canım bende okudum onu sanırım 1200 kişi alacakmış ama sınav parası alıyormuş 50 tl olur inş. isteyenler içinay canım burdayım halk bankasına memur alınıyormuş da onu araştırıyordum netten
sulecim benim de uzun bir tüylenme var ama almam ben artar çünkü hormonlar değişiyo ya tüylenme oluyomuş ağdanın zararı olur mu bilmem kullanırsan sır ağda al azaltıyoya kızlar ben bişey daha sorucam size
benim göbek deliğimden aşağıya kadar düz bi şekilde inen bi tüylenme vardı bende arada bi alıcak birini bulunca aldırırdım ama üstüne düşmem yani normalde
şimdi ordaki tüylerim simsiyah oldu ve çoğaldı :sinifsinif:
bazen eşim aç karnını biraz seviyim bakiyim nasıl duruyo diye ona bile açmaya utanıyorum
acaba ağda ile aldırsam bebeğe bi zararı olabilirmi:uhm:
canım bende okudum onu sanırım 1200 kişi alacakmış ama sınav parası alıyormuş 50 tl olur inş. isteyenler için
ben normalde göbeğimin alt kısmındaki tuylerimi aldırıyordum ama tabi 2 yada 3 ayda bir şimdi benimde siyahlaştı oralar eşimden utancıma lıyorum wallaa zararı varsada bilmiyorum hiç
ben aldırıorum şule emin ol bi zararı olmaz. neden mi çünkü bugün doktor bebiş haretlensin die okadar çok baskı uyguladıki hiçbişe olmadı ona. dediki burası darbelere vs karşı çok korumalıymış .
kızlar bu arada karar verdim kızım olursa EYŞAN, erkek olursa EZEL koyucam ismini
sulecim benim de uzun bir tüylenme var ama almam ben artar çünkü hormonlar değişiyo ya tüylenme oluyomuş ağdanın zararı olur mu bilmem kullanırsan sır ağda al azaltıyo
ya aynen öyle ben koltuk altımda bile zorlanıyorum aldırırkeenn ama şuda var şulecim daha önce olmayan tüylerin belirginleşmeye başladıysa eğer onları alma bence çünkü hamilelikten sonra döçkülüyormuş o tüyler. gerçi sana alma diyorum ama ben rahat edemediğim için kıl tüy hepsini alıyorum. yalnızca bıyıklarımı aldırmadım bayadırrr korkuyorum nedense cesaret edemiyorum bir türlü eşimde dalga geçiyor benle birlite sakal traşı olalım die halbuki belli bile değil o kadar :umursamaz:peki hamilelikte daha fazla acırmış tüyleri aldırmak nasıl fark ettinizmi siz eskiye göre daha fazlamı acıdı yoksa normalmiydi
ayy benim canım çok tazedir hiç kendime ağda yapamam normaldede yapmam zaten 2-3 ayda bir yaptırcak birini bulursam şimdi göbeğimi nasıl alıcammafoldumben
ben çok yoğunum bugün oyüzden okuyup çıkıyorum kusura bakmayın pek bişey yazamıyorum ciddimisin bilmiyorum ama ben ayşan ismini çok beğeniyodum bu kız fikrimi değiştirmek üzere hem bide filmden popüler olur iyice yaa
ya kızlar ben bişey daha sorucam size
benim göbek deliğimden aşağıya kadar düz bi şekilde inen bi tüylenme vardı bende arada bi alıcak birini bulunca aldırırdım ama üstüne düşmem yani normalde
şimdi ordaki tüylerim simsiyah oldu ve çoğaldı :sinifsinif:
bazen eşim aç karnını biraz seviyim bakiyim nasıl duruyo diye ona bile açmaya utanıyorum
acaba ağda ile aldırsam bebeğe bi zararı olabilirmi:uhm:
eger geç döllenme olmuşsa noormaldir canım panik yapma geç duyabilirsiniz ben 8 haftamda gittim o zaman duydum panik yapma tatlım hayırlı olsun bu aradaaarkadaşlar Haziran annesi olarak daha deneyimli olan siz Mayıs annelerinden yardım ve bilgi rica ediyorum.son adet tarihime göre 6+5 im.dün doktora gittim.vajinal ultrasonla bakıyor.bebeği gösterdi ama daha çok küçük o yüzden kalp atışları belli olmuyor dedi.perşembe gününe tekrar bakalım dedi.sizce bu zamanda görünmemesi normal mi?çok endişeleniyorum.lütfen bilgisi olanlar bişey sölesin.
peki hamilelikte daha fazla acırmış tüyleri aldırmak nasıl fark ettinizmi siz eskiye göre daha fazlamı acıdı yoksa normalmiydi
ayy benim canım çok tazedir hiç kendime ağda yapamam normaldede yapmam zaten 2-3 ayda bir yaptırcak birini bulursam şimdi göbeğimi nasıl alıcammafoldumben
ya aynen öyle ben koltuk altımda bile zorlanıyorum aldırırkeenn ama şuda var şulecim daha önce olmayan tüylerin belirginleşmeye başladıysa eğer onları alma bence çünkü hamilelikten sonra döçkülüyormuş o tüyler. gerçi sana alma diyorum ama ben rahat edemediğim için kıl tüy hepsini alıyorum. yalnızca bıyıklarımı aldırmadım bayadırrr korkuyorum nedense cesaret edemiyorum bir türlü eşimde dalga geçiyor benle birlite sakal traşı olalım die halbuki belli bile değil o kadar :umursamaz:
ŞULE benim tırnaklarım ve kıllarım çok çabuk uzuyor ve dediğin gibi simsiyah çıkıyor hormonlardan canım özellikle 10. haftadan sonra tırnaklar ve tüyler çabuk uzarmış
valla ben 2 hafta önce aldın aynıydı daha fazla acımadı yani
ŞULE benim tırnaklarım ve kıllarım çok çabuk uzuyor ve dediğin gibi simsiyah çıkıyor hormonlardan canım özellikle 10. haftadan sonra tırnaklar ve tüyler çabuk uzarmış
canım benimde çok tatlıdır canım hemen acır. ben hamile kalmadan önce ağdaya gitmeden yarım saat önce emla die bir krem var duydunuz mu bilmiyorum onu sürüyordum hiç birşey hissetmiyordum fakat şimdi süremem herhalde naparım bilmiyorum dayanamam diğer türlü herhaldeay tuylerı sormayın kıslar benımde canım tatlıdır gecen bacaklarımda azcık cıkmıstı alayım dedım cok canım yandı bıraktım valla kuafore gıdıces galıba onlar şakkadanak halledıyo gözümüzün yalına bakmadan