2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi durumlar kötü dedim ben ? İyi hissetmiyorum dedim, onu mu diyorsun? Çok yorgunum, çok sinirliyim, uyuyamıyorum falan filan, onları dedim.
Ankara'ya tam olarak kv ziyaretine gitmeyecez aslında, Eko'nundayısı iki tane çok ciddi ameliyat geçirdi, asıl amaç onu ziyaret etmek. Dediğim tarihte de kızenlerinden birinin düğünü varmış, denk geldi. Tabi benim bu iki fırsatı havada kapıp Ankara'ya gitmeye razı olmaktaki asıl nedenim, Yasemin'in orda olması. Allah'ın bildiğini kuldan ne saklayayım :)

Yeni gelen arkadaşım, seni burda görmek ne güzel, çok sevindim. Kuzunun iyi olmasına da sevindim. Durum dediğin gibiyse yazıklar olsun! Bu işlerle ilgilenen biri var, gitmedim tanımıyorum ama ününü duydum, haberin olsun.

ya sizleri çok özledim ,, bizde işin içinde hastalık felanda var , tam çorbayız amaaannn artık çok kafama takmıyorum valla hayat ne kadar yırtınsamda oalcağına varıyor,,, kafama hiç bişeyi takmıyorum hiç bişey benim aldığım nefesten her sabah uyandığımda kuzumun mis kokusunu nefesini yanımda dumaktan ibaret benim için,, gerisi teferruat,,, kuzumun iyi olması için elimden geleni yapıyorum bunun ön şartıda benim iyi olmam ,,, bu aşamaya gelene kadar çok sıkıntılar atlattım inanın çok zor günlerim oldu , ama şimdi çok şükür iyiyim ,,, iki sonucada hazır hissediyorum artık kendimi ,,, hastalığı dolayısı ile alttan alıyor anlayış gösteriyorum ama sen değil bulunmaz hint kumaşı olan benim unutma yı da veriyorum ,,, ve artık hiç bir şey için onlada tartışmıyorum sen bilirisn diyip kapatıyorum bakıyorum ki o gelmiş tıpış tıpış :)

yani başta anlattıkalrınızı yapıyorum , ama keşke en başındna böyle olsaydım demiyorum çünki benim yerimde kim olsa bocalardı ,, nerede ise dört dörtlük giden bir evlilik sevgi felan derken yaşadıklarım ağırdı , üstelik birde hastalığı öğrendim ,,, neyse boşverin , çözmek zordu ama çözdükçe rahatladım ve nefes aldığım sürece herşeyin bir çözümü var bunu biliyorum artık :)

canım ben olabildiğince kaçıyorum bu düşünceden ama eşimin tesadüf eseri baktırdığı bir falcı nerede ise hayatımızı okumuş diyor ki eşim hani bizimle yaşasa bu kadar bilebilir,,, benimle ilgilide bi kaç şey söylemiş geçmişimle ilgili ve eşimin bilmediği şeyler hepsi tuttu,, yani kadın iyi bakmış ,,, ben inanmam inanmak istemiyorum daha doğrusu ve bu kadın sizin aranızı bozan şey büyü demiş kısa boylu esmer bir kadın yapmış demiş ,,,

şimdi biz eşimin memeleketine gitiğimzide beni bir falcıya götürdüler sürekli gidiyoruz biz send egel felan ve falcı ile görümcem konuşurlarken duydum görümcemin eşine yaptıkları büyü tutmuş,,, eniştede ciddi değişiklikler vardı dayanamadım sordum evet diye itiraf etti anlattı görümcem ,,, neyse ben çok üstünde durmamıştım ,, eşim bu falcıyı anlatınca ve tarif edince o kadın geldi aklıma memeleketteki falcı kadın kısa boylu esmer biri ,,, ve bizim tartışmalarımız o yaz memeleket dönüşü arttı eşimle konuştuk bunları oda istiyor güvenebileceği birinden yardım almayı ,,,

Son düzenleme:
Mustchange arkadasim hakkinizda hayirlisi olsun...öyle birseyde varsa gercektende yaziklar olsun KVye....

Kuzular icin yeni oyuncak arayan varsa mikrofonlu cocuklar icin kaset calar tavsiye ederim.
Mikrofonunu aciyorum Tugra kendi kendine uzun süre oyalaniyor sarki söylüyor birseyler anlatiyor arasira benim agzima tutuyor.
Mikrofona konustugu zaman cikan kendi yüksek sesi cok hosuna gidiyor.

Bizimki buna benziyor

mrb kızlar yorumlaırnız için teşekkür ederim. dün gece altını ıslatmış bende bezini bağladım. sabah kalktı çömeldi bi çiş yaptı demekki:) kahvaltısını yaptık yatakta yatar yuvarlanırken çişin warmı annecim dedim kafasını salladı hemen gittik yaptık ama komşuma gidince bi güzel kakasını doldurmuş:) doktorumuzu aradım oda acele etme dedi ewde baglama dışarı cıkarken we çok yaptıgı saatlerde bagla dedi sen söyleyince yapmasını unutturma arada oturt dedi. bi bağla bi çöz ikilem olmaz mı dedim olmaz dedi. bende öyle yapmaya karar werdim.
burcucum dorukla beraber yatıyorsunuz heralde ben melikeyi bir haftadır ayırdım yan odada yatıo ama kocaman yer minderinde we geceleri 3-4 kere kalkan melike artık 1 kere belki kalkıo bi görsen döne döne o kadar rahat uyuyo ki.
normalde park yatakta yatarken gece 10 da yattımı 10 bucuk gibi mutlaka uyanır ben tekrar uyutmaya ugraşırdım bizim yhataga alır dalar ötekrar yataga koyardım. meğer çocuk çukurun içinde dar alanda yatmayı sewmiomuş. şimdi döne döne enine boyuna çok rahat uyuyor bence dorukda öyle istio olabilir cocukların bizim yatagı sewme nedenleri hem büyük hem çukur değil. arayada gece lambası taktım kalkınca annee dio yada bıdır bıdır gelio yanıma gidiyoruz emip geri uyyuoruz. ayrı odayı we yer yatağını deneyin derim ben.

Yasemincim evet bunaldım( buraya yazmamı da yasakladı eşim aslında tınnn:))
Gülşancım düzeldik..:) biz artık eşimle çok büyük kavgalar etmiyoruz şükür..gidecek ya bir de gitmeden özlemeye başladı..
Burcu geldim:)) sevindim dorukun iyi olmasına..
Merlike arkadaşım ben de kızlara katılıyorum..bence de erken ve sanki çok üstüne varıyorsun..özgr kendi kendine söylediği halde (gece hiç altını ıslatmıyor artık) çok üstelemiyorum..bebeklerimizin kaslarının geliştiğini sanmıyorum..aceleye gerek yok..

geriden geliyorum biraz ancak yetişiyorum..birden sıkıştım..
Aylin evet çok hoş olmayan şeyler oldu..gecti gibi..
Esin daha iyisin gibi geldi bana..hep diyorum dağına göre kar verirmiş..
cemiye geçmiş olsun..hastalarınıza acil şifa versin...

Müdrüme kızmadım..canım sıkıldı..kanuna göre sanırım istifa ediicem (

yeni arkadaşım hoşgeldin, inşallah yüzünüz artık güler, hiç üzülme herşey olacağına varır nasılsa
tanya neden istifa ediyosun başka bir kurumamı geçiceksin yoksa:26: eşin niye buraya yazmanı istemiyo ki bizdenmi kıskanıyo seni

anladım ki insanın yüzünün gülmeside biraz kendi elinde ,,, aslında herşeyi kafamıza takarak birazda biz zorlaştıryoruz,,,,

esincim cnaım iyi ol gerçekten senden önemlisi yok ,,, cemy içinde ailen içinde senin içinde,,,

italya ya taşınıyoruz...ücretsiz izin alamıyormusum sabah öğrendim
eşim mi..uzun mesele bir ara anlatırım....

bir yandan çalışıp bir yandan size yazıyorum..tuhaf ve anlamsız cümleler kurarsam takılmayın:)

mustcihange arkadaşım sana nasıl hitap edelim, elif ,ayşe, mustafa gibi bi isim söylesen bize mustcihange çok uzun
bu tümör eşindemi var, çok geçmiş olsun canım, küçük zilli iyimi, onun hastalığı geçtimi:26:

HOŞGELDİN XX
zamanla geçecek alışıcam biliyorum ama o zaman ne kadar zaman ne zaman geçicek onu bilmiyorum bde şu ara annem kardeşimin gazıyla bana çemkirip duruyo mutluluk nerdesinininininininini

evet canım eşimde ,,, sillinin en büyük derdi ben şuanda ,, işimi değiştirdim ,, tabi öğle aralarında onunla olamıyorum gün boyu özlüyor ama akşam eve daha mutlu dönüyorum burası bana çook daha iyi geliyor,, akşamları mızmızlanma ve naz yapma nöbetleri var sonra keyfimiz yerinde gülüp oynuyoruz,,, her akşam babamız geliyor birlikte dışarı çıkıyoruz ,,, öyle yani,,,

HOŞGELDİN XX
zamanla geçecek alışıcam biliyorum ama o zaman ne kadar zaman ne zaman geçicek onu bilmiyorum bde şu ara annem kardeşimin gazıyla bana çemkirip duruyo mutluluk nerdesinininininininini

esin kimseyi dinleme kimseye bişiler anlatma inan daha çok kötü olmandan başka bi işe yaramıyor,,, o çemkirmeler bi müddet sürecek ya ben 7 ayın sonudna bunalrı söylüyorum ayrıca hala bunalıma girdiğim anlar oluyor ama artık kendim iteselli etmeyide öğrendim :) ki inan benim halim şuan sneinkinden çok daha zordur ,,, çok sıkılınca beni getir aklına :):)

biz bi saat uzaklıktaki antalyaya gidemioz millet italyaya taşınıo yaa:) umarım iyi gelir hepinize
gelme boşver çok sıcak burası:)))
tanya beni de götür nolur nolur nolur

gel şekerim gel:)) cemy ile seni alıp gideyim..:))
çok sıkıldıysan buraya gel..kociş de gidiyor evde erkek olarak oğluşlar olur kafa dinleriz
(dilimin ucuyla demiyorum ciddi ciddi bir davettir bu)

İkinci kanımı verdim geldim, şimdi biraz çalışmam lazım, sonra da yemeğe giderim, öğleden sonra görüşürüz canlarım, öptüm.

tanya üzülsemmi sevinsemmi bilemedim şimdi:26: hayırlısı olsun, peki geri dönüşte aynı işe geri girebilecekmisin, onu sorsaydın bari:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…