• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Annelerinin Kilo Kontrolü

ahhh ahhh 2 hafatda 1.5 kilo almışım 68 kilo olmuşum 54 kiloyla hamile kaldımı belirt 53 silelim çok kilo aldım
tamam gülencim
doktorun ne diyor bu işe, aman dikkat et gözünü seveyim, daha yolumuz uzun :a015:
tamam dimplecim insallah bugun gecsinde yarından itibaren tekrar biraz dikkat ederim:) oglende arkadas cagırdı kek mek varmıs bugun saldıracagııım kaydirigubbakcemile2
tamam :)) ama dikkatli saldır, sadece 1 dilim :mymeka:

mafoldumben:1no2: çok kötüüüüü bunalımdayım depresyondayım üüüü ağlicam ama nasıl 1 ayda bu kadar kilo aldım inanamıyorum kızlar oysa her gören aa hiç kilo almamışsın göbekten şişiyosun diolar o zamn tartılarmı yalancı:(((((( 62kg gösteriooo :tomato:

bende bunalımdaydım hatta bi kac gundur tartılmıyorum:))))
ama bugun misafirim vardı aksammm
gobegin cıkmıs sadece. dogumdan sonra yine incecik olursun dediiii ve moral oldu banaaa
demekki kilolar kocaman gobusumuzden kaynaklanıyo birazda

kızlar buraya yazmaya fırsatım olmadı hiç..beni de ekleyiinnn
boy 1.60 hamile olmadan önceki kilom 49 dün tartıldım 53.
bakalım ilerde ne olcak sanırım iyi gidiyorum ha??
çok kilo aldım diye takmayın bi doğsun bizim sıpalar canımıza okuyacak arkadaşım 22 kilo aldı bebek 6 aylık olana dek verdi hepsini valla diyet falan da yapmadı..öpüldünüz.:))

banada öyle diolar hiç kilo almadın göbekten şişiyosun dio ama yok yaaa 10 kiloyu nası göbekten almış olabilirim:( geceleri yemeyi biraz kısıtlicam bu sıramafoldumben

Off hepimiz dertliyiz bugünlerde bu konudan desenize mafoldumben
Benim de sinirim bozulmaya başladı da son günlerde :gitme:
O kadar dikkat ettiğim halde alıyorum ya deli olucam kötükedihüso

Hepatitcim doğru diyorsun da, bu günleri yaşarken öyle poliyannacılık pek yapamıyoruz sanırım senağlama

:dilcikar: ya ben ne yapayım neredeyse her hafta bir kilo alıyorum olsun kuzular sağlıklı olsun

istemeden alıyoruz minik mucizelerimiz için sonra vereceğiz durmayacağız iş-güç bebiş derken gitsin kilolar
...:1hug:

ınşaallah inşaallahh :hulya:
Biz şimdiden böyleyiz.. Son aylarda daha bi bunalıma gireriz herhalde akannehir

:)))) oyle gercekten depresif analar cumlesi pek hosuma gitti
her tartıya cıktıgımda o gun baya bi suratı asık geziyorum
haftada 1 e uzulurken haftada 1.5 yaptım ben
uzuntu yaramıyor bizekaydirigubbakcemile3 en iyisi dogduktan sonra verdirecek bize minikler diyerek mutlu olalım baska bi caremiz yok kaydirigubbakcemile4
hepinize guzel bi gun dileriiiim ne kadar kacsamda tartıdan pazartesi mecbur tartılcam:)))

Back