2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Heee unuttum motoru bozan Dorukcan a da geçmiş olsun.
Ben de dövme istiyorum,Kerem yazdırıcam bi yerime, gerçi o gidecek ilerde elin kızının adını yazdıracak, beni deli edecek ama neyseeee :KK50: hatta A K de yazdırabilirim ama ilerde nolacağı belli olmaz,mazallah adamı yine boşarsam nolacak, gerçi kendi adımın ilk harfi diye de yeni geleni kandırabilirim :KK66:

Aylin, bende kaşıntı olmadı, halen şampuanını kullanıyorum, saç kremini çıkarmışlar birde, onu da aldım ama daha denemedim, en çok bakım yağını beğendim ben, kaşıntı neden yaptı acaba sana, ben aklıma takılan bişey oldukça iletişimden mail atıp soruyorum, sende sor bir bakalım, ne diyecekler..

Ben de dövme istiyorum,Kerem yazdırıcam bi yerime, gerçi o gidecek ilerde elin kızının adını yazdıracak, beni deli edecek ama neyseeee :KK50: hatta A K de yazdırabilirim ama ilerde nolacağı belli olmaz,mazallah adamı yine boşarsam nolacak, gerçi kendi adımın ilk harfi diye de yeni geleni kandırabilirim :KK66:

Sağol :)

Ben de çok düşündüm dövme yaptırmayı, ama sonra gelinim olacak sümüklü benimle dalga geçer diye vazgeçtim.

Doruk doğmadan önce de alyansımın altına Eko'nun adını yazdırmayı çok istemiştim, hala isterim ama canım tatlı, tırsıyorum :)

Son düzenleme:
Teşekkürler Yazgıcan...
Sataşma bana, şikayetçi olurum bak senden :)

Esin de gördü ki, o geldiğinde de deniz otobüsleri çalışmamıştı, gidememiştim :)

şikayetçi olsana benden,mapusa atsınlar beni:76:
sataşma değil,bilhakis gerçekler,sende biliyorsun.

bence yaptır,hem gelin adayı o dövmeyi gördüğünde nekadar koyu,nekadar deli bir anne olduğu anlar,bir adım geri durur.
benim dövememinde devamı gelecek,hatta bende küçükte olsa bir B harfi yaptırmayı düşünüyorum.GEL BERABER YAPTIRALIM:KK34:

Kesin acımaz diyorsanız, 10. yıl dönümümüz şerefine bi sürpriz yapabilirim Eko'ya.
Bir hafta var, acele cevap :)

Hiç mi?
Parmak ince deri ya, çok acır dedilerdi bana...

iyide şekerim parmak dediğin yere yazdıracağın şey 15 dk. da biter,üstelik başta hissediyorsun ama oda kalem ucu batıyormuş gibi oluyor ve sonrasında uyuşuyor.benim kolumdaki Alp yazısı yarım saat sürmedi ve dönüp adama "bu mu yani acısı" dedim düşün artık.

Kızım kocanın adı dövme yaptırılır mı yahu, ne olacağı belli olmaz tövbe tövbeeee, bak ben baş harflerimiz aynı olduğu halde cesaret edemiyorum :KK1:

Bu kocanın adının dövme yaptırılması konusunu daha önce de konuşmuştuk, hatırlıyorum.
Hayat bu, her şey gelebilir insanın başına, ama öyle bir durumda parmağımdaki dövme zurnanın son deliği olur benim için.
Adamdan çocuğum olmuş, gençliğim geçmiş elinde, hayatıma izini bırakmış, parmağımda adı olsa ne olacak ki...
Yeni gelen de bu gerçeği bilerek gelsin valla, çok da fifi :)

bilgisayarım bozuk, giremiyorum nete, bende başka bir odadan bilgisayar kasası çaldım geçici çözüm, benimki gelene kadar:KK53:
hasta bebişler varmış geçmiş olsun, başka kaçırdığım bişey varmı:26:

Bu kocanın adının dövme yaptırılması konusunu daha önce de konuşmuştuk, hatırlıyorum.
Hayat bu, her şey gelebilir insanın başına, ama öyle bir durumda parmağımdaki dövme zurnanın son deliği olur benim için.
Adamdan çocuğum olmuş, gençliğim geçmiş elinde, hayatıma izini bırakmış, parmağımda adı olsa ne olacak ki...
Yeni gelen de bu gerçeği bilerek gelsin valla, çok da fifi :)

bir nevi katılıyorum.yani benim hayatımda öyle büyük yeri olan bir erkeğin vücudumun herhangi biryerinde adının veya başharfinin yazıyor olması Allah korusun kötü bir durumda aklımı kurcalayacak son şey olur.şu an var mı,var,seviyor seviliyor muyum,evet.o halde yazdırabilirim.sonrasını düşünmek hayatındaki insana biraz haksızlık gibi geliyor bana.
hem öyle bişey oldu mu dert değil,gider üstüne başka bişey yaptırılır.

Selamlaaarrr,

Doruk Pasama ve Cemy Kuzuya cok gecmis olsun umarim hemen atlatirlar atesi ve ishali.

Bende dövme istiyorum ama önce 3. Cocugumunda dogmasini beklemem lazim :KK37: 3 Cocuk istiyorumda o bakimdan yani :KK52:
Sonra Gülben Ergen gibi ücünün ismini yanyana bilegime yazdirmak istiyorum.

Ya bisey soracaktim...sizin Cücükler gündüzleri kac uyku uyuyorlar ve ne kadar uyuyorlar?
Tugra günde 1-1bucuk saatten iki uyku uyuyor normalde. Ama cevremdekiler artik büyüyor bir uyku yeter, alistir krese baslamadan diyorlar (Subat-Mart gibi krese baslayacak büyük ihtimal evde bakacak kimse olmadigindan :KK59:). Öylemi yapsamki?

Gülaşncım hoşgeldin...
Ben de özledim valla, hemen hissediliyor yokluğun :)

Zeliha, Doruk 2,5-3 saatlik tek uyku uyuyor. Bazen 1,5 saat falan sürdüğü de oluyor bu uykunun, o zaman sersem gibi oluyor ama ikinci kez uyumayı reddediyor. Ayrıca bu düzeni tamamen kendisi oluşturdu, biz hiç katkı sağlamadık.

Yazgıcan, aferin :)

zeliha mert tek uyku uyuyor, saat 13:00-15:30 arası uyuyo genelde tek uyku olunca gecede erken yatıyo sıpa:KK16: kreş için erken değilmi:26:
burcu iki gündür sıkıntıdan patlıyorum resmen:KK59: ilk gün oruç tuttum, akşamına klima çarptı bana ölüyorum sanki etlerim kemiğimden ayrılıyo resmen, iki gündür oruç ta tutamıyorum, zaten 45 derecede nekadar oruç tutabilirim onuda bilmiyorum:26:

Selamlaaarrr,

Doruk Pasama ve Cemy Kuzuya cok gecmis olsun umarim hemen atlatirlar atesi ve ishali.

Bende dövme istiyorum ama önce 3. Cocugumunda dogmasini beklemem lazim :KK37: 3 Cocuk istiyorumda o bakimdan yani :KK52:
Sonra Gülben Ergen gibi ücünün ismini yanyana bilegime yazdirmak istiyorum.

Ya bisey soracaktim...sizin Cücükler gündüzleri kac uyku uyuyorlar ve ne kadar uyuyorlar?
Tugra günde 1-1bucuk saatten iki uyku uyuyor normalde. Ama cevremdekiler artik büyüyor bir uyku yeter, alistir krese baslamadan diyorlar (Subat-Mart gibi krese baslayacak büyük ihtimal evde bakacak kimse olmadigindan :KK59:). Öylemi yapsamki?

Pelin günde 2 defa uyuyor. Biri 2 biri 1 saat. Ben de tek uykuya alıştırmaya çalışıyorum ama bu aralar sıcaklar, diş derken huzuru çok kaçtı. Tek o huzurlu olsun da kendisi zamanı gelince naıl olsa günde bir defaya düşürür..

X