2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hamile arkadaşımızn gözleri aydın emvlam hayorlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah..

ezgimcim benimde arasıra karın ağrıalrım oluyor rahim büyümesi ile ilgili olduğunu ve normal olduğunu söylemişti doktorum.

kızlar bu arada ben bu son üç gündür çok duygusallaştım herşeye ağlıyorum gerçi az buz da değil yaşadıkalrım biraz kardeşim canımı sıktı önceki gün bugün kusenim çok eski bi tartışmamızı açarak beni çok üzdü haksız yere eleştirielr felan getridi şimdi çok mutsuz hissediyorum kendimi cevapbını da verdim üstelik birde ben hamileyim beni bu şekilde üzmede :eek:klava: dedim ama içim çok sıkılıyor ne yapsam bana bişeyler söyleyin :gitme:

ben eşimi çok özledim yaaa bitsin artık şu askerlik :gitme:

Ben geldim...
11 gibi bir toplantıya girdim, 3 saat sürdü.
Ne konuştular hiç bilmiyorum, içim uyudu çünkü :)
Sonra da açlıktan midemi tırmalayan bebişime biraz yemek yedirdim, geldim.
Sayfalar almış başını gitmiş, iş çok, okuyamayacağım sanırım.

Gelecek hafta için izin istemiştim arkadaşlar, bayramla birleştiği için 11 gün oluyordu toplam tatil süresi.
Bizim şirkette bu kadar uzun verilmez normalde ama şansımı denemek istedim.
Onaylanmış :)
Cumartesiden itibaren 11 gün izinliyim, kilo alıcam inşallah :)

Kızla şu sitenin adını yazarmısınız bir daha

Hangi site ?

kussebfilal;
Ben de aklıma yazmıştım onu ama maalesef işteyim izleyemedim. Bu program internete düşerse bana da haber verin.

selkie;
Ben de dün ablamın hamilelik kıyafetlerini döktüm. :) Yiğenimin tüm kıyafetleri ablamın hamilelik kıyafetleri hep bizdeydi. Hamilelik duygusallığı o minik kıyafetleri aldım kokladım, öptüm. Birazcık zırladım, çok özledim yiğenimi de ablamı da.

Ben de kremi beğendim. Ben yatak filan yapmayacağım. Tüm yakınların İstanbul'da gelen giden belki olur belki olmaz bilemiyorum.

Kızlar yanlış anlamayın. Bu bir kültür, ben böyle şeylerden uzak büyüdüm. Bizim evde önce kendi rahatın önemlidir. Benim görümcem sezeryan oldu, onlar hastane yatağını saten yatak örtüsünden hazırlamışlardı. Bilmiyorum hastane yatağı öyle hazırlanır mı. Allah affetsin bana çok garip gelmişti. Dikişleri var, canı yanıyor, saten yatak durmuyor, habire kayıyor. Geceliği satenden ama pijama takım değil bildiğin saten gecelik; terliyor, bir hoş oluyor. Ben de neden kendine eziyet ediyorsun demiştim. Pamuklu, penye daha rahat edersin demiştim. Yok elalem ne dermiş. Sonra hemşire geldi. Değiştirin bu yatağı ben bebeği saten yatağa vermem çocuğu bu sıcakta terletecesiniz demişti.

selkie;
Ecrin yarın ben cumartesi doktora gideceğiz, ikimiz de cinsiyeti merak ediyoruz mesel oydu :)

yaz34;
Sağol canım hoşgeldin.

hijyenim;
Çok sağol canım. Hepimiz öyle hep güzel haber alalım inşallah.

zeliş82;
Allah önce sabır versin. Hep aklımızdasın. Hep sana dua ediyoruz. Sen içini ferah tut. Herşeyin bir hikmeti var.

LIMBURG1985
Sen de hoşgeldn canım, sana da hayırlı günler.

sinannuray;
Biz üç kız kardeştik. Bereket olmu mu bilmem ama çok kavga olurdu :) Benim babam tarafı erkek çocuk olmadı diye anneme çok eziyet etmiş. Babam kız kardeşim de o kız oldu diye hastaneye annemi görmeye gitmemiş. Ama sonrasında babam bize tapardı. O maço adam bizim yanımızda erir biterdi. Bir gün bile ekek çocuk istediğini, aradığın bize hissettirmedi.

teşekkür ederim canım saatin 2 olmasını bekliyorum sabırsızlıkla hayırlısı artık

benim için güzel dilekte bulunan herkeze teşekkür ederima.s.
Ah canım ya, her şeyin hayırlısı, inan kendi hamilelik haberimmiş gib çok sevindim.
İnşallah çok güzel souçlar alırsın. Bizi de habersiz bırakma.

teşekkür ederim dikkate alıp cevap verdiğin için Seyyaltaner umarım öyledir.sen de inşallah en kısa zamanda kavuşursun eşine.

Ben geldim...

Gelecek hafta için izin istemiştim arkadaşlar, bayramla birleştiği için 11 gün oluyordu toplam tatil süresi.

Hayırlı olsun tatilin canım, senden iyi bir performans bekliyoruz kilo konusunda :) Çok kıskanıyorum çoookkk....

herkese merhaba hamile arkadaşımızı tebrik ediyorum çok sevindim.

ben bugün pek iyi hissetmiyorum okulda birkaç kez ani ağrılarım oldu sağ yanımda korktum şimdi eve geldim duş aldım biraz daha iyi gibiyim eğer devam ederse doktorumu arayacağım.karnımda hafif arasıra olan bir ağrı var.merak ediyorum bebişim iyimidir diye ya nasıl bekleyecem ayın otuzuna kadar bilmiyorum olmazsa önceden giderim.

Canım inşallah bir şey değildir. Benim çok ağrım oluyor ama alıştım artık ağrı olmaz ise garipsiyorum.

hamile arkadaşımızn gözleri aydın emvlam hayorlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah..

ezgimcim benimde arasıra karın ağrıalrım oluyor rahim büyümesi ile ilgili olduğunu ve normal olduğunu söylemişti doktorum.

kızlar bu arada ben bu son üç gündür çok duygusallaştım herşeye ağlıyorum gerçi az buz da değil yaşadıkalrım biraz kardeşim canımı sıktı önceki gün bugün kusenim çok eski bi tartışmamızı açarak beni çok üzdü haksız yere eleştirielr felan getridi şimdi çok mutsuz hissediyorum kendimi cevapbını da verdim üstelik birde ben hamileyim beni bu şekilde üzmede :eek:klava: dedim ama içim çok sıkılıyor ne yapsam bana bişeyler söyleyin :gitme:

ben eşimi çok özledim yaaa bitsin artık şu askerlik :gitme:

Aynen senin gibiyim. Öyle ağlak biri değilim. Hatta beni duygusuz bulurlar. Dün ölenlere çok ağladım. Sonra ablamın kızının bebeklik kıyafetlerine sarılıp ağladım. Bugün anemone hamileliğini öğrendi diye ağladım. Demin eşimi aradım ben çok ağlıyorum diye ağladım. Pek bir anormalim. Ama resmen içli içli ağlıyorum :KK43:

Ben geldim...

Bosnacım gözün aydın. Keyifle geçsin iznin. Pek bir güzel dinlenirsin bir güzel kilo alırsın inşallah.

Ezgim hoşgeldin...
Ağrılar için çok endişelenme diyeceğim ama ben de her seferinde tedirgn oluyorum. Doktorunu bir ara istersen, o zaman rahatlarsın sanırım. Ciddi birşey değildir diye düşünüyorum, sen de ferah tut kalbini... Bizi habersiz bırakma doktorla konuşursan, çoğumuz muzdaribiz bu aralar benzer ağrılardan...

Canancım yaa, dışı seni yakar içi beni, zombi gibi oldum valla. Hamile kalmadan önceki pantolonlarım bol geliyor, sen düşün halimi :) İnşallah tatil sonrası şöyle bi 5 kilo almış olacağım. Gün be gün gelişmelerden haberdar ederim sizi :)

evet kızlar yaaa ANEMONEM'de tşk ediyor hepinize beni dün buralarda bulan canım arkadasım şimdi sonuçlarını doktora göstermeye gitti kendi doktoruna değil ama olsun neticede göstermesi gerekiyor.Hepinize bende tşk ediyorum bu sevinçli haberi benim gibi çoskuyla karşılayan herkese rabbim kimseye evlat acısı tattırmasın ..Anne olmak ilk kan pıhtısından başlar ve bende o kadar duygulandım ki anne olmak bu dedim...Annesie tlfda söylemiş sevinçten ağlamış ....Anne yüreği tabii kiii dayanamaz kızının o kadar umudla beklediği için..Anemone'de anaokulu öğretmeni iş arıyordu tam da ama bir yanıda çalışmak istemiyordu aşılama sürecinde izin vermezler diyerek çok git geller yaşadı...Şimdi gönlü rahat....
Sizlerlede bu duyguya eşlik olduğunuz için sağolun umarım kafanızı şişirmedim....İnanın benim için o çok önemli biri daha birbirimizi görmesek bile
İyi ki tanımısım iyiki prolaktinle tanışmışım iyi ki kk deye girmişim...iyi ki sizleride tanımışımm anne adayı olarak adım adım bu yollarda beraber yürüyeceğiz hayırlısıyla:nazar::nazar:a.s.a.s.:1hug::1hug:

Taburcu çok teşekkür ederim.
Şimdi gördüm, sen Efecrin de doktora gidecekmişsiniz, pek özendim ikinize de...
Hayırlı haberlerle gelin inşallah...

Ezgim hoşgeldin...
Ağrılar için çok endişelenme diyeceğim ama ben de her seferinde tedirgn oluyorum. Doktorunu bir ara istersen, o zaman rahatlarsın sanırım. Ciddi birşey değildir diye düşünüyorum, sen de ferah tut kalbini... Bizi habersiz bırakma doktorla konuşursan, çoğumuz muzdaribiz bu aralar benzer ağrılardan...

Canancım yaa, dışı seni yakar içi beni, zombi gibi oldum valla. Hamile kalmadan önceki pantolonlarım bol geliyor, sen düşün halimi :) İnşallah tatil sonrası şöyle bi 5 kilo almış olacağım. Gün be gün gelişmelerden haberdar ederim sizi :)

tamam canım sağol zaten devam ederse gideceğim doktoruma haber veririm.ilk defa olunca korkuyor insan tabi.

Aynen senin gibiyim. Öyle ağlak biri değilim. Hatta beni duygusuz bulurlar. Dün ölenlere çok ağladım. Sonra ablamın kızının bebeklik kıyafetlerine sarılıp ağladım. Bugün anemone hamileliğini öğrendi diye ağladım. Demin eşimi aradım ben çok ağlıyorum diye ağladım. Pek bir anormalim. Ama resmen içli içli ağlıyorum :KK43:

canım yaa kıyamam sana ben daha dirençli durmaya çalışıyrodum zaten balık burcuyum bebişte balık burcu olacak annesi kadar duygusal çabuk yıpranan üzülen biri olmasın istiyorum ama yapacak bişi yok sanırım :) ağlıyorum işte .... :içelim:

ezgim hoşgeldin canım benimde sağ tarafımda ağrı oluyor yarın dr. gidicem senin için sorarım canım kaydirigubbakcemile5

Kızlarr şu an çok mutluyum. Yarın akşam kısmetse Ankaradan ablam gelcek. Hafata sonu için. Az da olsa süre mutluyum, çünkü hamile kaldığımdan beri birbirimizi sadece msn de ve de benim ona attığım fotolarda gördü. Bugün de iş çıkışı içinde kalmış yazık, benim aş erdiğim 2 meyve vardı. Onları halde vs arayacağım, inşallah bulurum dedi. Kıyamadım da. Kardeşlik ne güzel bir duygu. senağlama

bosna^'cım ;bol bol yeee tamam mı ve uyumaya çalış ve dinlen...çok sevindim senin adına canımm...
Ezgim; Arasıra oluyor canım bak hepimizde bu dönemlerden geçiyoruz ve yat uzat ayaklarını dinlendir canım oldu mu?:nazar:

merhaba annişler.... 2 li tes için dr. gittik ve sonuç 1.4 mm ..normal dedi dr. kan tahlili yaptırdık cuma sonucu alacağız... Arkadaşlar benim hislerim hep kızdan yanaydı en başından beri.. Dr ense kalınlığını ölçerken erkek dedi... Ben AAAAAA Ciddimi deyince sonra % 80 erkek % 20 Kız dedi .Mahçup olmayayım daha önce kordonunu pipi gördüğüm oldu dedi .13 haftada tam net değil dedi...İyi bir doktorum var kız istiyorum diye üzüldüğümü sandı. Erkekte kız da olsa benim parçam.....İlk bebişim önemi yok.. Ama şimdi erkek ismi düşünmek lazım... Çok arkadaşım var 20 haftaya kadar cinsiyet konusu netleşmeyen... O nedenle beklemedeyim hala Dr 10 gün sonra tekrar bakalım dedi.. Çok heyecenlıyım......

canım yaa kıyamam sana ben daha dirençli durmaya çalışıyrodum zaten balık burcuyum bebişte balık burcu olacak annesi kadar duygusal çabuk yıpranan üzülen biri olmasın istiyorum ama yapacak bişi yok sanırım :) ağlıyorum işte .... :içelim:

Canım sende bir anormallik yok diyebilirim. Ben de yengeç burcuyum. Aynen herşeye ağlıyorum. Dün de annemi özledim die ağlıyorum. Haberlere, doğum yapan bi arkadaş bu siteye bebek fotolarını koymuş, akşam da ona bakıp ağladım, aşim de şaşırıyor. Az önce de ablam beni düşünüyor, yorulacak benim yüzümden die ağladım. Hormonlardan kaynaklanıyor, bizim bi suçumuz yokk kiii zemuszemus kaydirigubbakcemile3

Kızlarr şu an çok mutluyum. Yarın akşam kısmetse Ankaradan ablam gelcek. Hafata sonu için. Az da olsa süre mutluyum, çünkü hamile kaldığımdan beri birbirimizi sadece msn de ve de benim ona attığım fotolarda gördü. Bugün de iş çıkışı içinde kalmış yazık, benim aş erdiğim 2 meyve vardı. Onları halde vs arayacağım, inşallah bulurum dedi. Kıyamadım da. Kardeşlik ne güzel bir duygu. senağlama

:nazar: maşşallah ayy ne güsel çok mutlu oldum senin adına.. bak buda dokundu şimdi bana keşke benimde bir ablam olsa idi kaydirigubbakcemile

X