2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm canlarım
günlerdir uğrayamadım serhan hiç izin vermiyo eli sürekli pcnin açma kapama tuşunda haliyle girdiğimle çıktığım bir oluyo

hepinizin ramazanı mübarek olsun allah kabul etsin tutanlara yardım etsin havalar sıcak açlık bişey değilde susuzluk zorluyo biraz rabbim gücünü veriyo gerçi

gördüğüm kadarıyla cemyy kuzucuk hastaymış geçmiş olsun çabuk düzelir inşallah doktoru dinle derim bende bu sıcaklarda birde ateşlenmesin kuzu allah korusun yardımcısı olsun dişleride kolay çıkar inşallah

geçmişe bakamadım herkes iyidir umarım çok şey kaçırıyorum sizi özlüyorum ama fırsat olmuyo akşamları bakıyım diyorum halim kalmıyo biraz serdarla vakit geçirip yatıyorum hemen

serhan iyi şükür bi sıkıntısı yok hava sıcak olduğu için çabuk uykusu geliyo gecede gündüz de iyi uyuyo (aman diyim kendi kendime nazar etcem şimdi) gece 1 kez uyanıyo ama sabah da 6 da ayaktayız sonra 9 da tekrar yatıyo 11e kadar öğleden sonra da3 de uyuyo 5 e kadar akşamda 9 9:30 gibi yatıyo
daha çok yazmıyım insanın okumaya bile mecali kalmıyo sıcaktan

evet çocuk doktorumuu aradım boğaz enfeksiyonu antibiyotiksiz geçmez diş te çıkarıyorsa zorlama çocuğu dedi bende veriyorum

Seyhancım, hoşgeldin, seninde ramazanın mübarek olsun, özledik seni, demek Serhan PC ye rahat vermiyor, yerim ben onun minik tombik parmaklarını yaa..
Uyku konusunda da maşallah diyelim, hep böyle gider inşallah, mama olayını ne yaptın, 1 kere uyandığına göre 1 kere içiyordur heralde değil mi..?

merhaba:)
geldim ben:)bir bakayım dedim dayanamadım sonra yazmadan..nasılsınız??
Cemy ve Dork kuzulara geçmiş olsun..

bana gelincee..burcuya ucundan anlatmıştım bişeylr..(öpüyorum seni ) biraz yorucu zamanlardayım..işler karıştı bizim.(karışmadan önce de can sıkıcı şeyler vardı gerci de).hafta sonu 2 gün kv geldi huzurumuz gitti..kendi yanında götürdü huzurumu da..hokus pokus işleriyle kafayı yemiş durumda..oğluna yaptığımı zannediyor kanımca özgryanına bile gitmedi kendine laf bile söyletmedi..ağladı bağırdı kucağımdan inmedi onlar varkene..
gittiler 1 gece sonra eşim olacak kocakafalı peşimde pervane..neye yarar...

p.tesi gidiyor artık eşim..bir ara 15 gün gelecek taşınma izni için evi halledip gidicez bakalım..

Aboowww, korkulur senin kv den, kafayı yemiş zannımca, evlerden ırak Yarabbim..
Eşine bişey demiyorum bu durumda, annesine inanmıyordur umarım..
Özgür de ondaki negatif elektriği hissettiği için yaklaşmamıştır elbette..

Son düzenleme:

sağol bitanecim hoşbulduk bende sizi özlüyorum ama malum işte serhan hiç biyerde durmuyo sürekli kudurma halinde kendince haklı bütün gün eve hapis ve yalnızca ben varım bana sarıyo biraz oyuncaklarıyla oynuyo sonra yine kudurmaya devam
evet canım yatmadan yediriyorum banyosunu yaptırıyorum gece 1 de yada 2 de uyanıyo sabah da 6 da kalkıyoruz

geçen gün gördüm sanırım melike'ydi bezi bırakmaya başlamış maşallah başka deneyen varmı ben henüz serhanın bunu uygulayacağını pek sanmıyorum acaba hatamı ediyorum bende bi oturak alıp denesemmi diye düşünüyorum kaka zamanını biliyorum çünkü artık o işi hep masanın altına girerek yapıyoama çiş konusu var bide ne yapsam acaba siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Aramızda deneyenler var Seyhancım, biri de benim, sadece gece yatarken bağlıyoruz altını bezle, gündüz hep bezsiz dolaşıyor, arada kazalar oluyor ama genel olarak iyi gidiyor şimdilik, başlarda onun söylemesine fırsat vermeden 20 dk. bir biz Wc ye götürüyorduk, şimdi kendisi söylüyor kaka geldi yada çişş diye, genelde de doğru söylüyor, ama benim kızım zaten yaptıktan sonra söylüyordu, doktor hazır eğitim için dedi, çok zorlamadan başlayın dedi bizde başladık işte..

özgr iyi çok şükür..babannesini hiç sevmiyor babannesi de özgr ü.. o geldikçe bozuluyor huyu suyu kuzumun..o gidince düzeldi..giderek uslanıyor yavrum..o kadar akıllandı ki:)) çişini bile kendi söylüyor..sabah beraber yaptık
kociş bilmiyor hokus pokus mevzusunu hiççç işim olmaz öyle şeylrle inanmam da zaten..üzerinde durmadım zaten..başka şeylr var..
ben de iim leyla gibiyim sıcak bir yandan işler bir yandan karışıklık bir yandan..

iklim kuzum nasıl??
burcu doruk hastamı gecmiş olsun dedim ama.

ne güzel maşallah aferin fıstığa maalesef serhan henüz öyle bişey söylemiyo ama bazen bezini tutuyo çişini yaparken ben de yaptıktan sonra çişmi yaptın annecim diyorum ama anlamıyo henüz kaka yaptığın dada aynı şekilde sanırım henüz hazır değil serhan sanırım bi süre daha bekliycez biz gibi geliyo yada bi kaç gün denesemmi belkide yanılırım kafam karışık bu konuda ne yapsam bilemiyorum

Allah kolaylık versin arkadaşım, iyice bunalmışsın sen belli.. Özgür e maşallah, demek çişini söylüyor, aferin kerataya :))
İklim, iyi çok şükür, sağlığı yerinde, kudurmaya devam ediyor, nerde hınzırlık var orda İklim :))

kızlar yardımınıza daha doğrusu fikrinize ihtiyacım war.
melike dün gece altını ıslatmadı hiç 12 gibi uyandı çişini yaptı uyudu 4 te uyandı çişini yaptı emdi uyudu 9 gibide uyandı çişini yaptı emdi.sonra ne alakaysa kaka yaptı külotuna. kakada problemimiz war oturağa istemio rahat ıkınamıo heralde normalde tuvalette suyla oynarken yapıodu ama kaka saatlerimi değişti takip edemiyorum.
sabah we öğlen uykusundanda kuru kalktı ben yarım saate bi götürüyorum o oturunca çişş dio çişinin geldiğini söylemio. ikindine kadar rahat gelioyurz amaa yogurdu yiyoruz zaten bütün gün su içio we 10 dk ya bi yapıo ikindiden yaklaşık yatana kadar bende sürekli götüremiorm işim oluo bugün 5 kere fln akşam çiş yaptı ama 10 dk arayla yaklaşık. napcaamı şaşırsım tekrar bezlesem kıyamıyorum hem uykularında yapmıo hem oturtunca yapıo ama bezlemek istiyorum söylemio we ulu orta kaka yapıo. ama eğitimi yarım bırakmakda iyi değilmiş bugün tam 1 hafta oldu
1 hafta daha denesem mi. bıraksammı bilemiyorum söyleme niyeti yok ama periyodu bozuk ikindiden sonra zaptedemiyorum popoyu.) fikir werin banaaa

Mervecim, Melike söylemiyorsa eğer hazır değil daha demek ki, fazla zorlama istersen, ters etki yapar sonra, ya da bir hafta daha deneyip öyle karar ver, belli olmaz çünkü alışma sürecidir, bir hafta sonra söylemeye de başlayabilir. Genelde doktorlar yaptıktan sonra yada önce söylemeye başladıysa tuvalet eğitimine başlayın diyorlar ama sen bilirsin arkadaşım, kaka saatleri değiştiyse takip etmende zor olur.

Günaydın, gününüz güzel geçsin..
Ben bugün biraz daha iyi gibiyim, yorgunluk var ama önceki günlere nazaran daha az, alışmaya başladım heralde yine bölük pörçük uykulara..
Bugün pro.je teslimim var, beni buralarda göremeyebilirsiniz, nickimi parkedip gidecem..
Hasta olan kuzular iyileşmiştir inşallah..

günaydınlar hepinize
sabah sabah sinire doydum yine, tuvalet tıkanmış bıktım bu evin akarından kokarından, evi ilk temizlediğim gün zor aktığını hissetmiştim ama tıkanacağını hiç düşünmemiştim kamilin evi terk edip gitmesinden korkuyorum artık
tanyacım nerelerdesin yaw, ayrıntıları bilmiyorum ama üzüldüm, 3. şahıslar yüzünden huzurunun bozulması çok can sıkıcı
seyhan özlettin valla, sen arada serhana rağmen gir biriki bişey karala canım
merve bence bir hafta daha dene, ayrıca alıştırma külotları var onlardan kullanıyomusun bilmiyorum, içi ince muşambadan dışı havlu kumaş gibi, kakayı tutar yani:26:
yasemin kolay gelsin canım, seni azat ettik bugün
cemye çok geçmiş olsun, 4 azı dişi çok halsiz bırakır esincim, iştahıda azalabilir haberin olsun şimdiden temkinli ol sevdiği yemeklerden falan yapmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…