2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

senin eşin balıkesirlimi?benim anne tarafım balıkesirli?bilirim severler şatafatı oralardada!ama genelde var bu be türkiyede ,bizim halkımız meraklı biraz...

kayınvalidem buralı canım köklülerinden.benide şimdiden onun stresi sarıyor tam bebeğin geliyor onla zaman geçireceksin etraf ahali doluyor.tabi güzel bişey hatırlanmak ama ben pek kalabalığı sevenlerden değilim.burası bitecek istanbula gelicem nasip ederse allah.yani yanlız kalmamız nerden baksan 2 ayı bulur.ne yapalım inşaallah sağlıklı ve sıhhatli olsunlarda bebeklerimiz ben herşeye razıyım:Saruboceq:

ayyy hadi inş. canım yaaa ağzından bal damlıyorr valla kaydirigubbakcemile3

ecricim inşaallah gösterir seninki cinsiyetini.dün benim bir arkadaşım gitti doktora 16 haftalık hamile inat etmiş göstermemiş velet.saklamış cinsiyetini.
eee göstermezsede yapcak bişey yok sağlığı yerinde olsunda.

kızlar anemonem 4 haftalık hamileee sonucunu söyledi şimdi banaa Rabbim onunda yüzünü güldürdü yaaa sonundaaa:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey::emi
r_bebek:
Canım arkadasımmm ne çok mutlu oldum anlatamam mayıs annesi olacak oda Canımmm yaaa inşallah sağlıklı şekilde 1,5 yıldan beri özlemiydi canımın kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:1hug::1hug:

Hayırlı olsun, inşallah sağlıklı bir bebeği olur...

:teytey:arkadaşın gözü aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim.rabbim tüm isteyenlere versin:Saruboceq:

doğru söylüyorsun yazcım varsın göstermesin fark etmez yeter ki sağlıklı olsun
sen görmüşmüydün canım hatırlayamadım şimdi kusura bakma :kedi: akannehir

ayy çok sevindimmm :teytey: hayırlı,sağlıklı evlat olsun inş. :sm_cool:

dün seni buralarda bulan arkadaşın di mi ?
maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende çok sevindim

doğru söylüyorsun yazcım varsın göstermesin fark etmez yeter ki sağlıklı olsun
sen görmüşmüydün canım hatırlayamadım şimdi kusura bakma :kedi: akannehir

yok canımcım ne kusuru olur mu insanlık haliopuyorumnanaktan. bende daha görmedim.zaten 15 gün önce gittim en son ozaman küçüktü:ecrin_bebek:.şimdi belki gösterir ama.yarın senin bıdık inat etmezse görünür kesin canımcım bide renkli ultrason bakalım hayırlısı olsun yarın gelmek bilmez şimdikaydirigubbakcemile.

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sağlıkla kucağına alsın inşallah.

kızlar ben kaçtım bir dışarı çıkıp gelicem sonra yine girerim.hepinizi öptümmopuyorumnanaktan.

inş. inat etmez canım çünkü annesi aslan burcu babası koç iki inatçının çocuğu yani anlayacağın sırnaşık şey valla sabahtan beri gözüm saatte geçmek bilmiyor off off :bbo:

herkese merhaba hamile arkadaşımızı tebrik ediyorum çok sevindim.

ben bugün pek iyi hissetmiyorum okulda birkaç kez ani ağrılarım oldu sağ yanımda korktum şimdi eve geldim duş aldım biraz daha iyi gibiyim eğer devam ederse doktorumu arayacağım.karnımda hafif arasıra olan bir ağrı var.merak ediyorum bebişim iyimidir diye ya nasıl bekleyecem ayın otuzuna kadar bilmiyorum olmazsa önceden giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…