- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi dimplehawk
-
kaldı 3 kilo.......
çok kıskanıyorum seni..napıyosun da bu kadar çabuk ve rahat kilo veriyosun?
aslında çok kısıtlamıyorum sadece hamur işlerini ve tatlıyı çok az yiyorum.abur cubura hasret kaldım ama.biz ailecek akşam çayın yanına abur cubur yemeye bayılırız.hamileliğimin başından beri yemiyorum kilo almayım diye.çok özledim ama dayanamıyorum artıııkkk
benimde 2-3 gündür hep çikolata- abur cubur yiyesim var imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatklava:
ben de deli gibi çikolata yemek istiyorum doğumdan beri ohaoldumsmile
sanırım kan kaybı ve enerji açığından boshayallersmile
Yanlız olmadığımı bilmek güzel!! kaydirigubbakcemile
offf bende deli gibi tatli cikolata akliniza tatli ile ilgili ne gelirse silip supuruyorum resmen.normalde duskunde degilimdir tatliya.aylarca yemeyebilen bi tipdim.dogumdan ozellikle esime soyluyorum tatli al diye.pastaneler bana calisiyor.
kilo veremeyip hep boyle kalmakdan cok korkuyorum.mafoldumben
:a015:Yanlız olmadığımı bilmek güzel!! kaydirigubbakcemile
onu bırak ben almaktan korkuyorumohaoldumsmileofff bende deli gibi tatli cikolata akliniza tatli ile ilgili ne gelirse silip supuruyorum resmen.normalde duskunde degilimdir tatliya.aylarca yemeyebilen bi tipdim.dogumdan ozellikle esime soyluyorum tatli al diye.pastaneler bana calisiyor.
kilo veremeyip hep boyle kalmakdan cok korkuyorum.mafoldumben
sanırım ben emzirmediğim için kilomda fazla bi oynama yok gibi duruyo bu arada ben hala tartılamadım evde tartı yok
etrafdan duyduğum ve nette okuduğum kadarıyla emziren anneler daha çabuk kilo veriyorlarmışmafoldumben
sanırım ben emzirmediğim için kilomda fazla bi oynama yok gibi duruyo bu arada ben hala tartılamadım evde tartı yok
etrafdan duyduğum ve nette okuduğum kadarıyla emziren anneler daha çabuk kilo veriyorlarmışmafoldumben
hani nerde 2 aydır sadece emzitryorum günde 1 öğün yiyorum ancak hala 63kgyim11kilo gitti sadece daha wermem gereken 10kilo war hadi 7,8ede razıyım ama yok gitmiyormafoldumben
yok canim ya ben emziriyorum fazlada yemek yiyen biri degilim ama gitmiyo kilolar kizim 20 gunlukken 61 kiloydum carsamba doktora gittim orda tartildim hala 61 im :1no2:
hani nerde 2 aydır sadece emzitryorum günde 1 öğün yiyorum ancak hala 63kgyim11kilo gitti sadece daha wermem gereken 10kilo war hadi 7,8ede razıyım ama yok gitmiyormafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?