2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pancuben ve haceroguz ikinizinde başı sağ olsun çok üzüldüm çok duygulandım bundan sonraki güzel bayramlar sizlerin ve çocuklarınızla olsun allah sizi çocuklarınızdan uzun yıllar ayırmasın:Saruboceq:

amin canım sağolasın.Rabbim sizinkilere ömür versin İnşallah hep birlikte güzel günlerekaydirigubbakcemile5:nazar:a.s.

insallah.bende okuyum ayetel kürsü yasinin hepsini tek basima okuyamam ama ötekini yapabilirim.ben annemlere falan hic söylemedim zaten yanimda degiller üzülmesin diye.ramazan icin para yolladim burdada kime vericem ki hepsinin durumu iyi en azindan camiye para versin esim söylüyimde allahim sen bize yardim etsenağlama

canım ben sizin için hergün okurum yasin nezaman yapılcak testin ogüne kadar her gün okuyum

Ya mkinenin şarjı bitti. :) Telefonun görüntüsü de kötü. Akşama eklerim artık. 30 ya da 35 e aldım. Ahım şahım bir şey değil ama rahat. Siyah üzerine turkuaz gri desenler var. İnce gibi kumaşı. Etek tam diz altı, derin V yaka, kolları da geniş ve dirseklerin altında. :)

Elbise gömlek beraber 30-35 mi yoksa sadece elbise mi o fiyata...

Benim iki görümcem var bir de kayınvalidem...
Başlarda karşılıklı sinir olduğumuz zamanlar oldu ama şu anda şunu söyleyebilirim: Üçü de insan. Ben de insanım. Bazen benim de hatalrım oluyor, bazen onların da oluyor... Ama takmıyorum. Zaten insanı önemsediği kişiler kırabilir... Karşılıklı takmayınca da geçinip gidiyoruz....laelaelaelaelae
Bir görümcemi çoook severdim birlikte sigara içerdik onun odasında gizli gizli:nazar: ama sonradan onun beni o kadar samimş görmediğini öğrendim... Çok üzülmüştüm bunu farkedince; ama şimdi; boşveeeeeeeerrrr... Kim takar... Canım bu gibi şeylere üzülemeyecek kadar kıymetli artık...:dance::dance::dance::dance::dance:
Popomu sallar giderim hepsine...:dance::dance::dance::dance::dance::dance::smiley-cool:

CANIM YAAA BAYILDIM YAZDIKALRINI OKURKEN SÜPERSİN VALLA AYNNE ÖYLE BENDE Bİ GÖRÜMCEM ARKADAŞIM GİBİSİN FELAN DERKEN Bİ BAKTIM ANNASINA İSPİYONLUYOR HER KONUŞTUĞUMUZU ŞİMDİ HE CANIM GÜLÜM DİYİP GEÇİYORUM SALALAMIYORUM ONU YANİ :d:d:d:

lcwden bende bi kaç bady aldım günlük çok rahatlar.bayram için bişi bakamadım aam.full mesai çalışıom artı yrnda mesaim var offfffffff

kızlar o kadar çok moralim bozuk ki. ikli taramada kan değerlerim 1:243 çıkmış. ben 30 yaşındayım ama 35 yaşındaki birinin riskini taşıyorum. usg sonuçları iyiymiş ama kan değerleri kötü. bayramdan sonra gideceğim. amniyosentez yapalım diyor doktor. çoooooooook üzgünüm

gzdatk,moralini bozma,düşünki amniyosentez diye bir secenek var..30 yaşındaydım ve ilk hamileliğimde benim değerlerimde sınırı biraz gecmişti,ben 3 lü testin sonucunu da alıp öyle düşünmüştüm.o dönemde eşimle cokta araştırmıştık,yaptıran cok kişi var...
iyişeyler güzelşeyler düşün ,moralini iyi tut,tutki bebeğin üzülmesin ,diğer değerler güzel cıksın..

insallah.bende okuyum ayetel kürsü yasinin hepsini tek basima okuyamam ama ötekini yapabilirim.ben annemlere falan hic söylemedim zaten yanimda degiller üzülmesin diye.ramazan icin para yolladim burdada kime vericem ki hepsinin durumu iyi en azindan camiye para versin esim söylüyimde allahim sen bize yardim etsenağlama

eğer yapabilirsen yasin okurum senin için 20 tane falan gerisinide bilenler okusun burda yada çevrende varsa dağıtsan okunur yani zor değil aslında birleşsek bütün herkes için okusak ii olurda

Son düzenleme:
Suna bakin Kizlar kisin giymek icin ne kadar güzel demi?
Ben cok begendim...
Tamda Kisa göbeklerimiz bu kadar olur herhalde...

bluz.png

çok güzel bişey bu ya,ama kalınsa giyilmez,ben oğlumda kısa kollularla badylerle dolaşıyordum kışın,ateş gibi yanıyor zaten insan...o zaman almıştım bir kazak ama hiç kullanamadım...

kızlar o kadar çok moralim bozuk ki. ikli taramada kan değerlerim 1:243 çıkmış. ben 30 yaşındayım ama 35 yaşındaki birinin riskini taşıyorum. usg sonuçları iyiymiş ama kan değerleri kötü. bayramdan sonra gideceğim. amniyosentez yapalım diyor doktor. çoooooooook üzgünüm
canım inşallah amniyosentez sonuçların güzel çıkar...

merhaba; bende bugün aldım ikil test sonuçlarımı, biyokimyasal trisomy 21 riski = 1:174
çıktı. devlet hast drları normal dedi ama kendi doktorum değerin 1:250 olması gerektiğini ve PAPP-A 0,43 - fB, HCG 1,65 neredeyse 3 katı yüksek çıkmış seni zeynep kamile amniyo için gönderebilirim üçlü testine bi bakalımda 1 ay sonra dedi.
kısacası değerleri benimkilere yakın olanlar var mı? kafam karıştı devlet hastnin doktorları beni riskli gebeliğe yönlendirmedi normal dedi, benimkide böle dio, 1 ay nasıl geçer şimdi,,,,

Canım açıkcası biraz yüksek çıkmış...
Kendi doktorun en ufak detayı bile gözden kaçırmak istemediği, risk almak istemediği için böyle demiş olmalı...

gzdatk,moralini bozma,düşünki amniyosentez diye bir secenek var..30 yaşındaydım ve ilk hamileliğimde benim değerlerimde sınırı biraz gecmişti,ben 3 lü testin sonucunu da alıp öyle düşünmüştüm.o dönemde eşimle cokta araştırmıştık,yaptıran cok kişi var...
iyişeyler güzelşeyler düşün ,moralini iyi tut,tutki bebeğin üzülmesin ,diğer değerler güzel cıksın..

eet şimdi bide 3lü yerine 4lü tarama testi yapıolar.onu sor doktoruna.moralinide yüksek tut.sonuçta bu tarama testleri sadece olasılık hesabı.ii dileklerimiz seninle cnmm:Saruboceq::Saruboceq:

CANIM YAAA BAYILDIM YAZDIKALRINI OKURKEN SÜPERSİN VALLA AYNNE ÖYLE BENDE Bİ GÖRÜMCEM ARKADAŞIM GİBİSİN FELAN DERKEN Bİ BAKTIM ANNASINA İSPİYONLUYOR HER KONUŞTUĞUMUZU ŞİMDİ HE CANIM GÜLÜM DİYİP GEÇİYORUM SALALAMIYORUM ONU YANİ :d:d:d:

He canım hepsine :dance::dance::dance::dance:

ilk gebeliklerde 20.haftaya kdr hissedilmeyebilir(tecrübesiz ya o bakımdan anlamayabiliriz)bende bi hecanlanıom sonra bi bakıom o seslerin tek nedeni gazmış:bbo: yakında tekmeleri hissederiz en fazla 1ay daha kaldıopuyorumnanaktan

İlk gebeliklerde 16.hafta ve sonrasında hissedilir diyorlardı..ben 15.haftadayken hissetmiştim,daha cok o dönemde hıçkırık tutuyor minikleri onu daha cok hissedebiliyorsunuz..aynı yerde, uzunca bir an, hafifce biryeriniz gıdıklanıyor gibi oluyor..
ikinci bebeğimi bakalım ne zaman hissedeceğim henüz 13 deyim:)sanırım diğerinin mızmızlığından,yaramazlığından daha geç hissederim..

İlk gebeliklerde 16.hafta ve sonrasında hissedilir diyorlardı..ben 15.haftadayken hissetmiştim,daha cok o dönemde hıçkırık tutuyor minikleri onu daha cok hissedebiliyorsunuz..aynı yerde, uzunca bir an, hafifce biryeriniz gıdıklanıyor gibi oluyor..
ikinci bebeğimi bakalım ne zaman hissedeceğim henüz 13 deyim:)sanırım diğerinin mızmızlığından,yaramazlığından daha geç hissederim..

15+3 üm dur bi bakim deneyim akşam yatınca.ama benim gazım oluo belki oyüzden hissedemiom.ama doktorlar sizin hissettikleriniz bağırsak hareketi siz yanlış anlıonuz dio.of ne biliim ama akşam sölediini denicem:lepi:

X