• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Annelerinin Kilo Kontrolü

hehe 62 sanıyodum kendimi doktoryun baskülünde bugün 60 çıktım e hep o tarttığına göre demekki 10 değil 8 kg almışım:))) sewindim bebeişimde 750gr:)

zaten 23 ün üstleri 24 olarak kabul edilio cnm yani 24 hafta nın içindesin 3 günde geçirmişsin oluo o:) bnde 25im mesela

24+3 üm geçen hafta unutmuştum kilomu yazmayı...bu hafta 73 geldim....son kiloma göre iki haftada 2 kilo almış oluyorum ama kızım da geçen hafta 572gr dı....galiba büyük kısmı ona ait....:D:D:D

kızlarr geç keşfettim bu konuyu yeni katılıyorum aranıza bende 23+3 haftalığım erkek bebek bekliyorum 47 kg ile başladım 53 kg yum şu an .allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

Listemizin son durumu ;

16 KASIM PAZARTESİ LİSTESİ ;

* Sarı alanlar bildirim yapanları içerir. vereliniortak
* Mor alanlar bildirim yapmayanları içerir. :mymeka:
* Ortalama kilo alımı 5,2 kg ' dır..

adszysg.jpg

GELıNCıK BUGÜN BıRBıRıMıZı TAKıP EDıYORUZ :):):

CANIM LıSTEDEYE ALRISIN BENDE 67 OLMUŞUM BENDE ARTIK BıR TOSUN ADAYIYIM :) HAFTAM 23+1 TOPLAMDA 9 KıLO ALMIŞIM YUH BANA :):):): kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

seyyalim sana da nazar değdirdik :bbo:
1 haftada 3 kilo mu aldın bakiiimmm :mymeka:

agzımda muz parcasıyla yazıyorum
bende tosun oldummm:)) bebis dogsun 6 aylık olsun diyete baslıcam simdiden arastırıyorum kaydirigubbakcemile3

seyyalim sana da nazar değdirdik :bbo:
1 haftada 3 kilo mu aldın bakiiimmm :mymeka:

valla bende anlamadım yaw bu kez eczanede tartıldım başka bi tartı idi ama 67 çıktı :))):: Hoş görüntüde de var bişiler yani öyle eskisi gib değilim neyse amaan diyorum valla olsun be beril im doğduğunda onun bakımı iş ev işleri feland erken istemesemde vereceğim bu kiloları şimdi sefamı süreyim :):)): ömrümde ilkkez bu kadar kilo aldım :):):)

Back