2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederım bende ıyıyım. Baska erkek haberı daha alınmıs sanırım... Allah saglıklı hayırlı ömürlü evlatlar versın ınşallah ...

İsim konusunu konuusyorsunuz ancak o kadar gecmıse baktım (masallah gecmıs okumaya gelmıyor da forum cok hızlı :)
Ben esıme Aybars ısmını onermıstım o o kadar begenmıskı iş arkadaslarına aybars gelıyor demıs hatta Aybars' a kız bıle ıstemıs.... Sanırım bız arastırmaya son verıcez İsim aybars gorunuyor.....

İsim bulma konusunda darısı sızın basınıza :)

Bu arada fotografımı koydum bıraz daha tanısık oluruz dıye dusundum ....

aybars güzel isim bencede.. ah bide biz oğlumuza bulabilsek...:emir_bebek:

Tesekkur ederım bende ıyıyım. Baska erkek haberı daha alınmıs sanırım... Allah saglıklı hayırlı ömürlü evlatlar versın ınşallah ...

İsim konusunu konuusyorsunuz ancak o kadar gecmıse baktım (masallah gecmıs okumaya gelmıyor da forum cok hızlı :)
Ben esıme Aybars ısmını onermıstım o o kadar begenmıskı iş arkadaslarına aybars gelıyor demıs hatta Aybars' a kız bıle ıstemıs.... Sanırım bız arastırmaya son verıcez İsim aybars gorunuyor.....

Modesty Merhaba Aybars çok güzel bir isim....Eşinin içine sinmeside güzell.. Bizde habire fikir değiştiriyoruz.. Seymen ,Ege, Efe ; Tuna ,Meriçten gibi .. Yeni fikirler gelirse seve seve eklerim listeme...

Biraz uyusam..mirmirmirmir
Gece rüyamda Tokat a kadar araba kullandım... Niye Tokat ki?

Hamilelik rüyalarımı da sapıttırdı...mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

tokatlı değil misin? Ankara Tokat mesafe olarak yakın yaa belki ondandır.Hayır olsun Rüyan

Bizim arkadaş ve aile çevresinde de Yiğit benimsendi. Herkes Yiğit nasıl diye soruyor. Hatta biraz abarttık ben iki isim istemediğimi söyleyince iki isim güzel hatta Yiğit Su olsun dedi arkadaşlar, yavrumun adı Yiğit Su kaldı. Zaten %80 erkek %20 kızdı en son.. :)

aybars güzel isim bencede.. ah bide biz oğlumuza bulabilsek...:emir_bebek:

Ducks tesekkur ederım. ay gıbı guzel pars gıbı guclu anlamına gelıyormus bazı yerlerdede pars gıbı temız yazıyor

ama pars gıbı temızı pek anlamadım acıkcası ....

Sana bır kac ısım onerebılırım:

Yağız
Oguzhan
Yusuf Ege
Tunç
Kıvanç
şımdılık bunlar nasıl

Bizim arkadaş ve aile çevresinde de Yiğit benimsendi. Herkes Yiğit nasıl diye soruyor. Hatta biraz abarttık ben iki isim istemediğimi söyleyince iki isim güzel hatta Yiğit Su olsun dedi arkadaşlar, yavrumun adı Yiğit Su kaldı. Zaten %80 erkek %20 kızdı en son.. :)

alkisalkisalkis İlahi!!!

bende Ali Paşa Oskay'a gidiyorum...Çok iyi bi doktor..Hatta bu ctesi randevum var gidicemm
beknur belkide karşılaştık bekleme salonunda bende genelde c.tesileri alırım randevuyu eşimde gelebilsin diye..Ben cuma ordayım.a.s... Doğum için odaları bile gezdim.. Fena değil bence temiz ve yeni doğan ünitesinin olmasbirde ı güler yüzlü olmaları yeterli... Öyle ipek perdeler falan hikaye.. Banyosu tertemiz yeni yapılmış .. Odaları teniz normal ve süit var. Süit daha büyük ..Tek farkı o.. Bakalım kısmet..

MUTLU'cum
Doktorum sadece prolaktin yüksek olduğundan etkiler ama kistlerinin bir problem yaratmaz dedi.Yeşilimsi sıvı gelince çok korktum sütü koruyormuş allahtan çokta yüksek çıkmadı prolaktinim 31 di doktora strese de bağlamıştı o dönem çok yoğundum.Kistler hamile kaldığında kaybolur dedi.Bakalım Cmrt günü kontrolümüz var bu olayıda sorucam bakalım...Fibrokistler yüzünden süt problemim olur mu diye?
Dr da bana 1 ay sonra aşılama yaparız demişti yumurtalarım erken çatlıyormuş 1 ay klomen kullandım ve 1 ay sonrada hamile kaldım.Aşılamaya gerek kalmadan dr'um bile çok güzel bir haber diye oda şaşkınlığını saklayamadı...
Sende çok zor günler geçirmişsin bak şimdi meleğin seninle gerçektende MUTLU olmak hakkımız :lepi::lepi::nazar::lepi:eek:puyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hersey hepimizin için en hayırlısı olsun yaaa....a.s.a.s.a.s.

doktorda benim kendiliğimden hamile kalmama şaşırmıştı sende şanslıymışın canım aşılama zor oluyor çünkü.bebeği emzirince kistler büyümüyormuş ama kaybolduğunu bilmiyorum.hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinde.

kızlar kocaeli de yağmur başladı sizin oralar ne durumda :uhm: ayy inş.çok yağmazda insanlar mağdur olmaz...:çok üzgünüm:

zor durumda değilsen çıkma istersen bende dün haberlere bakarken çok züüldüm Allah rahmet eylesin ölenlere sonra başka kanala geçtim bebekler uzun süre stres altında kalmamalıymış

bizim cinsiyet belli değil modesty ama erkekse dedesinin adını koyacak eşim kız isminide bana uygun olsun dedim hala bulamadım bu arada senide görmüş olduk alkisalkisalkis

talha
kayra
buğra
enes ( ki benim en çok sevdiğim ismimlerden biridir )
aytuğ
yusuf
deniz
tuna
berksu

aklıma gelenler bunalr var ama ben kendi bebeğimin ismini henüz netleştiremedim sanırım doğduktan sonra net bir karar vereceğiz nufus memurunun önünde alkisalkisalkis

Mutlucum bızde esımın bababasının ısmını koyacagız ben aslında ıstemıyorum ..Babamın ısmı Yusuf

guzel ısım ısme bırsey demıyorum Ama yusuf ısmını ben babam olarak kodladım yusufcumu o ısımle nası mıncık mıncık sevıcem dıye dusunuyorum sadece

neyse esıme dedım kı sen madem yuzuf ısmını koyacaksın bende yusuf ısmını koycam cocuk
Yusuf Yusuf olacak o zaman,

Bayada dırettım ama sökmedi...

ıki isim gereksiz ama bizimki oyle olcak Yusuf Aybars...

Sen tek ısım de mı bırakıcaksın

ezgim29;
geçmiş olsun canım, iyi dinlen. Güle güle.

polenss; beknur;
bende ethica'ya gidiyorumama ben Tahibe hanıma :)
Beknur senin cumartesi kaçta randevun benim randevum da cumartesi çünkü.

zeyneppk;
hoşgeldin canım.

Modesty;
canım ne güzel artık Aybarsa nasıl diye soracağız sana :)

Ankara lıyım kardeş...

Pek de yakın sayılmaz aslında gece boyunca sürdü:roflol:

Rüyasinda bir otomobil kullandigini görmek bulundugu iste basarili bir idareci olduguna; memur veya isçi degil de halkdan biri ise, onlar tarafindan sevildigine ve becerikliligi yüzünden onlarin hükümetle olan islerinde aracilik yaptigina delalet ederr.

Mutlucum bızde esımın bababasının ısmını koyacagız ben aslında ıstemıyorum ..Babamın ısmı Yusuf

guzel ısım ısme bırsey demıyorum Ama yusuf ısmını ben babam olarak kodladım yusufcumu o ısımle nası mıncık mıncık sevıcem dıye dusunuyorum sadece

neyse esıme dedım kı sen madem yuzuf ısmını koyacaksın bende yusuf ısmını koycam cocuk
Yusuf Yusuf olacak o zaman,

Bayada dırettım ama sökmedi...

İki isim gereksiz ama bizimki oyle olcak Yusuf Aybars...

Sen tek ısım de mı bırakıcaksın

bizimkiside Metin Allah'ın isimlerinden olması dolayısığla güzel,
sağlıklı olsun bende tek isim seviyorum canım
kız olursa güzel bir isim arıyorum eşime onada ikimiz karar vereceğiz diyor ya neden hep onların sitekleri oluyor bende ben kendim bulurum dedim hala bulamadım.

beknur belkide karşılaştık bekleme salonunda bende genelde c.tesileri alırım randevuyu eşimde gelebilsin diye..Ben cuma ordayım.a.s... Doğum için odaları bile gezdim.. Fena değil bence temiz ve yeni doğan ünitesinin olmasbirde ı güler yüzlü olmaları yeterli... Öyle ipek perdeler falan hikaye.. Banyosu tertemiz yeni yapılmış .. Odaları teniz normal ve süit var. Süit daha büyük ..Tek farkı o.. Bakalım kısmet..

Belkideeee :) ben normalde anadolu yakasındayım kalkıp ona gidiyorum ablamın doktoru..ablam doğumunu orada yaptı temiz bir hastane ben sırf doktor için gidiyorum kısmetse ben doğumu anadolu yakasında yeditepe üniv hastanesinde yapıcam çünkü benim özel sigortada normal yada sezeryan yeditepe üniv ücretsiz...
Bu arada senin kaç haftalık canım sanırım cinsiyetini öğrenmişin?? kaçıncı haftada söledi sana Ali Paşaaa

Taburcu Tayyibe han.da iyi. Kapıda karşılaşıyoruz.. ılerde doğum yapılacak yer konusunda fikirlerininizi paylaşırsanız çok sevinirim.

X