- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.381
Altı üstü bir gün girmedim neler olmuş hemen!!!! İstifa edenler, deşifre olalar....
Tanya nerden icap etti bu İtalya'ya taşınma işi? Ayrıca şu KV olayını da bi etraflıca anlatsana...Eşin nie buraya yazmanı yasaklıyo??? Azzzz Sonraaa:))
Esincim Hasret'e ulaşıp o mesajını değiştirmesini söyleyebilirsin. Mesajı silmek de yasak çünkü...
Musti...arkadaşım hoşgeldin... Çok özlemiştim seni yaa. Eşinle durumların hala aynı olmasına üzüldüm. Ben de üyeliğini sildirince aranız düzeldi die düşünmüştüm. Eşin hani ameliyat olmuştu. O zaman anlamamışlar mı ki tümor olduğunu?? Çok üzüldüm hastalığına( Hafta sonları birlikte zaman geçiriyosanız aranız daha iyi demek değil mi yani?Büyü konusunda da şok içindeyim! KV ye de ayrıca pes diyorum! Neyini görmüş ki böyle şeyler yapmış size. Hadi seni geçtik diyelim, böyle yaparak eşini kızından da ayırdığının farkında değil mi acaba!
nasıl bir şey?ben ne kaçırdm yine?özellikle bu sayfa ve isimi aratırsan hala çıkıyo ama bu sayfada sadece bebekle ilgili şeyler konuşulduğunu düşündüklerinden bööle bişş yapmayacaklarını umuyorum
mümkün mü kine o dediğin?zaten forum yöneticilerinin her halükarda yardımına ihtiyacım var adımın geçtiği tüm mesajlar silinmeli ama muhatap bulamıorum
Altı üstü bir gün girmedim neler olmuş hemen!!!! İstifa edenler, deşifre olalar....
Tanya nerden icap etti bu İtalya'ya taşınma işi? Ayrıca şu KV olayını da bi etraflıca anlatsana...Eşin nie buraya yazmanı yasaklıyo??? Azzzz Sonraaa:))
Esincim Hasret'e ulaşıp o mesajını değiştirmesini söyleyebilirsin. Mesajı silmek de yasak çünkü...
Musti...arkadaşım hoşgeldin... Çok özlemiştim seni yaa. Eşinle durumların hala aynı olmasına üzüldüm. Ben de üyeliğini sildirince aranız düzeldi die düşünmüştüm. Eşin hani ameliyat olmuştu. O zaman anlamamışlar mı ki tümor olduğunu?? Çok üzüldüm hastalığına( Hafta sonları birlikte zaman geçiriyosanız aranız daha iyi demek değil mi yani?Büyü konusunda da şok içindeyim! KV ye de ayrıca pes diyorum! Neyini görmüş ki böyle şeyler yapmış size. Hadi seni geçtik diyelim, böyle yaparak eşini kızından da ayırdığının farkında değil mi acaba!
Ohhh bee, işlerimi hallettim geldim, son dakika golü olmazsa şimdilik rahatım..
Neler olmuş böyle yahuuu, kimler gelmiş, kimler gitmiş, ohoooo, iyi ki işim var dedim haa, hemen kaynamışsınız :))
Musti, arkadaşım yeniden hoşgeldin, çok özlemiştik seni, eşinin durumu için üzüldüm, herşey Allah'tan, sağlığımızın kıymetini bilmek gerek, Rabbim eşine de en kısa zamanda eski sağlığını verir inşallah, tatlı bücürüğünü de kocaman öpüyorum, kv nin de o taraklarda bezi varsa eğer, dönsün dolaşsın kendini bulsun, yazıklar olsun ayrıca..
Goo.gle de birtek adımız çıksa iyi, farkettiyseniz nic.ki.miz de çıkıyor, sonuçta burada sanal ortamdayız diye birçok şeyi paylaşıyoruz ama bu ileride başımıza iş açabilir, bunu hep birlikte düşünüp, isimlerimizi açık açık yazmama konusunda bir karar almalıyız bence.
Selamlar canlar,
Way musti arkadasimiz gelmis hosgelmis,walla virgulleri gorur gormez anladim sen oldugunu:)
heheh çok güldüm ,,,
ne güzel demek ki ben ne nick kullanırsam kullanayım tanınabilirim :)
It ci arkadaşıma n varda kapattın diyip kızıyorum sizlere konuşamamak geriyor beni..sanırm olaylar olmuş biri bana anlatsın simenayyy duy sesimi mail at bana.kim istifa etti.mustiiim hoşgeldin benim eşin hqkkında düşüncelerimi biliyorsun k.v bişey demiyorum.AMirim iyisiniz değilmi ....mert paşamda iyi yani haftasonu da olsa kalkıyormu erken... sizleri çok özledim