- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.281
uzak durmam konusunda haklısınız da sonuçta ben istesem de istemesem de bu insanlarla grüşücem çünkü oğlumun tek ailesi bunlar benim çekirdek ailem dışında çocuğumun kimsesi olmayacak hayatta kardeş şansı da hepten ortadan kalktığına göre ben bu insanlarla oğlumun görüşmesi için elimden geleni yapıcam hakkımda söylediklerini bilicem veyinede yüzlerine gülücem eltimin söylediği güven gerektiren bişi yok sadece esere uzun zamandır içinde tuttuğu ve bildiğim şeyleri söyledi sövdü durdu dolaysıyla güven odaklı bi konuşma değildi
Niye kardeşi olmayacakmış, 2.kocadan yapacağın çocuk o kuzuya kardeş olmayacak mı hayret bişisin, sanki ayrılıyorsun diye hayatına bir daha kimse girmeyecek gibi konuşma, bu sefer de güzeller güzeli, Cemy gibi güleryüzlü bi kızın olur inşallah, amin.
ha zaman zaman böyle ailesi olacağına hiç olmasın dediğim olmuyor mu oluor ama bunun karaını ilerde kendisi versin diyip üzerime düşeni yapmam gereken fedakarlığı göstermem gerektiğini düşünüyorum
2. oca fikrine bi türlü ısınamıyorum olayın tazeliğine bağlıyorum ancak 2. çocuk söz konusu bile olamaz ben eserden bile 2. çocğu yapmayı düşünmüyordum başka bi adamdan hiç düşünemem hem oğlumun o psikolojiyi yaşamasını da göze alamam erkek milletine o aradaki denge konusunda hiç güvenemem ya kafamdan 2. kocayla ilgili ne paranoyak fikirler geçiyo duyanız bayağı bi gülersiniz diye tahmin ediyorum o yüzden zor
Esintoş, baydık galiba, valla hep sen mutlu ol diye, kızmadın di mi :)
Hasret, kulakların çınlasın, tam yıl dönümü öncesinde nerden aklıma getirdin şu dövme konusunu yaa... İşi gücü bıraktım, dövme araştırması yapıyorum!
yok canım niye bayasınız aksine ben sizi bayıyorum dertlerimle benim iyiliğimi istediğinizi biliyorum bende bazen çok mu saf davranıyorum diyorum ama kuzumun mutsuzluğuna neden olcak bişi yaparsam dayanamam tek korkum o
ha zaman zaman böyle ailesi olacağına hiç olmasın dediğim olmuyor mu oluor ama bunun karaını ilerde kendisi versin diyip üzerime düşeni yapmam gereken fedakarlığı göstermem gerektiğini düşünüyorum
yok canım niye bayasınız aksine ben sizi bayıyorum dertlerimle benim iyiliğimi istediğinizi biliyorum bende bazen çok mu saf davranıyorum diyorum ama kuzumun mutsuzluğuna neden olcak bişi yaparsam dayanamam tek korkum o
kuzumun boğazı iltihaplanmış ve 4 tanede azı dişi geliyormuş doktor antibiyotik ağrı kesici ve fiti vermiş gece ateşi daha da yükselecek gece fitil verin demiş antibiyotiğe hemen başlayın vücudun direnci iyice düşmüş dişlerle birlikte olunca boğaz enfeksiyonu azmasın demiş bende doktorumun sözünü dinliyim dyorum kendi çocuk doktorumuz değil yazlıktaki aile hekimi ne diyosunuz
demek istedim...beklentini sıfırla..nasılsa görüşülür-cenaze var,düğün var..ödenmiş kargomu almayanın çocuğunun yaşgününe de gittik ,doğumda sağolsunlar geldiler hepsi..ama beklentiye girme derimEsin,kan kardeşi olacağına ,ruh kardeşi olsun ..hep derim..var bizde örnek -7 kardeşler eşim ,bırak kardeşleri ..görüşmeler 2 yılda bir -aynı şehirde olduklarına rağmen -o görüşmeler de ver*gi dairesinden daha terleten cinsten ..hele zaman geçtikçe,farklı ortamlarda yaşamalar da etki yapıyor.........
kısa keseyim...14 numara yeğen olarak olan kızımı düşünerek mı ,nerden denk geldi ise ..birbirini tanımayan (ki var ..dayısını görmeyen yeğenler vs)fotoğraflı takvim yaptırdım bir yıl başı,kargoladım,gizli -gizli (adresleri öğrendim,fotoları topladım vs)
alan da telefon açmadı kardeşlerden,almayan da oldu ..düşün vahimiyeti..
kan kardeşi olmasın,ruh kardeşi olsun