karavana cemye maaşallah, merto daha hastaneye girdiğimizde başına gelecekleri anlayıp ağlamaya başlıyo
frambu canım benim dualarımız hep seninle, inşallah eşinle aranız düzelir, eşine ailesini kötülemeden özelliklede onlar yüzünden bu haldeyiz demeden konuşmaya çalış, erkekler annelerini yılda bir gün bile arasa annasi hakkında bir laf etmeye kalksan anacım da anacım derler
senin ona şunu anlatman lazım: biz seninle evlendik, dünya tatlısı bi yavrumuz oldu ve artık biz bir aileyiz, çekirdek aileyiz, anneler babalar ve kardeşler artık bizim evimizin dışında kalıyor, ailenle görüşme yada onları artık sevme demiyorum ama önceliğinin artık biz olduğunu unutma, bizim ailemizin mahremiyetimizin bi sınırı var ve senin anneler, kardeşlerin bu sınıra tecavüz ediyor istemiyorum, annenlere saygım hürmetim sonsuz ama onların benim çekirdek aileme saygısı yok, bizi başbaşa bırakmadılar hiç ve sen bundan hiç rahatsız olmadın, bu hale bizi getiren senin annenlere mahremiyetimizin sınırını gösterememen oldu diyebilirsin mesela
zemheri bugün sabah burda toz fırtınası vardı sizin ordada oldumu:26: yağmur yağdı azıcıkta tozu aşağı indirdi biraz
müfettişin yanında gelen denetmen bayanlardan biri hasteneye kaldırılmış demin, herkes hamilemi diye soruya bana
ne bileyim dedim hastanede olduğunu bile bilmiyordum:26: geçmiş olsuna gitmek lazım