- 31 Ekim 2008
- 5.878
- 13
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.001
naysecik
.
pancuben, anemone
ne güzel bir rkadaşlık olmuş sizinkisi Allah nazarlardan saklasın.
anemone inşallah kısa sürede hamilelik haberi alırsın ve sağlıkla bebeğini kucaklarsın.
teşekkür ederim canım saatin 2 olmasını bekliyorum sabırsızlıkla hayırlısı artık
benim için güzel dilekte bulunan herkeze teşekkür ederima.s.
zor oluyor be çok,ben sinir olmuştum doğumdan sonra,ev kalabalık,bebeğinle başbaşa kalıp şöyle rahatça kalamıyorsun onunla...sevemiyorsun doya doya...bana kalsa hiç kimseye haber vermeyeeğim,ama eşim yetiştirir her yere....
senin eşin balıkesirlimi?benim anne tarafım balıkesirli?bilirim severler şatafatı oralardada!ama genelde var bu be türkiyede ,bizim halkımız meraklı biraz...
limburg1985,sinannuray hoşgeldiniz zemuszemus
ayyy hadi inş. canım yaaa ağzından bal damlıyorr valla kaydirigubbakcemile3
hoş bulduk canım yarın doktora gidiyomuşsun hayırlı sağlıklı bi bebişin olu inş bence cinsiyetide belli olur benim 10. haftamda doktorum tahmin etmişti
kızlar anemonem 4 haftalık hamileee sonucunu söyledi şimdi banaa Rabbim onunda yüzünü güldürdü yaaa sonundaaa:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey::emi
r_bebek:
Canım arkadasımmm ne çok mutlu oldum anlatamam mayıs annesi olacak oda Canımmm yaaa inşallah sağlıklı şekilde 1,5 yıldan beri özlemiydi canımın kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:1hug::1hug:
kızlar anemonem 4 haftalık hamileee sonucunu söyledi şimdi banaa Rabbim onunda yüzünü güldürdü yaaa sonundaaa:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey::emi
r_bebek:
Canım arkadasımmm ne çok mutlu oldum anlatamam mayıs annesi olacak oda Canımmm yaaa inşallah sağlıklı şekilde 1,5 yıldan beri özlemiydi canımın kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:1hug::1hug:
ecricim inşaallah gösterir seninki cinsiyetini.dün benim bir arkadaşım gitti doktora 16 haftalık hamile inat etmiş göstermemiş velet.saklamış cinsiyetini.
eee göstermezsede yapcak bişey yok sağlığı yerinde olsunda.
r_bebek:
r_bebek:
r_bebek:
Canım arkadasımmm ne çok mutlu oldum anlatamam mayıs annesi olacak oda Canımmm yaaa inşallah sağlıklı şekilde 1,5 yıldan beri özlemiydi canımın kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:1hug::1hug:[/QUOTEbenimde iki sene üstüne oldu inan kendiminki kadar sevindim allah kimseye aratmasın kimsenin kucağı boş kalmasın
doğru söylüyorsun yazcım varsın göstermesin fark etmez yeter ki sağlıklı olsun
sen görmüşmüydün canım hatırlayamadım şimdi kusura bakma :kedi: akannehir
r_bebek:
yok canımcım ne kusuru olur mu insanlık haliopuyorumnanaktan. bende daha görmedim.zaten 15 gün önce gittim en son ozaman küçüktü:ecrin_bebek:.şimdi belki gösterir ama.yarın senin bıdık inat etmezse görünür kesin canımcım bide renkli ultrason bakalım hayırlısı olsun yarın gelmek bilmez şimdikaydirigubbakcemile.