- 7 Ekim 2009
- 2.201
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.421
gecmiş olsun canım..ucuz atlatmışsın..yarına bırakmasaydın keşke dr işini..Yorgun-uykusuz ve işe geç kalmış bir anneden günaydın..
Önceki gün akşam eve dönerken bindiğim otobüs ani bir fren yapmak kaydıyla otobüsün içindeki herkesi yere yapıştırmıştı, patates çuvalı gibi otobüsün içinde bir oraya bir buraya savrulmuştuk, o gün hafif sıyrıklarla ve minik ağrılarla atlattığımı düşünürken, dün gece olayın gerçek yüzüyle karşılaştım, sağ bileğimde incinme ve sol omuzumda da şiddetli bir ağrı var, ayrıca vücudumun çeşitli yerlerinde morluklar var, yarın için randevu aldım doktora gidecem, çok fenayım..
Özellikle bebeklerimizin adını kullanmayalım bence, bizim isimlerimizle yan yana çıkınca alenen anlaşılır biz olduğumuz..
Ben hala anlamıyorum cnm ya kv burayı nasıl bulmuş da okumuş.. Eşin okumuş da o mu anlatmış? Aslında benim de eşim sürekli buraya takıldığımı, hatta bazılarınızla yüzyüze de görüştüğümü, sizin benim için sanal arkadaştan çok daha öte olduğunuzu biliyor ve bazen bunu kıskançlıkla yüzüme vuruyor. Hatta bu aralar kafayı takmış 'Yine mi kv nizi çekiştiriyosunuz' fln diyor.Geçenlerde görümceklerin yanında da söyledi 'Yine mi KKdaydın' dedi. İsteseler beni de bulurlar ama benim tek avantajım şu ki ben burda yazdıklarımı hatta daha da fazlasını onların yüzüne de söyledim..
Aman kırık çıkık fln olmasın da!!Çok geçmiş olsun Simenaycım..
Bebeklerin adını kullanmasak bile bazılarımızın ismi çok nadide olduğundan o bile yeter deşifre olmamıza die düşünüyorum.
Günaydın kızlar. Bi bakayım dedim. Face daha kolay geliyor sanırım artık bana. Herkes iyidir umarım. Hoş beni unutmuş da olabilirsiniz :)
Simenay, geçmiş olsun canım. Umarım ciddi bir sorun yoktur. Acil şifalar diliyorum canım.
Günaydın kızlar. Bi bakayım dedim. Face daha kolay geliyor sanırım artık bana. Herkes iyidir umarım. Hoş beni unutmuş da olabilirsiniz :)
Simenay, geçmiş olsun canım. Umarım ciddi bir sorun yoktur. Acil şifalar diliyorum canım.
ya öyle görünüyorsa üzülürüm valla...hiç haz etmem öle gizemli görünmeye çalışanlardan çünkü ..günaydın,[
QUOTE=bosna;20363081]Tanyacım, Esin'in isminin tamamı geçiyor canım mesajda, o yüzden silinmesi lazım.
Artık epey deşifre olduk zaten hepimiz, arayan bulur burda rahatlıkla...
Kv konusuna fazla girmek istemiyorsun gibi geldi bana. Bilmece gibisin be anacım :)
SİMENAYCIM çok geçmiş olsun
KELEBEK hoşgeldinn evet fikir makul bencede hep birlikte kzeni taciz edelim kafasını mikelim mecbur bişiler yapar
topicte isyan başlatıyorm ulennnn
simenay canım çok geçmiş olsun ,,, o otobüs şöförünü şikayet etmedniz mi peki ?
Yok etmedik, o an otobüsten bir an evvel inmeyi düşündüm sadece, acelem vardı, tam da ineceğim durağa yaklaşmıştık, ama şimdi çok pişmanım plakasını almadığıma..
Otobüsün içinde çok karmaşa oldu, herkes şoförü dövmek için üstüne yürüdü falan, bende o ara durağa gelince attım kendimi aşağı, arkama bile bakmadan gittim..
ben hamile ikne iki kez etmiştim buna benzer bi olay ile ilgili bi işe yaramadı ki :)
topic mi dellendi?? ne zaman?kazen e artık mesaj atılamıyor mu?ben birzamanlar topik dellenmişken birkaç mesaj yazmış ve hepsine cevap almıştım,ama şimdi mesaj atamıyorum,yani atabileceğim biryer yok görünüyor.niye ki,Allahallah...