2010 Mart Annelerinin Kilo Kontrolü

cok guzel bi konu olmus yaa:)
bende kendimce her carsamba tartılıp bi kenara yazıyodum insallah sabah yazarım son halimide
simdilik
boy 165 baslangıc 61.5 gecen hafta kilom 64 son halim?
birde ufacık bi tavsiyede bulunabilirmiyim guncellenen liste surekli 1. sayfada olursa daha kolay bulabiliriz diye dusundum:)

Son düzenleme:
Günaydın...

2010 Mart annelerinin en şişkosu geldi .:)

Boyum 1,67

80 ile başladım hamileliğe

Geçen hafta 84,5 idim

Bugün 85,6 olmuşum.

Bir haftada bir kilo, şaştım kaldım vallahi... Hadi hayırlısı

olur tabii mantıklı
pazartesileri son halini baş sayfaya koyarız a.s

Günaydın annişler,
bunlar da bana ait
yoyo82
boy:1.60
başlangıç kilom:50
geçen hafta kilom:54,5
son kilom:55toplamda aldığım kilo:5

Ya önceden yediklerimden daha az yememe rağmen neden kilo alıyorum anlamıyorum aslında.Sizdede aynısı oluyormu?

Arkadaşım bu aydan itibarıyla bebekler hızlı gelişmeye başlıyor
Haftada ortalama 0,4 kg dikkat etsekte etmesekte almamız muhtemelmiş
Bir yerde öyle okumuştum

hayır hayırr :))
biz haftada ortalama 400 gr alıyoruz sadece :) onlar tabiki çok daha az
ama bize yansıması böyle olacak artıkın a.s

hayır hayırr :))
biz haftada ortalama 400 gr alıyoruz sadece :) onlar tabiki çok daha az
ama bize yansıması böyle olacak artıkın a.s

Aaaaa neden ama yaa? o 400 gramlar toplana toplana dağ olacak üstümüzde bize kalacak.E doğumda da ancak 5 kilo gidiyor diye düşünürsek doğum sonrası artı 10 kiloyla kalacağız demektir.Neyse daha az almaya çalışalım bari.Doğum sonrası çok çabuk kurtuluruz inş. kilolardan.Bebişlerimiz sağlıklı olsun sütümüzde yarasın inş.

amin aminn

ya o sadece bir ortalama
herkesin bünyesine göre durumlar değişir, kimi daha fazlasını alır, kimi daha azını..
olsun biz üzerimize düşeni yapıp dikkat edelim de
Allah sağlık versin, hallederiz kiloları yerimseniben

Amin canım inş.

şit lan benim boyum 1,60 hamile kaldığım kilo 57 şimdiki kilom 64 yazda alem camış görsün....

çok güsell şekercimopuyorumnanaktan
ama ben 66.600 demin yanlış yazmıştım
canımcım bende söyliim kilomu 55 ile basladım suan 56 yım.sadece bir kilo alabildim..diger arkadaslar masallah ya nası alıosunuz bu kiloları bi tarif etseniz yaa..ben wermwk diil almak istioruum

merak etme ebrucum
yakında hızlı kilo almaya başlıcaz zaten
sen şanslı gruptansın, şükret :))

şit lan benim boyum 1,60 hamile kaldığım kilo 57 şimdiki kilom 64 yazda alem camış görsün....
kaydirigubbakcemile3 sen camıssan bizde zürafanın top yutmus hali gibiyizz böylesi dahami iyii..insan kac kere yasıyo hayatnda bu anı bosweer banada kilo alma recetesi lazım hehehe

kaydirigubbakcemile3 sen camıssan bizde zürafanın top yutmus hali gibiyizz böylesi dahami iyii..insan kac kere yasıyo hayatnda bu anı bosweer banada kilo alma recetesi lazım hehehe

akşamları ekmeğin arasına nutella sürde ye bak bakalım kaç kilo oluyosun..haa konumuz kilo kontrolüydü dimi beni almayın aranıza diyim ben size yoldan çıkarsınız ama...

akşamları ekmeğin arasına nutella sürde ye bak bakalım kaç kilo oluyosun..haa konumuz kilo kontrolüydü dimi beni almayın aranıza diyim ben size yoldan çıkarsınız ama...
hoopp hakkat ya :mymeka:
ne nutellası ne ekmeği akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…