2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tanya üzülsemmi sevinsemmi bilemedim şimdi:26: hayırlısı olsun, peki geri dönüşte aynı işe geri girebilecekmisin, onu sorsaydın bari:26:

ben de sen gibi 6.5.7 li bir meeemurumm:)) a.çık.tan ata.ma ya başvurmam gerekiyormuş..bakan.lık yönünden şanslıyım ama demin md çok büyük tor.pil gerek dedi...yani yine k.p.s.s. yolları görünebilir bana..şu saatten sonra dersane falan çekemem kanımca..alırım seni diyor bana kalsa..hatta gitme falan dedi..sorma gülşancım bu konuda kafam çok karıştı...

gelme boşver çok sıcak burası:)))

gel şekerim gel:)) cemy ile seni alıp gideyim..:))
çok sıkıldıysan buraya gel..kociş de gidiyor evde erkek olarak oğluşlar olur kafa dinleriz :KK31: :KK34:
(dilimin ucuyla demiyorum ciddi ciddi bir davettir bu)
ay eylülde işi bırakacak olmasam bugün atlar gelirim ama son günlerim izin almam imkansız ama istanbulda iş arıyorum laf aramızda belki oraya giderim

KK duy sesimi sinir oldum ya hasret bi mesajında tam adımı yazmış googla adımı yazınca hemen o sayfa ve mesajlarım çıkıyo artık ne yazdıysam dökülüyo anlıyacağınız mesajı silmeye çalıştık olmadı adımı değiştirmek istiyorum adın çinde kendi ismin geçmiyosa değiştirmiyolar sinirm geldii

ay eylülde işi bırakacak olmasam bugün atlar gelirim ama son günlerim izin almam imkansız ama istanbulda iş arıyorum laf aramızda belki oraya giderim

KK duy sesimi sinir oldum ya hasret bi mesajında tam adımı yazmış googla adımı yazınca hemen o sayfa ve mesajlarım çıkıyo artık ne yazdıysam dökülüyo anlıyacağınız mesajı silmeye çalıştık olmadı adımı değiştirmek istiyorum adın çinde kendi ismin geçmiyosa değiştirmiyolar sinirm geldii

eyvah çok kötü olmuş :KK43: ne yapmak gerek üyeliğini tamamen silsen yeniden üye olsna gene çıakr :KK43::KK43:

kazene özel mesaj yazdım ve fekat sallamadı

Sallar yahu, görmemiştir belki daha...
Bi aralar bizim topik karıştığında benim bütün mesajlarıma cevap vermişti.
Napsak ki başka...
En güzeli, Hasret'in o mesajının silinmesi, onu da kolaylıkla yapabilirler diye düşünüyorum.

ay arattım bulamadı google mesajı silmişler heralde ay allah razı olsun ne diyim ne zamandır uğraşıyorum bunla bugün artık yeni mail adresi yeni üyelik alayım diyodum gerek kalmadı şükür

özellikle bu sayfa ve isimi aratırsan hala çıkıyo ama bu sayfada sadece bebekle ilgili şeyler konuşulduğunu düşündüklerinden bööle bişş yapmayacaklarını umuyorum

zaten forum yöneticilerinin her halükarda yardımına ihtiyacım var adımın geçtiği tüm mesajlar silinmeli ama muhatap bulamıorum

Es şöyle bi fikrim geldi senin bu mesajını şikayet et diyelim açıklama olarak da durumunu yazalım.

çok mantıklı gibi ama bu kezde hasrete ceza vermesinler ,,, aslında burada hepimiz hata ediyoruz isim kullanarak ve bu kadar açık net konuşarak galiba :)

sonuçta hiç birimiz yarın ne oalcağız bilmiyoruz ,,,, örnek : ben Ç) :KK52:

X