2010 Mart Annelerinin Kilo Kontrolü

merhaba ben hamile kaldığımda 67 kiloy dum.bebeği keşfettiğimde 6 haftalıkken 64 idim.
boyum 1.65 .şu anki kilom 64
bir hafta önce 63.750 benide eklerseniz sevinirim.şu an 18hafta 1 günlüğüm.

serapsenem hoşgeldin
diğer topikte hiç rastlamadım sana

ya ben şimdi hangi kilonu dikkate alayım 67 mi 64 mü
senin kilo alman lazım, vermen değil akannehir

ama şindi bak kışkırttı beni o napim kilo almaya çalışıyom dedi banane bana günah yazmaz apla sen yeme hehe..ben sırf ondan kilo aldım yaaa...offff pofff...
burda bir daha öyle şeylerden bahsetmek yok tamam mı :mymeka:
ben artık tatlı bişiler pek yiyemiyorum zaten hiç özenmedim :dilcikar:
sen de bırakıyorsun gereksiz besinleri lmaz:

merhaba ben hamile kaldığımda 67 kiloy dum.bebeği keşfettiğimde 6 haftalıkken 64 idim.
boyum 1.65 .şu anki kilom 64
bir hafta önce 63.750 benide eklerseniz sevinirim.şu an 18hafta 1 günlüğüm.

sen kilo almamışsın vermişsin maaşallah.Bizden daha öndesin şu an.

bencede benim kilo almam lazım ama malesf bulantılardan dolayı hızlı bir kilo verdim..doktorum alcaksın merak etme dedi bebişim çok şükür bir haftada önden gidiyor.sen 64 yaz başlangıça istersen.ben genelde konuşmayanlardanım mart annelerini devamlı takip ediyorum.

canım benide yaz 55 ile başladım ama 52 düştüm başlarda onun için sen 52 yaz başlanğıç geçen hafta 54 en son 55 olmuşum :)

bilmem isterseniz olsun tabi
ama çok fazla teferruatta kafa karıştırmasın:uhm:

bilmem isterseniz olsun tabi
ama çok fazla teferruatta kafa karıştırmasın:uhm:

bence ekle bacım kaçıncı haftada olduğumuz yazsın...hatta altına bi tablo daha ekle sabit hamilelikte alınması gereken kilo miktarı ve ayı da olsunki kendümüzü kötü hissedip dikkatli beslenelim.gerçi bahane olmadan yiyebileceğimiz tek aylar bunlar ama sen bizi illaaa dikkatli besleticen.

kaydirigubbakcemile3 sen camıssan bizde zürafanın top yutmus hali gibiyizz böylesi dahami iyii..insan kac kere yasıyo hayatnda bu anı bosweer banada kilo alma recetesi lazım hehehe

ohh şekerim sana demesi kolay tabii Allah boy vermiş fizik vermiş güzellik vermiş:mymeka: biz ne yapalım böle 1.61 boyda 66 kiloyu daha da gelir gerisi nası vercez sonraa kıskanıyorum zatennn:1shok:

merhaba arkadaşlar....maşallah çoğunluk iyi gidiyor..beni de ekleyin herkes boy görsün:) boyum : 1.50 başlangıç kilom 65 şuan da 70,5 im geçen hafta 70ti.....bu boya ne kilo ama di mi :kedi:

Son düzenleme:
Merhaba,
Ben de geldim... Boy:1,70 Kilo: 67,5 başlangıç; 73 en son durum... hafta altta yazıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…