- 28 Aralık 2009
- 2.980
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.321
gecenin 1 inde yastıklarla boğuşup koşturan oğlunu uyutmaya ikna edemeyip sabahlayan, sabah sabah da müdrle konuştuktan sonra midesine bir yumruk yerleşen bir anneden de günaydın olsun...
günaydınlar bütün gece uyumamış bir anne olarak kendimi çok dinç hissediyorum tüm gece ateşini düşüremeim ne fitil ne şurup ne yıkama sürekli 38 lerde gezdi sabah 6 gibi düştü ve dün bütün gün süt dahil hiçbişey yememiş kuzum birazcık süt içti sabah daha ii bıraktım
geçen hafta canınızı sıkmamakiçin söölememiştim bebeğe bakan değil diğer eltimin 5 aylık yeğeni uykusunda boğuldu çok üzüldük dün de haber aldık ki bu sene liseye başlıyacak olan yeğeni gece ateşlenmiş havale geçirmiş yataktan düşmüş beyine iltihap tespit etmiş doktorlar şu an yoğun bakımda antakyada yeterli techizatyok hemen adana demişler ama çocuğun durumu ağır olduğundan bu yolu kaldıramayacağını da söylemiler şimdi durumunun stabil olmasını bekliyorlar allah korusun yardımcıları olsun
ne muhteşem bi yaz geçiriyorum hadi hayırlısı
günaydınlar bütün gece uyumamış bir anne olarak kendimi çok dinç hissediyorum tüm gece ateşini düşüremeim ne fitil ne şurup ne yıkama sürekli 38 lerde gezdi sabah 6 gibi düştü ve dün bütün gün süt dahil hiçbişey yememiş kuzum birazcık süt içti sabah daha ii bıraktım
geçen hafta canınızı sıkmamakiçin söölememiştim bebeğe bakan değil diğer eltimin 5 aylık yeğeni uykusunda boğuldu çok üzüldük dün de haber aldık ki bu sene liseye başlıyacak olan yeğeni gece ateşlenmiş havale geçirmiş yataktan düşmüş beyine iltihap tespit etmiş doktorlar şu an yoğun bakımda antakyada yeterli techizatyok hemen adana demişler ama çocuğun durumu ağır olduğundan bu yolu kaldıramayacağını da söylemiler şimdi durumunun stabil olmasını bekliyorlar allah korusun yardımcıları olsun
gecenin 1 inde yastıklarla boğuşup koşturan oğlunu uyutmaya ikna edemeyip sabahlayan, sabah sabah da müdrle konuştuktan sonra midesine bir yumruk yerleşen bir anneden de günaydın olsun...
Günaydin....
biz ne zaman deliksiz bir uyku görecegiz cok merak ediyorum...ok tamamen uyanmiyor ama hala 3-4 kez emiyor....höööffff
Gülsan tikanmis tuvalet ile ilgili daha önce yasadigim aklima geldi...Sifonu cekiyorduk hersey Banyo Küvetinden geri cikiyordu var artik Küvetin halini ve Kokuyu sen düsün 2 gün boyunca....
Mervecim bencede biraz acele ediyormussun gibime geldi, biz daha hic baslamadik bile.
Yasemincim sanada kolay gelsin.
Burcu Doruk Pasanin iyi olmasina cok sevindim, umarim Cemydende iyi haberler aliriz.
Bu Cocuk beni her gecen gün sasirtmaya devam ediyor. Az önce bir arabasini getirmis "Piyyy bipmis yok" diyo (Pili bitmis).
Demekki cidden söylediklerimize yaptiklarimiza cok dikkat etmemiz lazim onlarin yaninda, herseyi hafizaya kaydediyorlar.
Kücük herif birde akkülü arabasini artik kendi kullanabiliyor gaza basarak direksyonu cevirerek, mutlulukdan ciglik atiyor kendi yapabildigi icin
burcum tiroidin içinse aferim sanadoruğun iyi olmasına sevindim
esincim boşuna demiyolar cennet analarımızın ayakları altında diye
burcuuu bende eylülde mertin kontrolü için gidicem ankaraya ama tarih belli değil, dr randevu verecek çünkü:26: