- 7 Ekim 2009
- 2.201
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.361
Mustchange arkadaşım..geçmiş olsun demeyi unuttum sana..
acil şifa diliyorum..sıkıntılarında allah kolaylık versin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mustchange arkadaşım..geçmiş olsun demeyi unuttum sana..
tanya üzülsemmi sevinsemmi bilemedim şimdi:26: hayırlısı olsun, peki geri dönüşte aynı işe geri girebilecekmisin, onu sorsaydın bari:26:
ay eylülde işi bırakacak olmasam bugün atlar gelirim ama son günlerim izin almam imkansız ama istanbulda iş arıyorum laf aramızda belki oraya giderimgelme boşver çok sıcak burası:)))
gel şekerim gel:)) cemy ile seni alıp gideyim..:))
çok sıkıldıysan buraya gel..kociş de gidiyor evde erkek olarak oğluşlar olur kafa dinleriz
(dilimin ucuyla demiyorum ciddi ciddi bir davettir bu)
ay eylülde işi bırakacak olmasam bugün atlar gelirim ama son günlerim izin almam imkansız ama istanbulda iş arıyorum laf aramızda belki oraya giderim
KK duy sesimi sinir oldum ya hasret bi mesajında tam adımı yazmış googla adımı yazınca hemen o sayfa ve mesajlarım çıkıyo artık ne yazdıysam dökülüyo anlıyacağınız mesajı silmeye çalıştık olmadı adımı değiştirmek istiyorum adın çinde kendi ismin geçmiyosa değiştirmiyolar sinirm geldii
Esin, Kazen'e özel mesaj yaz, durumun ciddiyetini anlat, mutlaka bir çözüm bulacaktır.
kazene özel mesaj yazdım ve fekat sallamadı
ay arattım bulamadı google mesajı silmişler heralde ay allah razı olsun ne diyim ne zamandır uğraşıyorum bunla bugün artık yeni mail adresi yeni üyelik alayım diyodum gerek kalmadı şükür
Esin, Kazen'e özel mesaj yaz, durumun ciddiyetini anlat, mutlaka bir çözüm bulacaktır.
Es şöyle bi fikrim geldi senin bu mesajını şikayet et diyelim açıklama olarak da durumunu yazalım.