2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Burcu, ne zamandır sorcam unutuyorum: Siz Marmaris'e uçakla mı gittiniz? Tesisin gecelik fiyatı ne kadardı? Doruk denize neyle girdi? Bi de orda giymesi için sandalet fln mı aldın??

Bayramda tatile gitsek mi ki die aklımızdan geçiyor ama bu fiyatlar ve Pelinle nasıl olur bilemiyoruz....

Cevaplamaya istediğin sorudan başlayabilirsin

bsktasi bnden cok sewio belliki( aglicam simdi :)

sewismedilersede nerdeyse o da olur!!! rezalwt allh bildigi gibi yapsin.ceren uyandi anme werdim we ytaktayim bys

Bu adamla ilgili anlattığın her olayda Eser gözümden düştükçe düşüyor. 'yok artık,daha fazlası olmaz.' diyorum, her gün daha da fazlası oluyor... Nasıl bir adammış bu Esin.Adam bile değil aslında ya.. Sen nasıl tahammül etmişsin buna bu kadar zaman... İnşallah tez vakitte kurtulursun bu adamdan da o da kendi çamurunda ne hali varsa görür.

gelcem gelcem eylül gibi düşünüyorum hatta bana sürpriz doğum günü partisi yapın ona geleyim ben bana sürpriz olur ne kadar mutlu olurum dimi

Sen geliyorum de, sürprizleri bize bırak :)

Hadi git uyu, biz hep burdayız.

Bayramda tatile gitsek mi ki die aklımızdan geçiyor ama bu fiyatlar ve Pelinle nasıl olur bilemiyoruz....

Kıymet, sorduğun sırayla cevaplıyorum:
Uçakla gittik, ara transferde de benim tedarikçilerden biri jest yaptı. Havalimanı ile otelin arası 1,5 saat kadar sürüyor.
Tesisin gecelik fiyatı yarım pansiyon kişi başı 175 tl idi ama bayramda daha fazla olabilir kanımca.
Doruk denize sadece babasının kucağında girdi, kolluk simit istemedi.
Nike sandalet aldım ama genelde çıplak ayakla gezdi, sadece akşamları biraz giydi.

Fiyatlar yükse bayramda, o konuda bişey diyemem ama olur Pelin'le neden olmasın... Biz ordayken bir sürü çocuklu aile ve değişik huyları olan bir sürü çocuk vardı, herkes yaptı tatilini, giderken geldiğine pişman olan kimse yoktu :)

Allah kısmet ederse, biz de gidecez bayramda bi yerlere ve ben yorgunluktan gebereceğimi bildiğim halde sabırsızlanıyorum :)

bsktasi bnden cok sewio belliki( aglicam simdi :)

Aynı şey mi beee...

Bu olayı sana yansıtma biçimi sevişmelerinden daha önemliydi bence...
Sinirim geliyor, daha bişi yazmamam lazım konu hakkında.

Tünaydın kızlaaar

Okullar kapanmışken 3 kadın evde 1 çocuğa mı bakıyosunuz ve hala şikayetçi misiniz

Geçmiş olsun, eltin hasbel kader bakıyor sanki Cemy ye, ateşi olduğunu anlamaması için o çocuğa hiç dokunmamış olması gerekiyor :44:

Burciko anneanneye geçmiş olsun

Kıymet, tatil konusunda bir şey ilave edeyim.
Şu şişme havuzlar, denize ilk kez girecek çocuklar için çok işe yarıyor, suyun soğukluğuna alışıyorlar.
Bir de bütün gün denizde havuzda durulmuyor ama onun içinde güzel oyalanıyorlar.
Aklında olsun.

Aylin sağol...
Ve Esin'in eltisi ile ilgili tespitine katılıyorum maalesef, o yüzden ateş takibini ona bırakma dedim ben de...

bnde burdayimmmmm :)))

Doruk denize girerken huggies, kushies fln giydi mi?
Ben de çok istiyorum bi yerlere gitmeyi çooookkk...

Bahsi geçen '1 çocuk' un Pelin olduğunu hatırlatırım Dün o 3 kadın varken merdivenden düşüp dudağını patlatmış bir çocuk bu velet...

ya eltimin çok suçu yok şimdi yiğidi öldür hakkını yeme gözü gibi bakıyor ben gittiğimde oda ateşi çıkıyor diye şüphelenmiş ama ateş ölçeri bulamamış hava da sıcak diye emin olamamş ki ilk gittiğimde çok yüksek değildi gece yükseldi ama yinede aklım kalıyor tabi

neden ayni sey olmasin. soyleyipte yapmamak ta ne o zmn. neyse yaauyku tutmuyo.. zaten sunu uyandirp konsmak istyorum.

Almıştım ama hiç kullanışlı bulmadım ve giydirmedim.
Mayo giydirdim ben, ara sıra da çıplak soktum :)

Size de geçmiş olsun :)

Peki o zaman...

neden ayni sey olmasin. soyleyipte yapmamak ta ne o zmn. neyse yaauyku tutmuyo.. zaten sunu uyandirp konsmak istyorum.

Hasretcim, bir dövme mevzuu yüzünden yine huzursuzluk çıkacak, dereyi geçip çayda boğulma.
Hepimiz zaman zaman bir şeyler söyleyip yapmayabiliriz ya da tersini yaparız, çok takılmaya değecek bir şey değil bu.
Bırak uyusun adam, uyandırılıp kavga edilir mi dövme için!

bnde burdayimmmmm :)))

Sana ve kocana ne diyim ki :)))) o adam hasta BJK li biliyosun o yüzden yakında dötüne de yaptırırsa şaşırmaman gerekiyor ayrıca eminim ilerde de aynı yerde Ulaş ın dövmesi olacak,bence sen asıl onu düşün

3 kadın da eğer içinden "annesi yanında nasılsa,bakıcısına yakın duruyor,anneannesi ilgilenir" diyorsa o çocuğa herşey olur Kıymetcim, bence tek kişinin bakmasından daha tehlikeli 3 kadının bakıyor (!) olması

Yasemin şu H--C senin saçında da kaşıntı yaptı mı??galiba bana yaramadı yahu.:44:

BURCU doruk kuzuma geçmiş olsun,umarım bugün tekrarlamaz.
evet canım senin nekadar süprizli biri olduğunu ben son geldiğimde gördüm istanbul a

ESİN cemy ede geçmiş olsun canım,sağlık diliyorum.

HASRET deli kadın,ne olmuş dövme yaptırmışsa yani,seninde kaç yerinde yok mu?bu adamın koyu bir taraftar olduğu gerçeğini yeni anlamış olamazsın değil mi?bırak,senle sorunu olmasın,huzurunuz yerinde olsun,varsın sırtınada yazdırsın.

Teşekkürler Yazgıcan...
Sataşma bana, şikayetçi olurum bak senden :)

Esin de gördü ki, o geldiğinde de deniz otobüsleri çalışmamıştı, gidememiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…