Kızlar azönce öğle yemeğinde olan ve hiçbirşey yapamadığım içinde çok cnmı sıkan bi olayı anlatıcam..
Benim çalıştığım yerin az ilerisinde bir restaurant var..Selkie'cim belki sen bilirsin Opet'in Genel Müdürlüğüde restaurantın hemen yanı..Yemek yemeye gittik arkadaşlarla..Hava soğuk diye kapalı alanda oturuyoruz..herkes dışarda kapalı alanda bizle birlikte birkaç kişi var..Bir bayan bir erkek ile kavga ediyor masada bi yandan da kapalı mekanda sigara içiyor..hemen arka masasında ben varım..Garsona 4 kez söyledim sigara içmesin kapalı mekanda onuda geç ben hamileyim dedim..Tamam mamam dedi..Söylemiyo çekiniyo...Benim masadaki arkadaşlardan biride restaurantın sahibini çağırdı onların duyucağı şekilde "arkadaşım burası kapalı değilmi neden izin veriyosunuz hem burada hamile bayan var ayıp yaptığınız terbiyesizlik"dedi..arkadakiler duyuyo ama hiç oralı değil..bende hızlı hızlı yemeyi yedim kalktım..restaurant sahibi afedersiniz bayana kaç defa söledim de oralı olmadı dedi bende bu durumun özrü yada affı yok dedim..Yani banane kadın oralı olmadıysa çözüm üret hanfendi çıkıp dışardaki masalarda oturup için diye çok sinir oldum geldim birdaha gitmeyi düşünmüyorum ve o kadınada bişi söyleyemedim diye içim içimi yedi yani..Bide görgüsüz ayı Opette çalışıyo sözde kültürlü seviyeli bir bayan
Ama ben canıgönülden o kadın için öle bi dua ettim ki rabbim verir onun cezasını