- 27 Nisan 2009
- 2.696
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de şöyle duydum bazı doktorlar son aylarda izin veriyolarmış ki rahim kasları açılsın ama bana geliyoki o zaman hiç istemem ne bilim ya soğudum benkızlar bişey duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum . hamileliğin ilk aylarında bayanlar istemezmiş cinsel ilişkiyi.. fakat sonlara doğru göbek çıkıp kendini çekici bulmamaya başladıkça bayan ister erkek istemezmiş hazırlıklı olalım bu günlerede
EVET CANIM ONU BENDE DUYDUM NORMAL DOĞUMLARDA RAHıM AÇILIYORUŞ O YÜZDEN ıZıZN VERıYORMUŞ DR. LAR.... tugbacım sen ne kadarlık evlisin?ben de şöyle duydum bazı doktorlar son aylarda izin veriyolarmış ki rahim kasları açılsın ama bana geliyoki o zaman hiç istemem ne bilim ya soğudum ben
ben 2,5 yıllık evliyim temmuz 2007de evlendim niye sordun canımEVET CANIM ONU BENDE DUYDUM NORMAL DOĞUMLARDA RAHİM AÇILIYORUŞ O YÜZDEN İZİZN VERİYORMUŞ DR. LAR.... tugbacım sen ne kadarlık evlisin?
dimpleste benden 2 ay önce evlenmiş aynı sorunları varmış acaba dedim bu isteksizlik yeni evilierde mi oluyor sadece ondan sordum demekki yenisi eskisi olmuyormuş kaydirigubbakcemile3ben 2,5 yıllık evliyim temmuz 2007de evlendim niye sordun canım
kızlar ya iyi bi konuya değinmişsiniz bende bu fikfikten soğudum yani hamile olduğumu öğrendiğimden beri 2 yada 3 defa oldu ama işin tuhafıı eşimde pek sırnaşmıyo ne oluyo CADIARZU
sulecim ben çok gülüyom senin yazdıklarına ya kaydirigubbakcemile3
baktım canımda ne bileyim pek öle beğendiğim bi renk olmadı
ne bişeyim işte
krem
vanilya
tonları en güzeli her renk koltuğa ve perdeyede gider evinde aydınlık olur
bence ..........
selam kızlar
ya kusuruma bakmayın halsizliğimden sebep hiç pc açmak istemiyorum
o yüzden gelemiyorum aranıza
bu arada dimples kabızlık için şurup vermiş dr un
benimde haftaya çarşamba randevum var 11.haftamda bakalım bizimki ne kadar olmuş bende 4 gün çıkamıyorum lavaboya ne gibi bi zararı varmış acaba fitilde kullandım ama yok
aç karnına bişey yiyemiyorum ben
en kısa zamanda gelicem aranıza inşallah şu halsizlik bulantım geçsin
öpüyorum hepinizi
biliyorum o tozu canım annemde kullanıyor ondan kabızlık için benim annem onkoloji hastası o yüzden hiçbir yan etkisi yok die prf. vermişti...cnm sormadım ben ne gibi zaraları var diye ama 4 gün çıkamıorum diyince olmazzzzzzzz dedi böyle kötü bişeymiş gibi. zaten hemoroit hamilelerde asla olmaması gereken bişeymiş dikkatli olun kızlar yani sanırım bu yüzden kabız olmamalıyız. şurup dediğim toz bişe suya karıştırıp içiosun dedi. hiçbirzararı yok dedi.
" aysey, dimples, elvoscan, firstday, k.a.y.r.a., kelebek01, nefret, nidah+, selma2429, suleYukselNizam, tugba, umutluyuz" kızlarrrrrr sesiniz çıkmıyorrr nerrdesinizzzz
ahh ahh ben eşime neler yapıom bi bilsenizmafoldumben benim eşimin mutfakla alakası olmaz. zaten bilerek öyle aldım ben bu adamıkaydirigubbakcemile3 pazar günü üşenmedim bişey açtım(adını sölemim canınız çekmesin) eşimide oturttum başına kapatmaya başla dedim. bana bi bakışı vardıki kaydirigubbakcemile3hiç unutmicam.
" aysey, dimples, elvoscan, firstday, k.a.y.r.a., kelebek01, nefret, nidah+, selma2429, suleYukselNizam, tugba, umutluyuz" kızlarrrrrr sesiniz çıkmıyorrr nerrdesinizzzz
ben normalde göbeğimin alt kısmındaki tuylerimi aldırıyordum ama tabi 2 yada 3 ayda bir şimdi benimde siyahlaştı oralar eşimden utancıma lıyorum wallaa zararı varsada bilmiyorum hiçya kızlar ben bişey daha sorucam size
benim göbek deliğimden aşağıya kadar düz bi şekilde inen bi tüylenme vardı bende arada bi alıcak birini bulunca aldırırdım ama üstüne düşmem yani normalde
şimdi ordaki tüylerim simsiyah oldu ve çoğaldı :sinifsinif:
bazen eşim aç karnını biraz seviyim bakiyim nasıl duruyo diye ona bile açmaya utanıyorum
acaba ağda ile aldırsam bebeğe bi zararı olabilirmi:uhm: