Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 8+3 üm.Sen kaçsın?Bir de kalbinin durmuş olması belirti verir mi acaba?Bençok tedirgin oldum.Çünkü gün boyu bulanırdı.
oy maşallah annesiVeeeeeeeeeee biz 10. haftaya başladık.Bebişimin resmi değişmiş.Ben 8. haftada gitmiştim dr.Hareketlerini göremedik.Bu gidişimiz değişik olacak kısmetse :sm_cool:
Cansu bebişin kalbi dursa kanaman, koyu renkli akıntın falan bişey olurdu.Bi işaret verir.Elbette her kanama kalbinin durduğunu da göstermez ama sadece bulantın olmadı diye böyle şeyler getirme aklına canım
Veeeeeeeeeee biz 10. haftaya başladık.Bebişimin resmi değişmiş.Ben 8. haftada gitmiştim dr.Hareketlerini göremedik.Bu gidişimiz değişik olacak kısmetse :sm_cool:
Cansu bebişin kalbi dursa kanaman, koyu renkli akıntın falan bişey olurdu.Bi işaret verir.Elbette her kanama kalbinin durduğunu da göstermez ama sadece bulantın olmadı diye böyle şeyler getirme aklına canım
ya kızlar çok rica ediyorum böyle şeyler düşünmeyin hep iyi düşününki iyi olsun kayınvaliden de tam laf etmiş yani seninle onun bünyesi birmi herkesin ağrıları kalıcak diye bi kaidemi var morelinizi ne kadar yüksek tutarsanız okadar rahat hamilelik geçirirsiniz
Veeeeeeeeeee biz 10. haftaya başladık.Bebişimin resmi değişmiş.Ben 8. haftada gitmiştim dr.Hareketlerini göremedik.Bu gidişimiz değişik olacak kısmetse :sm_cool:
ne diyosun cansu ya allah aşkına sorduğun şeye bak bunu düşünmende dillendirmende çok yanlış bence mide bulantın olmuyo diye çocuğun kalbinin durması da ne demek hamileliğin boyunca miden bulanıcak diye bi kuralmı var zamanla geçiyo elbette e beniğm hiç bulanmadı o zaman bebeğimin kalbi hiç atmadı mı kötü şeyler düşünüp kötüyü çağırma lütfen
günaydın tatlı annişlerrrrrrrrrrrrr!!
eğlenceli bi topik açtım 2009 anneleri cinsiyet tahmini yapcekler ay hadiyin koşun kızlar koşunnnnnnnnnnnn orayaaaaaaaaaa!!
iki lokma bişiler yiyim bende geliom hemennnnnnnnnnnnnnnn..zemuszemuszemuszemus
2009 annelerinden 2010 annelerine gebelik şikayetlerine göre cinsiyet tahminleri :) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Günaydın kızlar a.s. Benim belime kıramp gibi bi ağrı saplanıyo bazen.Dün akşam kayınvalidem bana da oluyodu.Benimki doğumdan sonra kaldı öyle dedi.İnşallah geçici bişeydir :uhm:
Doğru diyosun Selma.Mutlu hamişler olalım kaydirigubbakcemile5 Kayınvalidemin bi de kötü bakışı vardı ben söyleyince.Eyvah der gibi.Herhalde dedim bu bişeyin belirtisi de korktu bu böyle.İlk defa tecrübe ettiğimiz bişey olduğu için herkesten medet umuyo insan
günaydınnnnnnnnnnnnnn
evet yaaa dondum kıslar kışlıkları çıkarmaya karar verdim artıkkaydirigubbakcemile5
valla bana da öyle geliyor,belirti falan vermesi gerekirdi...kendimi üzcem ya....saolun kızlar yorumlarınız için.
ay ne bileyim işte.kanama olmadığına göre düşük yok.ama bıçak gibi kesilmiş olması beni korkuttu sadece,çünkü gün boyu bulanırdı.inşallah hafiflemiştir..en başından beri bulanmaması konusunda şanslısın kesinlikle ama sen o şekilde başladığın için herşeyin normal olduğunu biliyorsun.hava da kötü,sanırım depresyon oldum sabah sabah:sinifsinif:
bugün herkeste bi tuhaflık var zateb sakin olun kızlar ya arkadaşlarında dediği gibi git bi hastaneye içini rahatlat böyle korkuyla yaşanmazki canım ama mide bulantının olmamasını hemen kötüye yorma
hoşgeldin canım
nasıl belli devlet memuru olduğun varya saat 9,30 başlıyosun yazmayakaydirigubbakcemile3
canım yapma valla ben hiç umursamıyorum benim kayınvaldem demiyimde hayınvalidem kaydirigubbakcemile3 çocuğa pek sevinmedi bahaneside bişey olur diye korkuyomuşda doğduktan sonra sevinirmiş lafa bak sen boşver kim ne derse desin herkes farklı bi birey sen kendine bak ve hep iyi düşün bak 7 haftalıkken kanamam oldu hastaneye gittim düşük riskim olduğunu söylediler ama ben hiç inanmadım bebeğimin beni bırakacağına hep iyi düşündüm dua ettim anneni bırakma bebeğim dedim ve bebeğim şuan iyi Allah ıma binlerce kez şükürler olsun bundan sonrası ne olur bilemem ama boş laflara kafa takıp da boşuna üzme kendini
günaydın tatlımmmopuyorumnanaktan
ben çoktan çıkarttım ama sende bi çıkart da bak hiç biri olmayacağı için yeni bişeyler aldım mecbur:1shok:
yaaa bende kışlıklarımın bir kısmını çıkardım daha doğrusu eledim resmen giyebilecekler diye. geçen kış giydiğim kışlık bermudamın içine bile giremedim ben. yeni bişeyler almam şart oldu:kedi:
selma inanmıyorum yaa hayınvalidene şaştım canım amannn kim ne derse desin Allah büyük sağlıkla gelicek bebişlerimiz inş:lepi:
öyle tabi ya amaan kim takar onukaydirigubbakcemile3
geç kalmışım galba şule soğumuş havalar iyice.annemi çağırim de kışlıkları çıkarmama yardım etsinkaydirigubbakcemile3
ama dediğin gibi, lastikli bol pantolon fln giyiyorum artık elbiseler sıkmaya başladı:umursamaz: