1-) Burcu durumlar kötü derken, bize söylemediğin ne var bakiim senin
ayrıca sonunda kv ziyaretine gidiyosun sanırım ank.araya
2-) Hoşgeldin arkadaşım, durumların hala karmaşık olmasına ve söylediğimin çıkmasına üzüldüm ama bak biz toparlandık yine darısı başınıza, daha anlat bakalım kızını seni vs
3-)Yasko procende bol şans :86:
ya sizleri çok özledim ,, bizde işin içinde hastalık felanda var , tam çorbayız amaaannn artık çok kafama takmıyorum valla hayat ne kadar yırtınsamda oalcağına varıyor,,, kafama hiç bişeyi takmıyorum hiç bişey benim aldığım nefesten her sabah uyandığımda kuzumun mis kokusunu nefesini yanımda dumaktan ibaret benim için,, gerisi teferruat,,, kuzumun iyi olması için elimden geleni yapıyorum bunun ön şartıda benim iyi olmam ,,, bu aşamaya gelene kadar çok sıkıntılar atlattım inanın çok zor günlerim oldu , ama şimdi çok şükür iyiyim ,,, iki sonucada hazır hissediyorum artık kendimi ,,, hastalığı dolayısı ile alttan alıyor anlayış gösteriyorum ama sen değil bulunmaz hint kumaşı olan benim unutma yı da veriyorum ,,, ve artık hiç bir şey için onlada tartışmıyorum sen bilirisn diyip kapatıyorum bakıyorum ki o gelmiş tıpış tıpış :)
yani başta anlattıkalrınızı yapıyorum , ama keşke en başındna böyle olsaydım demiyorum çünki benim yerimde kim olsa bocalardı ,, nerede ise dört dörtlük giden bir evlilik sevgi felan derken yaşadıklarım ağırdı , üstelik birde hastalığı öğrendim ,,, neyse boşverin , çözmek zordu ama çözdükçe rahatladım ve nefes aldığım sürece herşeyin bir çözümü var bunu biliyorum artık :)