2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dün sordum doktoruma bende ayağa kalkınca oluyor diye oda rahim bağları genişliyor rahim büyüyor gayet normal dedi
bebeğim 15+3 günlükmüş sata göre, ultrasona göre 16 haftalık çıktı ama doktor cinsiyet tahmininde %50-50 dedi 10gün sonrab 3lü taramaya çağırdı hemde cinsiyetini söyleyecek
kızlar bu gisişle ben şubat annesi :CüvCüv: olacak gibiyim inşallah

maşallah bebişine büyümüş 16 haftalık olmuş.seninki erken döllenmedir.benim miniğim ise geç döllenme sanırım çünkü ultrasonda 3-4 gün küçük görünüyor. ben de 3lü de öğreneceğim cinsiyetini 30unda çok var çok.hayırlısı artık.

doktor %50 kız %50 erkek dedi galiba kızx acaba oyüzdenmi söylememiştir
gülencim filan 11 . haftada öğrendi

Kızlar azönce öğle yemeğinde olan ve hiçbirşey yapamadığım içinde çok cnmı sıkan bi olayı anlatıcam..
Benim çalıştığım yerin az ilerisinde bir restaurant var..Selkie'cim belki sen bilirsin Opet'in Genel Müdürlüğüde restaurantın hemen yanı..Yemek yemeye gittik arkadaşlarla..Hava soğuk diye kapalı alanda oturuyoruz..herkes dışarda kapalı alanda bizle birlikte birkaç kişi var..Bir bayan bir erkek ile kavga ediyor masada bi yandan da kapalı mekanda sigara içiyor..hemen arka masasında ben varım..Garsona 4 kez söyledim sigara içmesin kapalı mekanda onuda geç ben hamileyim dedim..Tamam mamam dedi..Söylemiyo çekiniyo...Benim masadaki arkadaşlardan biride restaurantın sahibini çağırdı onların duyucağı şekilde "arkadaşım burası kapalı değilmi neden izin veriyosunuz hem burada hamile bayan var ayıp yaptığınız terbiyesizlik"dedi..arkadakiler duyuyo ama hiç oralı değil..bende hızlı hızlı yemeyi yedim kalktım..restaurant sahibi afedersiniz bayana kaç defa söledim de oralı olmadı dedi bende bu durumun özrü yada affı yok dedim..Yani banane kadın oralı olmadıysa çözüm üret hanfendi çıkıp dışardaki masalarda oturup için diye çok sinir oldum geldim birdaha gitmeyi düşünmüyorum ve o kadınada bişi söyleyemedim diye içim içimi yedi yani..
Bide görgüsüz ayı Opette çalışıyo sözde kültürlü seviyeli bir bayan
Ama ben canıgönülden o kadın için öle bi dua ettim ki rabbim verir onun cezasını

beknur o restarantı zabıta ekiplerine şikayet edersen denetimde ceza keslilir onlarda sigara içilmeme yasağına uyarlar

dün sordum doktoruma bende ayağa kalkınca oluyor diye oda rahim bağları genişliyor rahim büyüyor gayet normal dedi
bebeğim 15+3 günlükmüş sata göre, ultrasona göre 16 haftalık çıktı ama doktor cinsiyet tahmininde %50-50 dedi 10gün sonrab 3lü taramaya çağırdı hemde cinsiyetini söyleyecek

Bu ağrılardan bende de oluyodu.. Hatta bugün sabah epey bi ağrı saplandı kasıklarıma.. Üşüttüm sanıyodum ben de.. İyi oldu bunu öğrendiğim..
maşallah bebişine büyümüş 16 haftalık olmuş.seninki erken döllenmedir.benim miniğim ise geç döllenme sanırım çünkü ultrasonda 3-4 gün küçük görünüyor. ben de 3lü de öğreneceğim cinsiyetini 30unda çok var çok.hayırlısı artık.

Ben de 1 ekim de öğreneceğim inşallah.. Bazı bebekler popolarını dönüyomu, görünmüyomuş cinsiyetleri kafamçokkarıştı Şubat annelerinde vardı 18 hafta olmuş, bebek inat etmiş göstermiyomuş... :1shok: Ayol çatlarım heralde... Şimdi bile bekleyemiyorum. Aşerdiğim herşeyden bi anlam çıkarmaya çalışıyorum...
Bi de erkek bebeklerin cinsiyeti 12. haftada anlaşılıyomuş heralde.. İkili teste gittiğimizde doktora sordum, belli değil dedi.. O zaman kız yani diye kendi kendime gelin güvey oldum ben de.. delikafadulden

doktor banada dün kozmetikleri uygulayabilirsin dedi hatta eliyle şaçını gösterdi sizce saç boyatmak artık serbestmi gerçi boyatmam da
ezgim havuç ve şeftali yemek gerekiyıormuş havuç hücre ve yaraların iyileşmesini sağlıyormuş bebeiş için iyiymişş

canım bilmiyorum amam ilk doktorum ki işinin ehli olduğunu biliyorum saç boyamak ve kahve yasak demişti.tabii yine siz sorun araştırın isterseniz.benim ayağa kalkıncada oluyor oturkende ama rahatladım normal olduğuna inandım.sağlıkla hayırlısıyla gelsinde varsın şubatta gelsin bebişin canım.

doktor %50 kız %50 erkek dedi galiba kızx acaba oyüzdenmi söylememiştir
gülencim filan 11 . haftada öğrendi

Evet canım ben de öyle duydum. Erkek olunca hemen belli oluyomuş.
Benim arkadaşlarımdan da oğulları olanlar hep 12. haftada öğrenmişler cinsiyeti..

Benim de 26 Eylül'de randevum.
Bizim minik geçen randevuda bile çok zor gösterdi, ama bişey anlayamadık...
Bana çeker de inatçı olursa, 9 ay göstermeyebilir valla.
Çok fena Arnavut inadı vardır bende :)

herkese hayırlı akşamlar a.s.
hayırlı iftarlar arkadaşlar

ben de inş. yarın 2 li test için dr.a gideceğim
belki cinsiyetini de öğreniriz

hayırlı sonuçlarla dönerim inş. :Saruboceq:

12. haftada söyleseler bile, kesin değil diyorlar genelde...
bazı doktorlar kemik gelişiminden anlıyoruz falan diyorlar ama cinsel organı görmeleri lazım bence.
6 ay erkek sanılıp kız çıkan tanıdıklarım var benim.
ah o kordon yok mu kordon :)

bugün erken kaçıyorum hepinize iyi aksamlar hersey gönlünüzce olsun...Yarın görüşmek üzere:enbuyukkk:a.s.:nazar:

X