2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

3 çocuk heee vay be, ben çok kof çıktım bu konuda
Kero sabah 7:15de kalkmak zorunda kaldığından bakıcı sütünü içirip altını aldıktan sonra 1-1,5 saat daha uyuyor,öğleden sonra da 1,5-2 saat uyuyor.ama haftasonları ben evde olduğumdan eğer geç uyanırsa sadece öğleden sonra uyuyor.

Kiymetcim kres icin aslinda bencede erken ama yapacak bisey yok malesef
Mart yada en gec seneye Agustos mecburen baslayacak. Ben ise basliyorum, annem calisiyor, KV burda degil Türkiyede yasiyor, Bakici desen burda öyle bisey yok sayilir.

Gülsanin dedigi gibi Tugrada gündüz bir uyku uyursa aksam erken yatiyor 7-8 gibi. Su anda 2 saat oldu uyuyali hayretler icerisindeyim .

ben geldim öğlen diğer eltimle yemeğe çıkıp boşanma kritiği yaptık kendisi daha or ve dedikodulu günlere karşı hazırlıklı olmamı öğütledi ohhh içim rahatladı

kuzunun ateşi düşmüş biraz da yemek yemiş
BURCU doruk nasıl olmuş ishali biraz toparlamış mı

heeeeeee ben onları sepete attım ama patron erken çıkabilirsin saat 15:30 gibi dedi bayrama kadar seni idare etsinler dedi, bende o sevinçle unutmuşum, sen şimdi diyene kadar aklımdan çıkmış, yaaaa ne salağım ben sev-en-hill de indirim varmış patronun hanımıyla oraya gidelim diyoruz, ayrıca75 tl alışverişe 25 tl çek veriyolar buarada su arıtma cihazı bipariş ettik dün, yaseminin patronunu ishal yapan makineden hemde

İyi hadi tekrar geçmiş olsun kuzuya.
Sen ne kadar seviyon bu adamın ailesini Esintoş boşanma kritiğini bile eltinle yapıyon, bizden farklı ne söyledi

Aylin, valla aynı şeyi ben diyecektim Esintoş'a da, hadi her şeye bir bahane bulmayayım dedim.
Hislerime tercüman olmuşsun yine.

İyi hadi tekrar geçmiş olsun kuzuya.
Sen ne kadar seviyon bu adamın ailesini Esintoş boşanma kritiğini bile eltinle yapıyon, bizden farklı ne söyledi
sizden farklı ne söölicek en iyisini yapıyosun ne esere ne ailesine tahammül edilmez dedi dondum kaldım benim senin gibi imkanım ola 50 kere giderdim dedi ayrıca dondum ben aslında biz seninle görüşmeye devam etmek istiyoruz konuşması yapmak istiyo sanmıştım yemeğ davet edince beni nteresan beklemediğim bi konuşma oldu eser senden sonrada evlenemez zira onu kimse almaz dedi sevineyim mi senin kadar salağı bulunmaz demiş oldu üzüleyim mi bilemedim

Erkek anneleri, bakıyorum da dövmeler falan, gelini sinir etmeler şimdiden, ne oldu, burda vaaz veriyordunuz iyi kaynana olacaz diye..
Hiç, bir tane bile kız annesi diyor mu, kızımın adını yazdıracam diye, nasıl kaynanalar olacağınız belli oldu heee..

Gülşan ile ilgili, b.sayarı bozukmuş, giremiyormuş, hepinizin ramazanı hayırlı olsun diyor diye dün yazmıştım ama kimse okumamış anlaşılan..

Zeliha, benim küçük kene günde bir kez uyuyor, saat 12-1 gibi yatar uykuya ve 2-4 saat uyur, bunu kendi belirledi, biz bir çaba sarfetmedik, bazen 1 saat uyuduğu da olur ama sonra telafi etmez, onun yerine akşam daha erken uyuyor..

valla oğlumun adını yazdırdım omzuma gururlada taşıyorum gelinler ayağını denk asız zira ben onları ayağımın altına alabilirim çok piskopat gördüm kendimi

ama koca adını yazdırmaya karşıyım bilin bakalım denen hadi bilin hadi hadi

kurcaladım aslında ne biliyo acaba neler konuşuluyo die ama ser verdi sır vermedi

Ser verip sır vermeyen birinin dediklerine ne demeye inanıyorsun o halde, dellendirme beni, uzak dur şunun ailesinden, sana zarf atmadığı ne malum, belki o seni yokladı haberin bile yok, kurnaz ol azıcık, gözünü kulağını dört aç..

bizim söylediğimizden farklı bişey söylememiş :)

Yasemin, bugün kaynana düşmanı gördüm seni bi miktar :)
Gelini sinir etmek istemiyoruz yaw, o yüzden tereddüt ediyorum zaten yaptırmaya :)
Kızların adını da babaları yaptırsın dermişim :)))
Ben gördüm aslında kızının adını dövme yaptıran anneler, sizin de aklınıza gelsin kardeşim :) (Bugün smile kullanamıyorum nedense)

Son düzenleme:
gelecekteki gelin adaylarım ve gelinim olacak bayan için konuşuyorum;fenayım,hemde çok fenayım.kimse kanıma dokunmadıkça sesim çıkmaz ama eskaza uyuyan devi uyandırırsanız,içimdeki pokemonu harekete geçirirseniz sizi yırtarım,yolarım.heleki kolumdaki dövmeden mutevellit ağzınızı açarsanız yatırır sizede yaparım,hemde kendi adımı yazarım.
YASEMİN nasıl oldu şekerim,iyi mi böyle???gayet açık sözlü ve niyeti belli bir kişiliğim değil mi?

Son düzenleme:
uzak durmam konusunda haklısınız da sonuçta ben istesem de istemesem de bu insanlarla grüşücem çünkü oğlumun tek ailesi bunlar benim çekirdek ailem dışında çocuğumun kimsesi olmayacak hayatta kardeş şansı da hepten ortadan kalktığına göre ben bu insanlarla oğlumun görüşmesi için elimden geleni yapıcam hakkımda söylediklerini bilicem veyinede yüzlerine gülücem eltimin söylediği güven gerektiren bişi yok sadece esere uzun zamandır içinde tuttuğu ve bildiğim şeyleri söyledi sövdü durdu dolaysıyla güven odaklı bi konuşma değildi

kahkahalarla güldüm, manyak pokemon :)))

Bu sefer de Yasemin benim hislerime tercüman olmuş Ayrıca biricik oğlum var, çoook kıymetlidir kendisi, herıldın gari dövme yaptırırım adını,kız anaları olarak demek ki sizin içinizden gelmiyor yaptırmak, çok gaza geldim Ç.orlu da dövmeci olsa akşam çıkışta dana kadar bişey yaptırıcam
Esin kendini tek salak sanma,çoğunlukla kadın milleti olarak akıllı geçinen salaklar grubuyuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…