kızlar günaydın herkese sabah kalktım hava karanlıktı çok kapalı hava burada yağacak dedik ama yağmadı bakalım bugün nasıl olur
evet öyle tabi ama sabah saatin 7 olduğuna inanamadım o derece karanlıktı neyse bundan sonrası güzel geçer inşallah karışık rüyalar görmüştüm anlamlarına baktım iyi şeylermiş hayırlısı artıkgünaydın şekerler kahvaltıya inmiştim burdada hava kötü kara kara bulutlar dolaşıyo yağmur yağıcak gibi ama hava nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun demiopuyorumnanaktan
günaydın şekerler kahvaltıya inmiştim burdada hava kötü kara kara bulutlar dolaşıyo yağmur yağıcak gibi ama hava nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun demiopuyorumnanaktan
ya bide beni düşün ben 6,30 da kalktım tekrar yatağa girmemek için baya mücadele ettim kemdimle zemuszemus hem karanlıktı hemde fırtına vardıevet öyle tabi ama sabah saatin 7 olduğuna inanamadım o derece karanlıktı neyse bundan sonrası güzel geçer inşallah karışık rüyalar görmüştüm anlamlarına baktım iyi şeylermiş hayırlısı artık
selma sen hangi semtdeydin:uhm:
ya bugun de kimse sallamıyo beni he ne söylesem havada kalıyo:mymeka:
günaydın opuyorumnanaktangünaydınlarrrrrr
günaydın opuyorumnanaktangünaydınnnnnnnn kızlar
hımmm ben kızmak için erken davranmışım galiba ,cvp gelmiş:kedi:
selmacım bende avcılardayım bi uççtann bi ucaaa yani
burda hava açık sen fırtına yağmur falan deyince nerde acaba dedim:1shok:
ya sesi nereye kayboldu geldi gitti
ya sesi nereye kayboldu geldi gitti
evet selmacım aynen tersimden yattım çünkü dün gece sabahta gözlerim şiş kalkınca moralim bozuldu biraz
ben çirkinleşiyomuyum acaba:1ninca:
burdayım gülüm mayıs 2009 annelerinin 2010 annelerine tavsiye kısmını okuyordum. bide ekranı arada indiyorum malum işyeri çok çakmasınlar deyiii...