2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın herkese sabah kalktım hava karanlıktı çok kapalı hava burada yağacak dedik ama yağmadı bakalım bugün nasıl olur

günaydınnzemuszemus
burdada hava açık ama çok soğuk dün akşam felaket bi yağmur bastırdı ama neyseki kısa sürdü

günaydın şekerler kahvaltıya inmiştim burdada hava kötü kara kara bulutlar dolaşıyo yağmur yağıcak gibi ama hava nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun demiopuyorumnanaktan

günaydın şekerler kahvaltıya inmiştim burdada hava kötü kara kara bulutlar dolaşıyo yağmur yağıcak gibi ama hava nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun demiopuyorumnanaktan
evet öyle tabi ama sabah saatin 7 olduğuna inanamadım o derece karanlıktı neyse bundan sonrası güzel geçer inşallah karışık rüyalar görmüştüm anlamlarına baktım iyi şeylermiş hayırlısı artık

evet öyle tabi ama sabah saatin 7 olduğuna inanamadım o derece karanlıktı neyse bundan sonrası güzel geçer inşallah karışık rüyalar görmüştüm anlamlarına baktım iyi şeylermiş hayırlısı artık
ya bide beni düşün ben 6,30 da kalktım tekrar yatağa girmemek için baya mücadele ettim kemdimle zemuszemus hem karanlıktı hemde fırtına vardı
selma sen hangi semtdeydin:uhm:

maltepedeyim tatlım

ya bugun de kimse sallamıyo beni he ne söylesem havada kalıyo:mymeka:

hımmm ben kızmak için erken davranmışım galiba ,cvp gelmiş:kedi:

selmacım bende avcılardayım bi uççtann bi ucaaa yani
burda hava açık sen fırtına yağmur falan deyince nerde acaba dedim:1shok:

evet selmacım aynen tersimden yattım çünkü dün gece sabahta gözlerim şiş kalkınca moralim bozuldu biraz
ben çirkinleşiyomuyum acaba:1ninca:

evet selmacım aynen tersimden yattım çünkü dün gece sabahta gözlerim şiş kalkınca moralim bozuldu biraz
ben çirkinleşiyomuyum acaba:1ninca:

ya annemde diyo senin yüzün kızarmış sinir oluyorum bende kendimi hamile kaldığımdan beri çirkinleşmiş hissediyorum kız çocuğu annenin güzelliğini alırmış derler ya öyle avutalım kendimizi bari kaydirigubbakcemile3 belki kızımız olur

burdayım gülüm mayıs 2009 annelerinin 2010 annelerine tavsiye kısmını okuyordum. bide ekranı arada indiyorum malum işyeri çok çakmasınlar deyiii...

iyi o zaman bende yazmadığım zaman çoğunlukla indiriyorum sayfayı görmesiinler diye ama hep yakalanıyorum kabak gibi ortada pespembe bi sayfakaydirigubbakcemile3

X