2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar o kadar çok moralim bozuk ki. ikli taramada kan değerlerim 1:243 çıkmış. ben 30 yaşındayım ama 35 yaşındaki birinin riskini taşıyorum. usg sonuçları iyiymiş ama kan değerleri kötü. bayramdan sonra gideceğim. amniyosentez yapalım diyor doktor. çoooooooook üzgünüm

Doktorun kim? Hangi hastane?
Allah hepimize hayırlısını versin kardeş dur bakalım... Vardır bir hayır...
Sen sıkma canını:teselli:

kızlar o kadar çok moralim bozuk ki. ikli taramada kan değerlerim 1:243 çıkmış. ben 30 yaşındayım ama 35 yaşındaki birinin riskini taşıyorum. usg sonuçları iyiymiş ama kan değerleri kötü. bayramdan sonra gideceğim. amniyosentez yapalım diyor doktor. çoooooooook üzgünüm

İnşallah amniyosentez sonuçların iyi çıkar arkadaşım.

gecmis olsun arkadasim seni cok iyi anliyorum benimde durumum farkli degil.aminiyosentez yaptirirsan insallah ondan cok iyi sonuc alirsin.

Saçımı kestirsem mi kestirmesem mi kararsız kaldım. Dün doktorum boyatma da ne yaparsan yap, hurafelere inanma dedi. Sizce? Çok bakımsızlaştı ve çok dökülüyor.
aman bencede hurafelere inanma yaa kestir gitsin okul açılınca ne olca bakımsız saçlarla doğumada çok var yinede sen bilirsin
valla ne olsun iyi olmaya calisiyoruz.simdilik sali gününü bekliyorum.sonrada cumartesi gelmek bilmez artik.egeyle oturuyoz iste moralimi yüksek tutmaya calisiyorum bazen dibe vuruyor ama :roflol:

canım benim yaa allah yardımcın olsun dua edelim inş herşey yolunda gider ama bence bi yerlere vere biliyosan sadaka ver allah onun hürmetine sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip eder ablam öle yaptı ensesi kalın çıktı down sendromlu dedi dr oda bizde elimizden geleni yaptık 123 tane yasin okuduk bide sadaka verdi 313 tanede ayetel kürsü neyse bidahaki gididşinde hiç bişey yok herşey normale dönmüş allah o okunan duaları hürmetine belki dualarımızı kabul etti çok şükür inş seninde öle olur

Suna bakin Kizlar kisin giymek icin ne kadar güzel demi?
Ben cok begendim...
Tamda Kisa göbeklerimiz bu kadar olur herhalde...

bluz.png

evet güzelmiş ama kışın boğazlı eee hamileler olarak sıcak basar walla çok boğazlıda iş yerinden gecen sene arkadasım hamileydi badi ile duruyordu sıcak sıcak diye bağırıyordu resmen herkes üşürken

Ya mkinenin şarjı bitti. :) Telefonun görüntüsü de kötü. Akşama eklerim artık. 30 ya da 35 e aldım. Ahım şahım bir şey değil ama rahat. Siyah üzerine turkuaz gri desenler var. ınce gibi kumaşı. Etek tam diz altı, derin V yaka, kolları da geniş ve dirseklerin altında. :)

pancuben ve haceroguz ikinizinde başı sağ olsun çok üzüldüm çok duygulandım bundan sonraki güzel bayramlar sizlerin ve çocuklarınızla olsun allah sizi çocuklarınızdan uzun yıllar ayırmasın:Saruboceq:

aman bencede hurafelere inanma yaa kestir gitsin okul açılınca ne olca bakımsız saçlarla doğumada çok var yinede sen bilirsin

canım benim yaa allah yardımcın olsun dua edelim inş herşey yolunda gider ama bence bi yerlere vere biliyosan sadaka ver allah onun hürmetine sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip eder ablam öle yaptı ensesi kalın çıktı down sendromlu dedi dr oda bizde elimizden geleni yaptık 123 tane yasin okuduk bide sadaka verdi 313 tanede ayetel kürsü neyse bidahaki gididşinde hiç bişey yok herşey normale dönmüş allah o okunan duaları hürmetine belki dualarımızı kabul etti çok şükür inş seninde öle olur

insallah.bende okuyum ayetel kürsü yasinin hepsini tek basima okuyamam ama ötekini yapabilirim.ben annemlere falan hic söylemedim zaten yanimda degiller üzülmesin diye.ramazan icin para yolladim burdada kime vericem ki hepsinin durumu iyi en azindan camiye para versin esim söylüyimde allahim sen bize yardim etsenağlama

yarın nasipse 15.haftama girecem,.amaa halaa tık yok.hissedemedim.mafoldumben mafoldumben

ilk gebeliklerde 20.haftaya kdr hissedilmeyebilir(tecrübesiz ya o bakımdan anlamayabiliriz)bende bi hecanlanıom sonra bi bakıom o seslerin tek nedeni gazmış:bbo: yakında tekmeleri hissederiz en fazla 1ay daha kaldıopuyorumnanaktan

merhaba; bende bugün aldım ikil test sonuçlarımı, biyokimyasal trisomy 21 riski = 1:174
çıktı. devlet hast drları normal dedi ama kendi doktorum değerin 1:250 olması gerektiğini ve PAPP-A 0,43 - fB, HCG 1,65 neredeyse 3 katı yüksek çıkmış seni zeynep kamile amniyo için gönderebilirim üçlü testine bi bakalımda 1 ay sonra dedi.
kısacası değerleri benimkilere yakın olanlar var mı? kafam karıştı devlet hastnin doktorları beni riskli gebeliğe yönlendirmedi normal dedi, benimkide böle dio, 1 ay nasıl geçer şimdi,,,,

valla ne olsun iyi olmaya calisiyoruz.simdilik sali gününü bekliyorum.sonrada cumartesi gelmek bilmez artik.egeyle oturuyoz iste moralimi yüksek tutmaya calisiyorum bazen dibe vuruyor ama :roflol:

arkadaşlar üzülmemeye çalışın eminim sonuçlarınız normal çıkcak siz üzüldükçe bebişleriniz daha çok üzülüyo unutmayın hem burdaki herkes birbiri için dua ediyo eminim hepimiz sağlıklıca alcaz bebeklerimizi kucamıza :Saruboceq: :1hug:

Saçımı kestirsem mi kestirmesem mi kararsız kaldım. Dün doktorum boyatma da ne yaparsan yap, hurafelere inanma dedi. Sizce? Çok bakımsızlaştı ve çok dökülüyor.

ben kestirdim cnm çok uzundu ztn.sonuçta saçta beslenio ve bebekim dururken onu besletemem bide.bizimkilerde öle bi inanış yok(bide köy yeri olduğu halde)ama kestirdikten sonra bi kaç kişi kestirmemem gerektiini söledi.inanmıorum benim kuzenlerim flnda kestirdi hatta annemde kestirmiş çok dökülüo die daha bi zararını görmedik yani:ecrin_bebek::CüvCüv:

X