2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen senin gibiyim. Öyle ağlak biri değilim. Hatta beni duygusuz bulurlar. Dün ölenlere çok ağladım. Sonra ablamın kızının bebeklik kıyafetlerine sarılıp ağladım. Bugün anemone hamileliğini öğrendi diye ağladım. Demin eşimi aradım ben çok ağlıyorum diye ağladım. Pek bir anormalim. Ama resmen içli içli ağlıyorum :KK43:

canım yaa kıyamam sana ben daha dirençli durmaya çalışıyrodum zaten balık burcuyum bebişte balık burcu olacak annesi kadar duygusal çabuk yıpranan üzülen biri olmasın istiyorum ama yapacak bişi yok sanırım :) ağlıyorum işte .... :içelim:

Şimdi sen bunları yazdın yaa bende duygulandım olmaz böyle yaaa annelik duygusu işte hem mutluyuz :CüvCüv::1hug:

Kızlarr şu an çok mutluyum. Yarın akşam kısmetse Ankaradan ablam gelcek. Hafata sonu için. Az da olsa süre mutluyum, çünkü hamile kaldığımdan beri birbirimizi sadece msn de ve de benim ona attığım fotolarda gördü. Bugün de iş çıkışı içinde kalmış yazık, benim aş erdiğim 2 meyve vardı. Onları halde vs arayacağım, inşallah bulurum dedi. Kıyamadım da. Kardeşlik ne güzel bir duygu. senağlama

Canım gözünaydın... Benim kardeşim yok, çok özenmişimdir böyle kardeşi ile sıcacık ilişkileri olanlara...

bosna^'cım ;bol bol yeee tamam mı ve uyumaya çalış ve dinlen...çok sevindim senin adına canımm...
Ezgim; Arasıra oluyor canım bak hepimizde bu dönemlerden geçiyoruz ve yat uzat ayaklarını dinlendir canım oldu mu?:nazar:

Pancubencim çok teşekkürler. Hem de nasıl yatıcam valla, dikey pozisyona geçmeyi hiç düşünmüyorum. İnşallah midem de rahatlayacak biraz, bol bol yiyeceğiz kuzumla ikimiz...

canım benim ya çok sağol iyi olur tabi sorman.şuan biraz daha iyiyim ama içim huzursuz sanırım ben de gideceğim doktora erkenden.

Canımcım, huzursuzsan, kendi doktorun da müsaitse, bekleme git o zaman bence. Bebeğini görünce bir rahatlarsın ki :)

Kızlarr şu an çok mutluyum. Yarın akşam kısmetse Ankaradan ablam gelcek. Hafata sonu için. Az da olsa süre mutluyum, çünkü hamile kaldığımdan beri birbirimizi sadece msn de ve de benim ona attığım fotolarda gördü. Bugün de iş çıkışı içinde kalmış yazık, benim aş erdiğim 2 meyve vardı. Onları halde vs arayacağım, inşallah bulurum dedi. Kıyamadım da. Kardeşlik ne güzel bir duygu. senağlama

allah kavuştursun canım cumartesi de benim annemle kardeşim geliyormuş şimdi söylediler :dance:

ben çıkıyorum arkadaşlar ilgilenip cevap yazan tüm arkadaşlarıma teşkkür ederim birazcık uzanacağım böyle olunca insanın morali bozuluyor içinden birşey yapası gelmiyor.Allah herpimizin bebişine sağlık versin.

Son düzenleme:
Ezgicim umarım önemli birşey değildir bol bol dinlen ve su iç umarım akşama birşeyin kalmaz...Benimde oldu geçen gün sol tarafımda ağrı uzandım 1-2 saate geçmişti umarım seninkide öyledir.
Bosnacım tatil olayına sevindim.Hadi bakalım evde yemek zamanı....
Seyyar taner bende senin gibiyim ...balık burcuyum ..Kocamda balık Bebişimde Balık olacak.. 3 sulugöz ne yapacağız.. Bende dün haberlerde içim şişti ağlamaktan .. Allah herkezin yardımcısı olsun...

merhaba annişler.... 2 li tes için dr. gittik ve sonuç 1.4 mm ..normal dedi dr. kan tahlili yaptırdık cuma sonucu alacağız... Arkadaşlar benim hislerim hep kızdan yanaydı en başından beri.. Dr ense kalınlığını ölçerken erkek dedi... Ben AAAAAA Ciddimi deyince sonra % 80 erkek % 20 Kız dedi .Mahçup olmayayım daha önce kordonunu pipi gördüğüm oldu dedi .13 haftada tam net değil dedi...İyi bir doktorum var kız istiyorum diye üzüldüğümü sandı. Erkekte kız da olsa benim parçam.....İlk bebişim önemi yok.. Ama şimdi erkek ismi düşünmek lazım... Çok arkadaşım var 20 haftaya kadar cinsiyet konusu netleşmeyen... O nedenle beklemedeyim hala Dr 10 gün sonra tekrar bakalım dedi.. Çok heyecenlıyım......

delikafadulden benimde içime hep erkek doğuyor cuamrtesi eğer belli olursa söyleyecek doktorum sürekli erkek isimleri düşünmüştüm eğer bi süpriz olursa isim listesini değiş - tokuş ederiz delikafadulden

önemli olan dediğin gibi sağlıklı olamsı sonuçta kucağıma halacağım benim meleğim olacak :dance:

Ecrincim iyiyiz biz çok şükür, şişmanlamaya çalışıyoruz...
Her yemek sonrası bulantı, sonra açlık, sonra yine bulantı derken, doğuma kadar devam edecek sanırım bu gidişat :)
Bebikimi 15 gündür görmedim, 15 gün daha görmeyeceğim, ne bahane bulsam da erken gitsem doktora diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar internette gördüm dayanamadım resmini koydum ne kadar tatlılar dimi...

Eklentiler

• $bebek2.jpg
    $bebek2.jpg
    21,7 KB · Görüntüleme: 23
  • $bebekbatteniyesi.jpg
    $bebekbatteniyesi.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 26
Ezgim, ayaklarını yüksek ir yere koy ve öyle uzan biraz. Ağrıların muhtemelen rahmin büyüdüğü içindir. Doktorum bana öyle demişti. ınşallah bir sorun çıkmaz.

Biraz uyusam..mirmirmirmir
Gece rüyamda Tokat a kadar araba kullandım... Niye Tokat ki?

Hamilelik rüyalarımı da sapıttırdı...mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

Polenss, gözün aydın, çok güzel çıkmış sonuç.
Evladın kızı erkeği olmaz tabi ki, hepimiz her gün şükrediyoruz bir bebeğimiz olacağı için. Doktorlar alışıktır öyle tepkilere, boşver sen...
Bizim de kesin değil daha, %60 erkek demişti doktor, sabırla bekliyoruz bir dahaki randevumuzu.

Ecrincim iyiyiz biz çok şükür, şişmanlamaya çalışıyoruz...
Her yemek sonrası bulantı, sonra açlık, sonra yine bulantı derken, doğuma kadar devam edecek sanırım bu gidişat :)
Bebikimi 15 gündür görmedim, 15 gün daha görmeyeceğim, ne bahane bulsam da erken gitsem doktora diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

ye tabi hayatım yeee :)
bende aynı senin gibiyim yani ne mazeretler bulsam diye bakıyorum zaten yarın ki kendi dr.değil başka dr.a gidicem napıyımmm yaaa kaydirigubbakcemile3

Polens hangİ doktora gd,yon canım avrupa yakasımı

Evet avrupa yakasında arkadaşım incirli Ethica hastanesi iyi bir doktor.. Hamile olduğumu öğrendiğim gün kadınlar kulubunun tavsiyelerini ve bir kaç arkadaşımın tavsiyes üzerine gittim. Ali Paşa Oskay ... İlgili bir dr. Doğumumuda orda yapsam diye düşünüyorum..

bosna, efecrin sağolun kızlar. Bu arada iznin hayırlı olsun bosnacım. Bol bol dinlen.
Ben normalde 2 ayda bir giderdim ya da ailemden birileri gelirdi yanıma. Benim bebiş biraz zahmetli oldu diyebilirim. Bir başarısız aşılama oldu. Sonrasında da Rabbime şükürler olsun tüp bebekle hamile kaldım. Tedavi ve sonrasında annem yanımdaydı, kardeşim de. Her işimi onlar yaptı. Şimdi ramazan da girince ara uzadı. Ben de uçakla bile olsa, 3 kez kanama geçirdiğim için gitmeye korkuyorum. Annem de idare et kızım, sık dişini bayramdan sonra ben de gelicem diyor.ıstanbulda da bir eşim, bir ben.. ışte sırayla beni yanlız bırakmamaya çalışıyorlar.

delikafadulden benimde içime hep erkek doğuyor cuamrtesi eğer belli olursa söyleyecek doktorum sürekli erkek isimleri düşünmüştüm eğer bi süpriz olursa isim listesini değiş - tokuş ederiz delikafadulden

önemli olan dediğin gibi sağlıklı olamsı sonuçta kucağıma halacağım benim meleğim olacak :dance:

Tamam isimleri değiş tokuş ederiz.. Allah sağlıcakla kucağımıza nasip etsin inşallah...

X