2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın...
Kayseri'den hava durumunu bildiriyorum: Hava bu gün serin, kapalı.İnşallah yağmur yağacak. İnanmazsınız Pelin 18 aylık hayatında ilk kez 8:30 a kadar uyudu bu serin havada !!:KK66: Tabi Pelin uykusunu alıp huzurlu olunca zincirleme bi şekilde ben, annem ve bakıcı da çok huzurluyuz.:KK52::nazar::nazar::nazar:

günaydınlar bir adet dağılmış anne de burd var dün işten geç çıktım çok yoğundum bi gittim ki kuzum yanıyo eltim farketmemiş akşamannemle kardeşimde gelmdiler antakyaya gitmişlerdi orda yattılar aldım eve geçtim ilaç verdim bütün gün huzursuzmuş kucağımda sızıverdi ama ilacın etkisi geçtikçe yeniden yükseldi ateşi burnu falan akmıyo kakası da normal bugün izle düzelmezse sağlık ocağına götürün dedim eltime ama klım orda öğleden sonra annemler gelecek olmadı onlar alıp şehre insinler de bi çocuk doktoruna götürelim

Burcucum Doruk'a ve anneannene geçmiş olsun. Havalardan ya da dişten fln olmuş olabilir ishal. Ben de anneanneme Yüzüklerin Efendisi'ni izleteyim sizinki beğendiyse:)

karşılaştm şekerim bütün hafta sonum cenazde geçti zaten 7sini pazara aldılar eseri gördüm uzaktaydı gelmedi bende selam vermedim ama o gördü haticede ordaydı onu bol bol gördüm onuda görmemezlikten geldim yalnız görümcem esere hatice tribünlere onuyo demiş eserde ablasına sen çok kötü niyetlisin demiş ayrıcada sürekli baş başa biyerlere gidiyolarmış
bide haticemi cikti??? ne simdu bu :KK43:

günaydınlar bir adet dağılmış anne de burd var dün işten geç çıktım çok yoğundum bi gittim ki kuzum yanıyo eltim farketmemiş akşamannemle kardeşimde gelmdiler antakyaya gitmişlerdi orda yattılar aldım eve geçtim ilaç verdim bütün gün huzursuzmuş kucağımda sızıverdi ama ilacın etkisi geçtikçe yeniden yükseldi ateşi burnu falan akmıyo kakası da normal bugün izle düzelmezse sağlık ocağına götürün dedim eltime ama klım orda öğleden sonra annemler gelecek olmadı onlar alıp şehre insinler de bi çocuk doktoruna götürelim

Oyyy, çok geçmiş olsun güzel gözlü kuzuma...
Naçizane fikrim, bu takibi eltine bırakma, ya annen ilgilensin ya da izin al git çocuğunun yanına.

Burcucum Doruk'a ve anneannene geçmiş olsun. Havalardan ya da dişten fln olmuş olabilir ishal. Ben de anneanneme Yüzüklerin Efendisi'ni izleteyim sizinki beğendiyse:)

Sağol Kıymetcim...
Valla Ekrem taklidini yapıyor anneannemin, "aaa bunun yüzü ne biçimmiş, ben izlemem böyle şeyler" der, başka yöne bakar, biraz sonra dayanamaz, yeniden izlemeye başlar, amaaaan bu daha da çirkin, midem bulandı valla deyip mutfağa gider, geri gelir, noldu noldu siye sorar, 3 saatlik film böyle geçti diyor :)

Son düzenleme:
herkese gunaydin.. annm bir hftadir yoktu dedem bypass oldu 3damar tikaliymis onun yaninda kaldi. bnde tirlattim iyice haa bide 2kilo werdim:) ulasta aldigim kilodan 1 kilo kaldi cerendeki 10 kilo yapisik halde duruyo zaten 10u gectim6_7 daha wersem raziyim. bu ameliyat isi yuzunden sporada basliyamadim kismetse bi kac gune baslangici yaparim..cek suan yanimda uyuyo dun aksam bi geldi we sag gogsunun usttarfinda kartal dowmesi!!!! sinir krizlerine girdim.. konsmuyorum onla icimdeki nefret buyuyor hadsizce:KK43: ulasta mizmizlaniyo cery sabah 7de uyandi 9da uyudu hala uyuyo.. annmler bizde umudum cerye bakmalari we 1 saat kestrmek 4_5 saatlk uykularla duruyorum 8_9 gundur

Burcucum, Doruk ve anneannene çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.. Anneanne nin film izlemesine çok güldüm, yaşlılar çok eğlenceli oluyorlar..

Esincim, Cem e de çok geçmiş olsun, bence de eltiye bırakma takip işini..

Kıymet An.ka.ra da dünden beri serin ve yağmurlu ama benim kız yine sabahın köründe kalkıyor, hele dün gece saat 3 te bir uyandı, feryat figan ağlıyor üstelik, sakinleştirmek ve yeniden uyutmak 2 saatimizi aldı, tekrar 7 de uyandı, daha da saat 12:00-13:00 a kadar uyumaz kanımca, uyursa kim kuduracak, evi dağıtacak..
Peline kocaman bir maşallah, inşallah bundan sonra böyle devam eder, sizde rahat edersiniz..

Hasret, nasılsın, kuzular nasıl?

Günaydın,Sersem sepelek bir akşam ve gece geçirdim, yerde miyim gökte miyim bilmiyorum.Eve bir gittim Doruk ishal, paçalarından akıyor, 5 kere yapmış, epey sulu... Yediklerini gözden geçirdik, biraz yumuşatacak şeyler yemiş, biraz da ayaklarını üşütmüş olabilir, zaten salgın var diye de duymuştum. Bugün de takip edecez bakalım, umarım hafifler.Sonra tam yemek yerken anneannem aradı, annemi ve dayımı aramış bulamamış, son çare biz varız. Kapının kulbuna çarpıp kolunu kesmiş, öğlenden beri kanaması durmamış, napayım diye soruyor. Çoluk çocuk fırladık evden, acile götürdük, pansuman falan yaptılar, ama ben korktum gece bir terslik olur diye, yalnız bırakmak istemedim. Evine gittik, ilaçlarını falan aldık, bize gittik. Ortalığı toparla, Doruk'u uyut derken serilip kalmışım, Eko da anneanneme yüzüklerin efendisi'ni izlettirmiş :)Gece zaten her zamanki gibi yatakta tepinip mızıldanmakla geçti.
gecmis olsun burcu umarim duzelir patates puresi. sutlac falan wersinler bnce bugun

herkese gunaydin.. annm bir hftadir yoktu dedem bypass oldu 3damar tikaliymis onun yaninda kaldi. bnde tirlattim iyice haa bide 2kilo werdim:) ulasta aldigim kilodan 1 kilo kaldi cerendeki 10 kilo yapisik halde duruyo zaten 10u gectim6_7 daha wersem raziyim. bu ameliyat isi yuzunden sporada basliyamadim kismetse bi kac gune baslangici yaparim..cek suan yanimda uyuyo dun aksam bi geldi we sag gogsunun usttarfinda kartal dowmesi!!!! sinir krizlerine girdim.. konsmuyorum onla icimdeki nefret buyuyor hadsizce:KK43: ulasta mizmizlaniyo cery sabah 7de uyandi 9da uyudu hala uyuyo.. annmler bizde umudum cerye bakmalari we 1 saat kestrmek 4_5 saatlk uykularla duruyorum 8_9 gundur

Koyu taraftar desene senin ki.. Allah yardımcın olsun, işin zor hakkaten.. Çocuklarla mı uğraşacan, eşinle mi, eşinde çocuklardan daha çocuk haa..

buarada kararlastralimda bize gelin yahu ankara antakya kayseri mersin antalya sakarya samsuntrabzon kars bursa herkes gelsin hatta :)))

bide haticemi cikti??? ne simdu bu :KK43:
hasretçim benim hızıma a yetişilemiyo gördüğün gibi:KK76:

valla bbeği eltime brakasım yok ama patron haftaya tatile gideceğinden şu bikaç gün feci yoğunuz geçen haftada yok kolu yok ağrısı diye diy hep izin aldım bugün mümkün deil bi ümit annemlerin erken gelmesini bekliyorum aradım da zaten erken geliriz dedi

Oyy, kıyamam sana, perişan mı oldun iki çocukla bir başına...
Ulaş biraz daha hareketlendi mi verirsin kiloları, takma kafana.
Ve alem kadınsın, bu Cengiz sana neler etti, nefret etmedin, şimdi kartal dövmesi yaptırdı diye mi nefret ediyorsun kuzum :) Takma böyle şeyleri, adam gibi davransın, huzur bozmasın, varsın kartalı olsun, boşver. Ben de Eko'ya eskisi gibi küpe tak diyorum, takmıyor mesela :KK66:

Burcucum, Doruk ve anneannene çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.. Anneanne nin film izlemesine çok güldüm, yaşlılar çok eğlenceli oluyorlar..

Esincim, Cem e de çok geçmiş olsun, bence de eltiye bırakma takip işini..

Kıymet An.ka.ra da dünden beri serin ve yağmurlu ama benim kız yine sabahın köründe kalkıyor, hele dün gece saat 3 te bir uyandı, feryat figan ağlıyor üstelik, sakinleştirmek ve yeniden uyutmak 2 saatimizi aldı, tekrar 7 de uyandı, daha da saat 12:00-13:00 a kadar uyumaz kanımca, uyursa kim kuduracak, evi dağıtacak..
Peline kocaman bir maşallah, inşallah bundan sonra böyle devam eder, sizde rahat edersiniz..

Hasret, nasılsın, kuzular nasıl?

Sağol Yasemincim...
Yaşlılar eğlenceli evet, Allah hepsine uzun sağlıklı ömür versin. Dün hastanede bir baktım da, beni büyüten anneannem, şimdi bir çocuk gibi küçülmüş, canı acıyor, korkuyor, eli elimde öyle bekliyor... Garip bir duygu. Bu arada bütün hastane personeline stand-up yapmayı ihmal etmedi :)

Mışıl mışıl uyuyan cücükler biye böyle uyumaz oldular anlamıyorum, ikisi de diş çıkarıyor galiba Yasemin.

Koyu taraftar desene senin ki.. Allah yardımcın olsun, işin zor hakkaten.. Çocuklarla mı uğraşacan, eşinle mi, eşinde çocuklardan daha çocuk haa..
we zaten el bileginden dirsegine kadar koca harflerle yaziyodu B ESJKTAS DİE!!! bazen cok kotu seyler diliyorum onla alakali :KK43:

gecmis olsun burcu umarim duzelir patates puresi. sutlac falan wersinler bnce bugun

Sağol canım.

buarada kararlastralimda bize gelin yahu ankara antakya kayseri mersin antalya sakarya samsuntrabzon kars bursa herkes gelsin hatta :)))

Hee gelelim, bi biz eksiğiz zaten başında :)))

hasretçim benim hızıma a yetişilemiyo gördüğün gibi:KK76:

valla bbeği eltime brakasım yok ama patron haftaya tatile gideceğinden şu bikaç gün feci yoğunuz geçen haftada yok kolu yok ağrısı diye diy hep izin aldım bugün mümkün deil bi ümit annemlerin erken gelmesini bekliyorum aradım da zaten erken geliriz dedi

Kötü denk gelmiş desene...
İnşallah ateşi düşer, takibe falan gerek kalmaz.

kuzumu tanıyorsam var bi hastalığı takip gerektirecek ama çok ciddi bişey olmamasını umuyorum annemler gelirse şehre çocuk doktoruna getirirler gelemezlerse eltime ara babasını sizi sağlık ocağına götürsün dedim

hasretçim benim hızıma a yetişilemiyo gördüğün gibi:KK76:valla bbeği eltime brakasım yok ama patron haftaya tatile gideceğinden şu bikaç gün feci yoğunuz geçen haftada yok kolu yok ağrısı diye diy hep izin aldım bugün mümkün deil bi ümit annemlerin erken gelmesini bekliyorum aradım da zaten erken geliriz dedi
hayatinda biri warmis de bayilayim suracikta
Oyy, kıyamam sana, perişan mı oldun iki çocukla bir başına...Ulaş biraz daha hareketlendi mi verirsin kiloları, takma kafana.Ve alem kadınsın, bu Cengiz sana neler etti, nefret etmedin, şimdi kartal dövmesi yaptırdı diye mi nefret ediyorsun kuzum :) Takma böyle şeyleri, adam gibi davransın, huzur bozmasın, varsın kartalı olsun, boşver. Ben de Eko'ya eskisi gibi küpe tak diyorum, takmıyor mesela :KK66: Sağol Yasemincim...Yaşlılar eğlenceli evet, Allah hepsine uzun sağlıklı ömür versin. Dün hastanede bir baktım da, beni büyüten anneannem, şimdi bir çocuk gibi küçülmüş, canı acıyor, korkuyor, eli elimde öyle bekliyor... Garip bir duygu. Bu arada bütün hastane personeline stand-up yapmayı ihmal etmedi :)Mışıl mışıl uyuyan cücükler biye böyle uyumaz oldular anlamıyorum, ikisi de diş çıkarıyor galiba Yasemin.
ewet cunku bi hafta once bilegine ceren we ulss yazdiracagini yuzuk parmaginada adimi yazdiracagini soyluyodu!! e hani nerdeler:KK43: :)) anaannenede gecmis olsun cnm
gelcem gelcem eylül gibi düşünüyorum hatta bana sürpriz doğum günü partisi yapın ona geleyim ben bana sürpriz olur ne kadar mutlu olurum dimi:KK53:
eylul 20den once gel ama:) biz 20sinde falan şu mudurnudan aldifimiz dewremulkte olacagiz nihayet bitmis:) sen tarih wer biz sana surpriz yapariz mrk etme :))

Esin, Cem kuzuya geçmiş olsun.İnşallah bişeyi yoktur.

Hasret, en son Bursa maceramızdan sonra babamız ikinci bir emre kdr şehir dışına çıkmamızı yasakladı. O yüzden ben hepinizi buraya davet ediyorum. Geçen haftalarda buranın ne kadar serin, ferah, organik olduğunun reklkamını yapmıştım. O BJK manyağı kocaynın BJK dövmeli her yerini bi de oklavayla sen döv, bin uçağa buraya gel:)))

birqz kestreyim ulas uyudu.. ceren nerdeyse uyanir umarim annm basima salmaz.. burdayim bakicam yine uyaninca :) tabi uyuyabilirsem :S bu arada alcak kocam donmezse haftaya annmlerle ailecek heybeli adaya tatile gidioruz :) 1Hafta kdar. hadi pampisler optum :))

hayatinda biri warmis de bayilayim suracikta ewet cunku bi hafta once bilegine ceren we ulss yazdiracagini yuzuk parmaginada adimi yazdiracagini soyluyodu!! e hani nerdeler:KK43: :)) anaannenede gecmis olsun cnm eylul 20den once gel ama:) biz 20sinde falan şu mudurnudan aldifimiz dewremulkte olacagiz nihayet bitmis:) sen tarih wer biz sana surpriz yapariz mrk etme :))

biri yok ta olabilir de bööle değişik bi durum var bi kız var benimki kendisinimuhteşem buluyo kız da benmkine hayran kalmış fakat kardeş gibilermiş artık yersen hiaye uzun ama özünde benimkinin poh pohlanmaya ihtiyacı varmış kız bunu ona vermiş benimkide havaya girip kızı pohpohlamış kızda beğenilmen verdiği o şımarıklıkla samimiyetin bokunu çıkarmış derken sevişmemeişler belki ama bu kaar samimiyet bile benim midemi kaldırmaya yeter

X