2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 1 saat önce kasığım acıdı biraz bebişim mi büyüyor ondan mı acaba bir kez daha olmuştu doktoruma sordum bebiş büyüyormuş

ben de aldırmak gibi bir hata yapmıştım daha önce...
ama genişlettim benim göbeğimin çevresindeki tüyler de koyulaştı..
korkumdan aldıramadım ama aldırıcam galiba...

sulecim benim de uzun bir tüylenme var ama almam ben artar çünkü hormonlar değişiyo ya tüylenme oluyomuş ağdanın zararı olur mu bilmem kullanırsan sır ağda al azaltıyo

canım bende okudum onu sanırım 1200 kişi alacakmış ama sınav parası alıyormuş 50 tl olur inş. isteyenler için

canm olurda benim eş durumundan olmuyor sanırım sürekli tayin görüyoruz kazandığım yerde sürekli kalmam gerekecekmiş çok üzüldüm akşam eşim gelsin tam anlamıyla bir araştıracam

ben normalde göbeğimin alt kısmındaki tuylerimi aldırıyordum ama tabi 2 yada 3 ayda bir şimdi benimde siyahlaştı oralar eşimden utancıma lıyorum wallaa zararı varsada bilmiyorum hiç

peki hamilelikte daha fazla acırmış tüyleri aldırmak nasıl fark ettinizmi siz eskiye göre daha fazlamı acıdı yoksa normalmiydi
ayy benim canım çok tazedir hiç kendime ağda yapamam normaldede yapmam zaten 2-3 ayda bir yaptırcak birini bulursam şimdi göbeğimi nasıl alıcammafoldumben

kızlar bu arada karar verdim kızım olursa EYŞAN, erkek olursa EZEL koyucam ismini

ben çok yoğunum bugün oyüzden okuyup çıkıyorum kusura bakmayın pek bişey yazamıyorum ciddimisin bilmiyorum ama ben ayşan ismini çok beğeniyodum bu kız fikrimi değiştirmek üzere hem bide filmden popüler olur iyice yaa

sulecim benim de uzun bir tüylenme var ama almam ben artar çünkü hormonlar değişiyo ya tüylenme oluyomuş ağdanın zararı olur mu bilmem kullanırsan sır ağda al azaltıyo

ben var ya zaten çok akılsızım
ben liseye gidiyodum bi arkadaşlarla denize gidcektik baktım arkadaş göbek tüylerini alıyo benimde var ama sarı belli olmuyo yani hiç göze batmıyo salak gibi ona uydum bende aldım o günden beri belirgin bi şekilde çıkmaya başladı ama yinede çok rahatsız edici değildi şimdi 2-3 katı arttı doktordan bile utanıyorum:sinifsinif:

ya aynen öyle ben koltuk altımda bile zorlanıyorum aldırırkeenn ama şuda var şulecim daha önce olmayan tüylerin belirginleşmeye başladıysa eğer onları alma bence çünkü hamilelikten sonra döçkülüyormuş o tüyler. gerçi sana alma diyorum ama ben rahat edemediğim için kıl tüy hepsini alıyorum. yalnızca bıyıklarımı aldırmadım bayadırrr korkuyorum nedense cesaret edemiyorum bir türlü eşimde dalga geçiyor benle birlite sakal traşı olalım die halbuki belli bile değil o kadar :umursamaz:

ŞULE benim tırnaklarım ve kıllarım çok çabuk uzuyor ve dediğin gibi simsiyah çıkıyor hormonlardan canım özellikle 10. haftadan sonra tırnaklar ve tüyler çabuk uzarmış

canım şaka yaptım zati ama Ezel olmaz belki ama Eyşan gerçekten çok hoş bir isim:CüvCüv:

bi zararı olmaz aldırabilirsin ağdayla ama krem falan kullanılmıyo diye biliyorum ben

arkadaşlar Haziran annesi olarak daha deneyimli olan siz Mayıs annelerinden yardım ve bilgi rica ediyorum.son adet tarihime göre 6+5 im.dün doktora gittim.vajinal ultrasonla bakıyor.bebeği gösterdi ama daha çok küçük o yüzden kalp atışları belli olmuyor dedi.perşembe gününe tekrar bakalım dedi.sizce bu zamanda görünmemesi normal mi?çok endişeleniyorum.lütfen bilgisi olanlar bişey sölesin.

eger geç döllenme olmuşsa noormaldir canım panik yapma geç duyabilirsiniz ben 8 haftamda gittim o zaman duydum panik yapma tatlım hayırlı olsun bu aradaa

valla ben 2 hafta önce aldın aynıydı daha fazla acımadı yani

:roflol:
ayy çok güldüm
ya zaten göbeğimde vardı ama şimdi çok arttı

ay tuylerı sormayın kıslar benımde canım tatlıdır gecen bacaklarımda azcık cıkmıstı alayım dedım cok canım yandı bıraktım valla kuafore gıdıces galıba onlar şakkadanak halledıyo gözümüzün yalına bakmadan

ŞULE benim tırnaklarım ve kıllarım çok çabuk uzuyor ve dediğin gibi simsiyah çıkıyor hormonlardan canım özellikle 10. haftadan sonra tırnaklar ve tüyler çabuk uzarmış

evet benim tırnaklarımda acayip uzuyo iki günde bi kesiyorum
hatta saçımın cinside değişmeye başlamıştı neyseki şimdi düzeldi gib

valla ben 2 hafta önce aldın aynıydı daha fazla acımadı yani

iyi o zaman bende aldırayım artık ya

Benimde öyle ben daha 10.haftama girmedim çok çabuk uzuyo, aldırıyom iki gün sonra yine kıllı fadik olmuşum. kaydirigubbakcemile3
Bide benim saç problemim var, doktor saç boyatmama izin vermiyor benimde saçımın önlerinde beyazlar var sinir oluyorum bende rimelle boyuyorum. Yoksa kendimi çirkin ve yaşlı hissediyorum.

canım benimde çok tatlıdır canım hemen acır. ben hamile kalmadan önce ağdaya gitmeden yarım saat önce emla die bir krem var duydunuz mu bilmiyorum onu sürüyordum hiç birşey hissetmiyordum fakat şimdi süremem herhalde naparım bilmiyorum dayanamam diğer türlü herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…