2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Altı üstü bir gün girmedim neler olmuş hemen!!!! İstifa edenler, deşifre olalar....

Tanya nerden icap etti bu İtalya'ya taşınma işi? Ayrıca şu KV olayını da bi etraflıca anlatsana...Eşin nie buraya yazmanı yasaklıyo??? Azzzz Sonraaa:))

Esincim Hasret'e ulaşıp o mesajını değiştirmesini söyleyebilirsin. Mesajı silmek de yasak çünkü...

Musti...arkadaşım hoşgeldin... Çok özlemiştim seni yaa. Eşinle durumların hala aynı olmasına üzüldüm. Ben de üyeliğini sildirince aranız düzeldi die düşünmüştüm. Eşin hani ameliyat olmuştu. O zaman anlamamışlar mı ki tümor olduğunu?? Çok üzüldüm hastalığına( Hafta sonları birlikte zaman geçiriyosanız aranız daha iyi demek değil mi yani?Büyü konusunda da şok içindeyim! KV ye de ayrıca pes diyorum! Neyini görmüş ki böyle şeyler yapmış size. Hadi seni geçtik diyelim, böyle yaparak eşini kızından da ayırdığının farkında değil mi acaba!

canım bulduğun isme bayıldım evet bana musti diyebilirsiniz :):)

ameliyat olduğunda yarısını aldıalr tamamını alamadılar zaten asıl sorunda o ya ,, çok tehlikeli yerde dokunamıyorlar ,,, haftasonları hastanede cuma gidip pazartesi sabah çıkıyor,,, akşamları biizm yanımıza geliyor ,,, aramız ansıl bende bilmiyorum boşverdim gitti anı yaşıyorums adece ,, neticede ailemin ynaındayım aç açık değilim çok şükür elbet bi şekilde bişielr olacak,,, taşlar bi gün yerine oturur,, öncelik sağlık önemili olan o cnaım,,

eşimin bana düşkünlüğü k.v. yi aşırı rahtsız ediyordu ve bunu bir şekilde sürekli dile getiriyordu ,, biraz soğusun diye yapmış oalbilir ama demekki ayarı kaçırdı :) ya bilemiorum hala emin değilim günahını almak istemiroum bunalr aklımdan geçen düşünceler ,, şu falcıdan sonra düşünüce bi tek o var ,,, ve yaşadığım olay bu fikrimi destekliyor,,

düşün eşim diyorki o dönemin kızgınlıkalrıgeçti ben snei seviyorum, asla birbaşkası olsun istemiyroum snele çocuğumla mutlu olmak bir arada olmak istiyorum ama bak anlaşamıyoruz korkuyorum kötü bir evlilikten,,, bu ansıl bi düşüncedir yawww

Son düzenleme:
özellikle bu sayfa ve isimi aratırsan hala çıkıyo ama bu sayfada sadece bebekle ilgili şeyler konuşulduğunu düşündüklerinden bööle bişş yapmayacaklarını umuyorum
nasıl bir şey?ben ne kaçırdm yine?
zaten forum yöneticilerinin her halükarda yardımına ihtiyacım var adımın geçtiği tüm mesajlar silinmeli ama muhatap bulamıorum
mümkün mü kine o dediğin?

eşimin tayini çıktı canım...
gidesim var mı yok mu belirsizim şu anda istifa yolları görününce bana(
kv ye gelince...nerden başlasam nasıl anlatsam..
tuhaf ve tartışılamayacak bir zat olup kendileri şu dünyadaki herşeyi en iyi yapar ve de bilirler..
herşey aklıma birden üşüştü nerden başlasam bilemedim:)) sinirlendim valla..

ya evet bu isim konusunda mağduriyetim var benimde..bir süre giremememin (ve de ailem sağolsun enteresan isim koymuşlar onun ceremesini çektim-çekiyorum..)ama bunun için yapılabilecek çok şey olduğunu sanmıyorum..bilmediğim bişey varsa beni bilgilendirirmisiniz...
beni burda gören gördü bulan buldu zaten..istifa da edeceksem amirlerim görse kaç yazar:))

Tanyacım, Esin'in isminin tamamı geçiyor canım mesajda, o yüzden silinmesi lazım.

Artık epey deşifre olduk zaten hepimiz, arayan bulur burda rahatlıkla...

Kv konusuna fazla girmek istemiyorsun gibi geldi bana. Bilmece gibisin be anacım :)

Ohhh bee, işlerimi hallettim geldim, son dakika golü olmazsa şimdilik rahatım..
Neler olmuş böyle yahuuu, kimler gelmiş, kimler gitmiş, ohoooo, iyi ki işim var dedim haa, hemen kaynamışsınız :))

Musti, arkadaşım yeniden hoşgeldin, çok özlemiştik seni, eşinin durumu için üzüldüm, herşey Allah'tan, sağlığımızın kıymetini bilmek gerek, Rabbim eşine de en kısa zamanda eski sağlığını verir inşallah, tatlı bücürüğünü de kocaman öpüyorum, kv nin de o taraklarda bezi varsa eğer, dönsün dolaşsın kendini bulsun, yazıklar olsun ayrıca..

Goo.gle de birtek adımız çıksa iyi, farkettiyseniz nic.ki.miz de çıkıyor, sonuçta burada sanal ortamdayız diye birçok şeyi paylaşıyoruz ama bu ileride başımıza iş açabilir, bunu hep birlikte düşünüp, isimlerimizi açık açık yazmama konusunda bir karar almalıyız bence.

yazdıklarına aynen katılıyorum ,,, :)

ben geldimm çok yoğun bi gün yarın da böyleolur ama haftaya rahatlarım ya bu isim işini çözmem lazım hasrete haber verdim o mesajı değiştiremiyo maalesef üzerinden çok vakit geçmiş ynama yapamıyoruz mesaj 1 tanede değil neyse ben bi formül düşüniyim ona

Nic.k lerimizi kısaltarak ta birbirimize yazabiliriz mesela, illa adımızı yazmak zorunda değiliz, yada adımızı yazıyorsak onu değiştirerek yazabiliriz, aman ne bileyim aklıma başka bişey gelmedi, ama bir yolu vardır mutlaka, herkes düşünsün derim..

İyi akşamlar hepinize, çıkıyorum, öpüldünüz..

Hepatit, Simenay, Hepkaravana, Çokoprensim ve Musti isimlerimiz ve deşifre olmamız konusunda söylediklerinize harfiyen katılıyorum ve ben bu msj itibariyle niklerinizi kullanmaya başlıyorum. Hatta mümkün olduğunca bebelerin isimlerini de kullanmamaya gayret edicem kendi adıma ki sonradan pişman olacağımız şeyler gelmesin başımıza ya da kimsenin mağduriyetine sebep olmayayım...

essin nickini yazınca cıkıo ismiyle çıkmıo ki yada ben mi beceremedim kendime baktım cıkmıo. çokonunkide yok. nası olcak bilmiom başka bilgilerdemi çıkıo ben göremedim galiba. aslında nickin werilme sebebi deşifre olmamak nicklerimizi kullansak ne baştan en mantıklısı olurdu. ben internet hayatımda ilk defa ismimi werdim normalde başka bi isim sallardım ama herkes samimi görününce werdim. 10 bin sayfadan sonra değiştirsek ne yazar:) bakalım bi çözüm bulacaklar mı ki bence bulmazlar wermeseydin ismini der geçer...

günaydınlar
gece hiç uyuyamadım, mert bugünü haftasonu zannedip 5 te kalkınca işler dahada kötü oldu benim için ama bilgisayarımın kasası geldi
sitede isimlerimizi kullanma konusunda artık iş işten geçti bence, hangi sayfayı değiştirecekler, sanmıyorumki uğraşsınlar, hepkaravananın isminin geçtiği mesajı değiştirseler yeter bence benim bu sayfaya yazdığımı ailem, iş yerindekiler, patronun hanımı yani herkes biliyo, artık değiştirmenin yada ismimi kullanmamamın bi anlamı yok benim içini yani ama siz istiyosanız nicklerimizi kullanalım, bana uyar, yada isim kullanmadan alıntı yaparak ta yazabiliriz cevapları pekala

It ci arkadaşıma n varda kapattın diyip kızıyorum sizlere konuşamamak geriyor beni..sanırm olaylar olmuş biri bana anlatsın simenayyy duy sesimi mail at bana.kim istifa etti.mustiiim hoşgeldin benim eşin hqkkında düşüncelerimi biliyorsun k.v bişey demiyorum.AMirim iyisiniz değilmi ....mert paşamda iyi yani haftasonu da olsa kalkıyormu erken... sizleri çok özledim

nerelerdesin canım,özledik valla merto iyi, o hafta içi 08:00-09:00 arası kalkar , haftasonu 05:00 gibi zortlar, günleri karıştırıp bugün erkenden kalktı zor uyuttum aslında çok susamış kuzum ondan kalkmış ama, beni uyandırmadan babasının yatağına gitmiş onun yanında uzunmış 5-10 dakika, babasıda uyanmayınca tv kumandalarıyla oynamaya başlamış, ben tam o sırada uyandım artık iş işten geçmişti biz çıkarken horul horul uyuyodu sıpa, tüm garezi bize zaten hilal kuzum nasıl, anlatsana yeni cimcimeliklerini
ayrıca kimse istifa etmedi, hepatitin eşinin italya tayini çıkmış oda yanında gitmek isterse mecburen istifa etmesi gerekiyormuş

Günaydın,
Gülşan'a katılıyorum, bence şu anda önemli olan hepkaravanın isminin ve soyadının geçtiği mesajın silinmesi. Daha fazlası ile kimse uğraşmaz zaten.
İsim kullanmama kararını uygulayalım isterseniz, yarın öbür gün başımıza başka işler çıkmasın. Gerçi Merve'nin dediği gibi, 10 bin sayfa olmuş ama zararın neresinden dönsek kardır :)
Pancuben, biz de özledik seni yaw...
Amaaan böyle de bi garip oluyor, çok alışmışım herkese ismiyle hitap etmeye, nick kullanınca tanımadığım birileriyle konuşuyormuşum gibi geliyor. Hepinizi tanıyorum, biliyorum, seviyorum halbuki :))
Biraz işim var, gelicem, hepinizi ilgilendiren şeyler anlatacam, beni bekleyin anacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…