• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart transfer

ben de adetimi bekliyorum transfer için adet olunca kaç gün içinde oluyor transfer ? bir dde bana doktorum sadece ağızdan içeceğin bir hap kullanacaksın dedi iğne yok dedi
Bilmiyorum onu doktor belirliyor kaç gün içinde transfer olacağınızı. Ben de ay sonu ya da diğer ay başı olurum diye düşünüyorum her doktorun tedavi şekli farklı demek ki.

Selam kızlar , ben de martın başında 2. Dondurulmuş transfer olacağım .
İlki malesef olmadı , inşallah bu tedavi benim ve isteyen herkesin pozitif sonuçlanır

Kızlar merhaba herkese pozitif sonuçlar diliyorum ben transfer aşamasındayım yüksek ihtimal şubat sonu trasfer olup mart ayında sonuç belli olacak diye düşünüyorum 🥰

İlki de dondurulmuş transferdi , rahim kabul etmedi olarak yorumladı doktor . Sizin bir sebebi var mı
Rahim kabul etmedi derken ? Rahim hazir mi değildi? Çünkü opudan sonra rahim hazir değilse 1 2 ay rahim dinlendirme yapiyorlar ya doktorlar ondan soruyorum. Ben mesela 3 ay üst üste havuz yöntemi yaptik bu ay rahim dinlendirmedeyim. 2. Adetle transfer aşamasına gecicez. Merak ettim de o yüzden sordum nolur kusura bakmayin 😞

Ben de reglimi bekliyorum geçen ay rahim tam istenilen kalınlığa ulaşmadığı için ertelendi. Umarım hepimiz transfer aşamasına gelip pozitifi görürüz 🙏🏻

Rahim kabul etmedi derken ? Rahim hazir mi değildi? Çünkü opudan sonra rahim hazir değilse 1 2 ay rahim dinlendirme yapiyorlar ya doktorlar ondan soruyorum. Ben mesela 3 ay üst üste havuz yöntemi yaptik bu ay rahim dinlendirmedeyim. 2. Adetle transfer aşamasına gecicez. Merak ettim de o yüzden sordum nolur kusura bakmayin 😞
Yani net bir sebep söylenmedi , doktorum da embriyolog da şaşırdı . Olumlu bir sonuç bekliyorlardı , hayal kırıklığı oldu benim için de .
Rahim kalınlığı vs uygundu ama tutunmadı

benim de dondurulmuş transferdi kronik endometrit çıktı bende de yani rahim enfeksiyonu 2. transferiniz ne zaman
Yani benim sebebi araştırılmadı , sadece bir sonraki tedavide ek ilaçlar önerildi. Transferim 1 martta planlanıyor eğer değişiklik olmazsa

Yani benim sebebi araştırılmadı , sadece bir sonraki tedavide ek ilaçlar önerildi. Transferim 1 martta planlanıyor eğer değişiklik olmazsa
az kalmışş kaç tane embiyonuz kaldı peki İnşallah bu sefer tutunur bebişiniz

Back