• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Annelerinin Kilo Kontrolü

valla bende anlamadım yaw bu kez eczanede tartıldım başka bi tartı idi ama 67 çıktı :))):: Hoş görüntüde de var bişiler yani öyle eskisi gib değilim neyse amaan diyorum valla olsun be beril im doğduğunda onun bakımı iş ev işleri feland erken istemesemde vereceğim bu kiloları şimdi sefamı süreyim :):)): ömrümde ilkkez bu kadar kilo aldım :):):)
Hımmm başka yerde tartılmanın da etkisi var o zaman a.s
Bu gidişattan memnunsan bişiy diyemicemm :)) Ben oldum olası kilolara dikkat ederek yaşadığım için (kilo almaya her dem meğilliyimdir çünkü) , aynı şekilde dikkat etmek durumundayım -tatlicadiarzu-

Neyse veririz inş. dimi vereliniortak

kızlar 6 aylık hamıleyım...ılk 4 ay ayda 1 kılo aldım gecen hafta 57.5 ıken bu hafta 59 oldum canım cok sıkıldı..duzenlı yemeye dıkkat edıyorum kış oldugu için harekette yok ondanmıdır nedır 2 gundur ekmegı azalttım..bole gıderse yusyuvarlak bişey olacam....bu arada 49 kılo ıle gebe kaldım tam 10 kılocukkkk almışım...

Merhaba kızlar bende size katılayım bari çok hızla kg aliorum...
22. haftamdayım
boy: 1,65CM
başlangıç KG: 58KG
Geçen hafta 66Kg idim
bugün tartıldım 68Kgyum
toplamda 10Kg almışım gibi gösüküyor :(

heytt 75 oldum açılın yoldan bu oğlan bana ne ediyor hiç bilmiyorum kaydirigubbakcemile

ne büyük fedakarlık hayatımızda hiç görmediğimiz kiloları onlar sayesinde
görüyoruz :asigim:

ben de bu hafta 1 kilo almışım :kedi:
hakkaten bu kuzular için daha önce tartıda hiç görmediğimiz rakamları görüyoruz akannehir

canim ben gecen haftada 62 idim. bu sabah tartida yine 62 ciktim. saniyorum artik 2 haftada 1 kilo almaya basladim.

kıslaarr kendinizi kilolu sanmayın,tam 83 kilo olmuşuuuumm..gerçi dr normal dedi ama bence hiçde normal değil..ne olcek benim halim yavvfff...

Back