- 28 Aralık 2009
- 2.980
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.241
Heee unuttum motoru bozan Dorukcan a da geçmiş olsun.
Ben de dövme istiyorum,Kerem yazdırıcam bi yerime, gerçi o gidecek ilerde elin kızının adını yazdıracak, beni deli edecek ama neyseeeehatta A K de yazdırabilirim ama ilerde nolacağı belli olmaz,mazallah adamı yine boşarsam nolacak, gerçi kendi adımın ilk harfi diye de yeni geleni kandırabilirim
Teşekkürler Yazgıcan...
Sataşma bana, şikayetçi olurum bak senden :)
Esin de gördü ki, o geldiğinde de deniz otobüsleri çalışmamıştı, gidememiştim :)
Heee unuttum motoru bozan Dorukcan a da geçmiş olsun.
Ben de dövme istiyorum,Kerem yazdırıcam bi yerime, gerçi o gidecek ilerde elin kızının adını yazdıracak, beni deli edecek ama neyseeeehatta A K de yazdırabilirim ama ilerde nolacağı belli olmaz,mazallah adamı yine boşarsam nolacak, gerçi kendi adımın ilk harfi diye de yeni geleni kandırabilirim
ayrıca dövme yaptırmak can yakmıyor Burcu hanım,bilginize arz ederim
Hiç mi?
Parmak ince deri ya, çok acır dedilerdi bana...
Bu kocanın adının dövme yaptırılması konusunu daha önce de konuşmuştuk, hatırlıyorum.
Hayat bu, her şey gelebilir insanın başına, ama öyle bir durumda parmağımdaki dövme zurnanın son deliği olur benim için.
Adamdan çocuğum olmuş, gençliğim geçmiş elinde, hayatıma izini bırakmış, parmağımda adı olsa ne olacak ki...
Yeni gelen de bu gerçeği bilerek gelsin valla, çok da fifi :)
ben geldimmmmm
Selamlaaarrr,
Doruk Pasama ve Cemy Kuzuya cok gecmis olsun umarim hemen atlatirlar atesi ve ishali.
Bende dövme istiyorum ama önce 3. Cocugumunda dogmasini beklemem lazim3 Cocuk istiyorumda o bakimdan yani
Sonra Gülben Ergen gibi ücünün ismini yanyana bilegime yazdirmak istiyorum.
Ya bisey soracaktim...sizin Cücükler gündüzleri kac uyku uyuyorlar ve ne kadar uyuyorlar?
Tugra günde 1-1bucuk saatten iki uyku uyuyor normalde. Ama cevremdekiler artik büyüyor bir uyku yeter, alistir krese baslamadan diyorlar (Subat-Mart gibi krese baslayacak büyük ihtimal evde bakacak kimse olmadigindan). Öylemi yapsamki?