2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

4-6 nöbetine kalmış bir anneden günaydın, sizler o saatte ne yapıyordunuz bilemiyorum ama biz evde Kero yu kovalayıp uyumaya iknaya çalışıyorduk,masanın altında emekleyip bizi oynamak için çağırıyordu bi de utanmadan :KK37:
Bu haftanın yorgunluğunu atayım diye Kero yla 10 da yatmıştım ama sonuç bana yine hüsran, kendimi sürekli yorgun sürekli uykusuz hissetmekten de yoruldum ben yaaa :KK50:
Merve, ben de (genelde hep yaptığın gibi) tuvalet eğitimine erken başladığını düşünmüş ama yorum yapmamıştım,K.Tuğcu amcamız der ki köpeklerin tuvalet eğitimi olur çocukların olmaz, çocuk kendini hazır hissedince söyler, ayrıca neden bu kadar acele edip günde 10 defa alt değiştiriyosun ki, bezden kurtulmaları daha büyük problem bizim için.

Gece kuzusu uyumuş kendisi uyuyamamış, sabah 3 tüp kan verip tansiyonu düşmüş bir anneden de günaydın :) 2 saat sonra gidip bir tüp daha verecem hatta...

Doruk iyi, dün sadece 2 kez ve normal kıvamda kaka yaptı, keyfi de yerinde, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler. Akşamları çok az yemek yiyor, ısrar etmiyorum, vardır bir sıkıntısı.

Dün Tanya ve Seyhan gelmiş, genel müdür yanımdaydı hiç bakamadım. Özledik ikinizi de, daha sık uğrayın.

Yasemin, proje tesliminde kolay gelsin.

Gülşan, geçmiş olsun, uğraştırdı sahiden bu ev sizi...

Aylin, ben de tam dediğin gibiyim, sürekli yorgun.

Merve, tuvalet konusu için çok acele etme derim, çocuğu strese sokma. Bezlemek istemiyorsan, ulu orta kaka yapmasına razı olacaksın :)

gecenin 1 inde yastıklarla boğuşup koşturan oğlunu uyutmaya ikna edemeyip sabahlayan, sabah sabah da müdrle konuştuktan sonra midesine bir yumruk yerleşen bir anneden de günaydın olsun...

günaydınlar bütün gece uyumamış bir anne olarak kendimi çok dinç hissediyorum tüm gece ateşini düşüremeim ne fitil ne şurup ne yıkama sürekli 38 lerde gezdi sabah 6 gibi düştü ve dün bütün gün süt dahil hiçbişey yememiş kuzum birazcık süt içti sabah daha ii bıraktım

geçen hafta canınızı sıkmamakiçin söölememiştim bebeğe bakan değil diğer eltimin 5 aylık yeğeni uykusunda boğuldu çok üzüldük dün de haber aldık ki bu sene liseye başlıyacak olan yeğeni gece ateşlenmiş havale geçirmiş yataktan düşmüş beyine iltihap tespit etmiş doktorlar şu an yoğun bakımda antakyada yeterli techizatyok hemen adana demişler ama çocuğun durumu ağır olduğundan bu yolu kaldıramayacağını da söylemiler şimdi durumunun stabil olmasını bekliyorlar allah korusun yardımcıları olsun

ne muhteşem bi yaz geçiriyorum hadi hayırlısı

Günaydin....

biz ne zaman deliksiz bir uyku görecegiz cok merak ediyorum...ok tamamen uyanmiyor ama hala 3-4 kez emiyor....höööffff :KK19:

Gülsan tikanmis tuvalet ile ilgili daha önce yasadigim aklima geldi...Sifonu cekiyorduk hersey Banyo Küvetinden geri cikiyordu var artik Küvetin halini ve Kokuyu sen düsün 2 gün boyunca....:KK53:

Mervecim bencede biraz acele ediyormussun gibime geldi, biz daha hic baslamadik bile.

Yasemincim sanada kolay gelsin.

Burcu Doruk Pasanin iyi olmasina cok sevindim, umarim Cemydende iyi haberler aliriz.

Bu Cocuk beni her gecen gün sasirtmaya devam ediyor. Az önce bir arabasini getirmis "Piyyy bipmis yok" diyo (Pili bitmis).
Demekki cidden söylediklerimize yaptiklarimiza cok dikkat etmemiz lazim onlarin yaninda, herseyi hafizaya kaydediyorlar.

Kücük herif birde akkülü arabasini artik kendi kullanabiliyor gaza basarak direksyonu cevirerek, mutlulukdan ciglik atiyor kendi yapabildigi icin :KK66:

Son düzenleme:
günaydınlar bütün gece uyumamış bir anne olarak kendimi çok dinç hissediyorum tüm gece ateşini düşüremeim ne fitil ne şurup ne yıkama sürekli 38 lerde gezdi sabah 6 gibi düştü ve dün bütün gün süt dahil hiçbişey yememiş kuzum birazcık süt içti sabah daha ii bıraktım

geçen hafta canınızı sıkmamakiçin söölememiştim bebeğe bakan değil diğer eltimin 5 aylık yeğeni uykusunda boğuldu çok üzüldük dün de haber aldık ki bu sene liseye başlıyacak olan yeğeni gece ateşlenmiş havale geçirmiş yataktan düşmüş beyine iltihap tespit etmiş doktorlar şu an yoğun bakımda antakyada yeterli techizatyok hemen adana demişler ama çocuğun durumu ağır olduğundan bu yolu kaldıramayacağını da söylemiler şimdi durumunun stabil olmasını bekliyorlar allah korusun yardımcıları olsun

Cok üzüldüm...Ailelerine sabir diliyorum ne diyecegimi bilemiyorum :KK50:....Allah yavrularimizi korusun

İyi ki başlamışsın ilaçlara... Bugünü daha iyi geçirir inşallah kuzucuk, çok geçmiş olsun.

Diğer iki konuyla ilgili ne diyeceğimi bilemedim, kanım çekildi. Allah ana babalarına sabır versin, hasta olan yeğene acil şifalar diliyorum.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, varsın yaramaz olsunlar, uyumasınlar, yemek yemesinler, yeter ki sağlıklı olsunlar.

Kolay gelsin dilekleriniz için teşekkürler, pek kolay olmayacak sanırım, canım sıkkın biraz, işler ters gitmeye başladı..

Esin, kötü haberler getirmişsin, gözlerim doldu, Rabbim ailelerine sabır versin, hasta olan çocuk inşallah atlatır bu durumu, acil şifalar diliyorum.

gecenin 1 inde yastıklarla boğuşup koşturan oğlunu uyutmaya ikna edemeyip sabahlayan, sabah sabah da müdrle konuştuktan sonra midesine bir yumruk yerleşen bir anneden de günaydın olsun...

Hayırdır noldu? sen de kötü günler geçiriyosun :KK50:

Sen kötü bir yaz geçiriyosun evet ama dana kocanın ailesi daha kötü günler geçiriyor,hepsi evlat acısı görüyor farkında mısın?Bu sana işaret, keyfini bozma bi erkek için mutsuz değilsin demek istiyor rabbim sana.

Günaydin....

biz ne zaman deliksiz bir uyku görecegiz cok merak ediyorum...ok tamamen uyanmiyor ama hala 3-4 kez emiyor....höööffff :KK19:

Gülsan tikanmis tuvalet ile ilgili daha önce yasadigim aklima geldi...Sifonu cekiyorduk hersey Banyo Küvetinden geri cikiyordu var artik Küvetin halini ve Kokuyu sen düsün 2 gün boyunca....:KK53:

Mervecim bencede biraz acele ediyormussun gibime geldi, biz daha hic baslamadik bile.

Yasemincim sanada kolay gelsin.

Burcu Doruk Pasanin iyi olmasina cok sevindim, umarim Cemydende iyi haberler aliriz.

Bu Cocuk beni her gecen gün sasirtmaya devam ediyor. Az önce bir arabasini getirmis "Piyyy bipmis yok" diyo (Pili bitmis).
Demekki cidden söylediklerimize yaptiklarimiza cok dikkat etmemiz lazim onlarin yaninda, herseyi hafizaya kaydediyorlar.

Kücük herif birde akkülü arabasini artik kendi kullanabiliyor gaza basarak direksyonu cevirerek, mutlulukdan ciglik atiyor kendi yapabildigi icin :KK66:

Sabah sabah bööööğ oldum sağol :KK59::KK59::KK59:
Tuğra ya koca bi maşşallah :nazar: neyse ki erkek anaları olarak konuşmada kızları bile geçen iftiharımız Tuğramız var :KK52: Bu arada demek gaza basabiliyo hımmm ben de almak için daha erken diyordum :KK61:

bu gece bitek benmi uyudum yani:KK1: iki kez kalktı mert sadece:KK30: sabah duş aldım iyi geldi ama şimdi biraz uyku bastırmaya başladı bile:KK9: dün iftardan sonra arkadaşlar geldi oturmaya çocuklar ve hanımlar sadece, mert bayıldı kalabalığa, lojmana taşınmamızın sebebi mertti zaten, işe yaramasına sevindim valla, artık haftada bir iki gün oturmaya gideriz birilerine yada çağırırız bize:KK53:
zeliha halime şükrettim şimdi:KK1: tuzruhu ve lavabo açıcı ile açabilirmiyim acaba, öğle arası onu deneyim olmazsa tamirci yolu göründü bize:KK59: bu arada söyledimmi bilmiyorum dış kapımız pazar günü kilitlendi içerde kaldık kamilde kapıyı kırdı:KK1: zaten hurdaydı şimdi tümden kapısız kaldık yenisini sipariş ettik haftasonu gelecek, şuan kapıyı kapatıyoruz arkasınada küçük tüp koyuyoruz:KK52: hırsızlara çağrı yapıyorum burdan:KK1: ayrıca yarın yemeğe davetliyiz, kapımız o halde nası gidecez bilmiyorum:KK1:
esin çok üzüldüm, diyecek lafım yok:KK58:
burcu neden kan veriyosun:26:

ateşlendiğinde korkarım ama saati kurarım saat başı uyanır kontrol edrim eltimin yeğenini duyunca sabaha kadar uykum da gelmedi korkudan yatakta bekledim sabaha kadar şu andada zerre kadar yorgun hissetmiyorum

burcu hem tahlil sonuçlarının iyi çıkmasını umuyorum hemde doruğun kaka kıvamına sevindim

özledim sizleri ve bıdıları eylülde cemy olmadan günübirlik gelecektim bari bi hafta sonu ayarlayp onla geleyim buluşalım

Gülşancım, tiroidimin gidişatı için kan verdim. İlaçların yan etkisi çok fazla olduğu için, çok tahlil istedi doktorum.
İçerde kalmanıza çok güldüm, hayırlısıyla bi adam olsa şu ev :)

Esincim sağol...
Günü birlik gelinir mi bea, hafta sonu gel tabi, buluşalım, bebeler çarkımıza mıçsın :))
Ama 16-18 Eylül Ankara'da olacaz kısmetse, ona göre ayarlayıp gel.

burcum tiroidin içinse aferim sana:KK9: doruğun iyi olmasına sevindim:KK16:
esincim boşuna demiyolar cennet analarımızın ayakları altında diye:KK16:
burcuuu bende eylülde mertin kontrolü için gidicem ankaraya ama tarih belli değil, dr randevu verecek çünkü:26:

günaydıııııııııııııııınnnnnnnn,,,,,,,,,

ya herkes tanıyor beni bende hepinizi çok özledim ,,, dayanamadım yeniden üye oldum adımı yazmayın desem ??? herhalde herkes hatırlar,,,

bizde herşey aynı ,,, kuzucum iyi çok şükür onund aadını kullanmayın olur mu ??

aylin senin söylediğin çıktı canım sanırım bizde sizin gibiyiz ,,, hiç kondurmak içime sindirmek sitemiyorum ama sanırım kayınvalidem :KK43: ramazandan sonra bu işleri para pul alamdan halelden bir hocaya gideceğim :KK43:

durumlar hala akrmaşasını koruyor ,,

esin canım sana diyeceğim tek şey var alışacaksın ve emin ol mutlu olmayı öğreneceksin,,,,

burcum tiroidin içinse aferim sana:KK9: doruğun iyi olmasına sevindim:KK16:
esincim boşuna demiyolar cennet analarımızın ayakları altında diye:KK16:
burcuuu bende eylülde mertin kontrolü için gidicem ankaraya ama tarih belli değil, dr randevu verecek çünkü:26:

Sağol amirim :)
İyi hissetmiyorum kendimi, mecbur kaldım :)

Gülşaaan, denk gelse ne güzel olur yaa, doktora o tarihlere randevu vermesi için biraz yönlendirme yapsana...

1-) Burcu durumlar kötü derken, bize söylemediğin ne var bakiim senin :KK15: ayrıca sonunda kv ziyaretine gidiyosun sanırım ank.araya :KK52:
2-) Hoşgeldin arkadaşım, durumların hala karmaşık olmasına ve söylediğimin çıkmasına üzüldüm ama bak biz toparlandık yine darısı başınıza, daha anlat bakalım kızını seni vs
3-)Yasko procende bol şans :86:

X