2010 Mart Annelerinin Kilo Kontrolü

son kilom 64.7 ama 65 yazalım kafamız karısmasın hem az cıkayım diye kendimi cok hafif tuttum:) ben daha ne kadar kendimi kandırcaksam:))

Dila yı mayasız baton pogaca tarifi alırken gordum...

ne uyuzsun yaa beni takip edicene kendi boğazına bak sen ayrıca onu yaptıramadım sadece sigara böreği yaptırdım tam 16 tane yedim hükümsüzdür....delikafaduldendelikafadulden

canımcım bende geldim benide eklermisin boy 1.70 başlangıç kilom 55,7 şimdiki kilom da 60 diyelim düz hesap ama geçen hafta tartılmadım.opuyorumnanaktan

ne uyuzsun yaa beni takip edicene kendi boğazına bak sen ayrıca onu yaptıramadım sadece sigara böreği yaptırdım tam 16 tane yedim hükümsüzdür....delikafaduldendelikafadulden

Yuh be 16 tane mi????
Kız, sende potansiyel var...

Bu arada kime yaptırdın? Benim de canım istedi...

canım bende geldim.boyum 1.70.52 ile hamile kaldım şimdi 59 kiloyum:1no2: belki bu tablo işe yararda kendimi az da olsa frenlerim.

benide ekleyin kızlar, boy 165, hamile kalınan kilo 62 , şu an ki kilom 61..

ben de istiyorum beni de ekleyin:) boy 175,hamile kaldıgım kilo 58,5,şimdiki kilom 59,5

benide ekleyebilirsiniz kizlar.boyum 1.67. 65 kilo ile hamile kalmistim.bu haftama kadar 3 kilo aldim.ama gobegim cok fazla cikti.sanki daha fazla kilo almisim gibi.

kilolara aman dikkat diyorum.bu ikinci hamileligim benim,ilkinde normalden cok fazla kilo almistim.dogum sonrasi yapisti kaldi o kilolar tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…