• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Annelerinin Kilo Kontrolü

ay sabahın köründe bi heves tartılıyorum...çok da güzel bir sonuç alıyorum....eve dönünce hemen bilgisayarı açıyorum ama nafile internet yok!!!!! geç oldu ama güzel haberi vereyim...bu hafta hiç kilo almamışım :) hala 71zemuszemus:lepi:

2 KASIM PAZARTESı - KONTROL LıSTEMıZıN SON HALı;

* Sarı alanlar bildirim yapanları içerir. vereliniortak
* Mor alanlar bildirim yapmayanları içerir. kötükedihüso
* Ortalama kilo alımı 4,3 kg ' dır..

adszpljn.jpg

Son düzenleme:
söledim yaww 57 işte 3 gün önce dartuldum daha:) şimdi kocişe söledim bana baskül almaya gitti hergün yazcam sizeyerimseniben
ben ilk 3,5 ay hiç kilo almadım hatta werdim bu 2 ayda aldıım kilo işte 52ydim:(

söledim yaww 57 işte 3 gün önce dartuldum daha:) şimdi kocişe söledim bana baskül almaya gitti hergün yazcam sizeyerimseniben
ben ilk 3,5 ay hiç kilo almadım hatta werdim bu 2 ayda aldıım kilo işte 52ydim:(
tamam arkadaşım ben kaydını geçen hafta işledim saymıştım

arkadaşım benide eklermisin.başlangıç kilom 65,5.boyum 1.70.şimdiki kilom 69.haftam 22

Son düzenleme:
2 kasım pazartesi - kontrol listemizin son hali;

* sarı alanlar bildirim yapanları içerir. Vereliniortak
* mor alanlar bildirim yapmayanları içerir. Kötükedihüso
* ortalama kilo alımı 3,9 kg ' dır..

[ımg]http://img9.imageshack.us/img9/2931/adszrpa.jpg[/ımg]

canım bende 64 olmuşum her hafta 500 gram alıyorum :(:(:(:(::( ayda iki kilo 4 ayım kaldı 8 kilo daha alırsam böyle giderse 72 ile kapatacağım :(:(:(::(:( dilaya güelrken bak halimize :)

canım kusura bakma anca tartılabildim :(:(:(:(:

canımmm benide ekle
53-54 arası hamile kaldım
20 haftalıkken
66.60 gram idim :P

Dimple cığım,
21. haftamdayım tartıldım 75 olmuşum...
ok sinpac cım kaydirigubbakcemile5
dimplehawk
teşekkür ederim tatlım güncelleme için
rica ederim tatlım :1rolleyes:
canım bende 64 olmuşum her hafta 500 gram alıyorum :(:(:(:(::( ayda iki kilo 4 ayım kaldı 8 kilo daha alırsam böyle giderse 72 ile kapatacağım :(:(:(::(:( dilaya güelrken bak halimize :)

canım kusura bakma anca tartılabildim :(:(:(:(:
estağfirullah tatlım..
sen gayet normal gidiyorsun bundan sonra haftada 500 gr. almamız normalmiş ve böyle olacakmış zaten a.s
bunu aşmamaya çalışalım yeter yerimseniben
canımmm benide ekle
53-54 arası hamile kaldım
20 haftalıkken
66.60 gram idim :P
gülencim doğru yazdım değil mi :1shok:
13 kg mı almış oluyorsun yanii sengözlerimebaksanab

Dimple´im benide ekle...

baslangic kilom 62,8
son kilom 67,5
Boyum 1,69
Gebelik haftasi 22

Son bi kac haftada birden aldim bu kilolari..:sinifsinif:.önce nerdeyse hic bisey yoktu...

Back