2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun, Allah kolaylık versin.

Göbeğinini etrafında ve göbeğinde ağrı duyan oluyor mu? Bendeki de bu şekilde. Sancı şeklinde geliyor. Myom var bende o ağrı yapar demişti doktor ama emin değilim ondan mı başka şey mi??

Hayırlısı Beknur...
Allah hayırlısını versin...

hepinize selamlar arkadaşlar iyi bir hafta geçirmenizi diliyorum.opuyorumnanaktan
dilacım inşaallah güzel haberlerle dönersin canım.herşey yolıundadır umarım ve test sonuçlarında iyi çıkacak buna inanıyorum ben.
canım biraz daha iyi aolmana çok sevindim.bebeğinin durumu iyi amniyosentez sonucuda güzel çıkacak böyle hissediyorum.sen içini ferah tut.allahım sağlık sıhhat versin hepimizin meleklerine.:Saruboceq:
kızlar hepiniz güzel haberlerle dönersiniz inşaallah.bende perşembe gidicem bebeğimi özledim
çok geçmiş olsun simenaycım.sakın kendini üzme bebeğin iyidir eminim.yaptırma o testi de belki de dediğin gibi özel hastane tuzakalrından biridir.bir doktora daha görün istersen.ayağında biran önce iyileşir dilerim.
gözün aydın canımcım darısı sonuç bekleyenlerin ve yaptırmyanların başına.galiba ilk nazlı kızımız geldihihoyyyt.

güzel sonuçlarla dönmen dileğiyle canım.

Göbeğinini etrafında ve göbeğinde ağrı duyan oluyor mu? Bendeki de bu şekilde. Sancı şeklinde geliyor. Myom var bende o ağrı yapar demişti doktor ama emin değilim ondan mı başka şey mi??

Sadece sağ kasığımda ağrı var masa başında oturunca kasılmalar olması normal yürüyünce geçiyor benim o yüzden geziniyorum arada bir

Aynı ağrı bende de var, bacaklarıma vuruyor bazen...

Dolaşınca geçiyor ama ayakta durduğum da sağ tafa sol tarafa göre biraz daha şiş elime öyle geliyor... ben devam ederse ağrım arıyacağım cmrt saat 1,30 randevum bide bu hafta çabuk bitsin

Sendeki ağrı daha farklı benimkinden, çok rahatsız ediyorsa ara bence de...
Az kalmış randevuna ne güzel, hayırlı haberler inşallah...

Kizlar dün basıma neler geldi anlatamam hamilelerden haberler soru ve sorunlar kısmında konu actım ne olur dualarınız eksiltmeyin

gülencim okudum başına gelenleri gerçekten canını çok sıkmışlar canım.ama kötü düşünme sakın eminim herşey yolundadır mutlaka başka doktora git.açtığın sayfadan kötü eleştiriler almışsın bunları da dert etme.acımasız davranmışlar.ben yorumumu burdan yapmak istedim seni anlıyorum canımcım bizi habersiz bırakma.Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin sana ve hepimize.

canımcım hamilelikte akıntı olması normal olarak biliyorum,.çoğu kişidede bu var,.aklına kötü şeyler getirme emi:1hug:

Yok şuana kadar getirmemiştim canım ama ne biliyim doktor ona akıntısinı sormuş yaaa.

Ya bişi dicem benimle aynı fikirde olan vardır sanırım..Bazı doktorlar hastalarını muayene ederken kendi ruh halini de yansıtıyo bence..Mesela gittiğin doktor olumlu bir kimliğe sahipse pozitif yaklaşıo herkese..eğer olumsuz bir kişiliği varsa hoşuna gidio heralde insanı endişelendirmek felaket tellallığı yapmak..

Bu arada size kötü bir anımı anlatıyım bununla ilgili..2007 mayıs ayında bende kist çıktı acıbadem de Melih Gündüz adlı kadın doğumcu ilgilendi..Tanıdığım kadarıyla biraz felaket tellalıydı, benim kistin kötü huylu ve kanser olduğumu söyledi hemen almamız lazım dedi..bende 2-3 ay sonra evlencem dedim..bana dediki "hayatın söz konusu belki bundan sonra evlenmek için zamanın olmaz" dedi..ben orada yıkıldım tabii ben ağlıyorum, eşimle ozaman nişanlıydık o ağlıyo..Neyse dedi ki birde bunu prof hocama göstercem dedi raporları tekrar incelediler..Hiçbişi yok..Ben rahat etmedim başka bi kadın doğumcuya gittim..Bana dediki hiç öle bişi yok bikaç ay sonra kendiliğinden kaybolcak o dedi..sahiden de bikaç ay sonra gittim tertemizdi..halbuki o kist dediği şey her ay adet döneminden önce herkeste olabilen ama kendiliğinden geçen kistlerdenmiş...yaaaaaaa

arkadaşlar,
sık sık uyuyamadığımdan bahsediyorum ya...
son gittiğimde doktora da söylemiştim. o da önce ilaç da veremem ki sana dedi, sonra bir ilaç çıkardı çekmecesinden, meşhur bitkisel bir sakinleştirici şurubun hapıymış, istersen al bunu dene dedi.
ben bir haftadır hala hiç uyuyamama rağmen bir türlü içmedim bu ilacı. az önce bu gece içeyim artık diyerek internetten prospektüsüne baktım. hamilelerde ve emziren annelerde kullanılmamalıdır yazıyor.
e nasıl verdi bu adam bana bu ilacı?

e yazıklar olsun yani... Allah korusun, durumu gerçekten böyle olan hastanın bile yüzüne böyle paldur küldür söylenmez... Çok geçmiş olsun.
Allah iyilerle karşılaştırsın derler ya, doktorun da iyisiyle karşılaşmak çok önemli gerçekten...

Canım neredeyse bütün prospektüslerde öyle yazıyor, doktorunla aranda güven sorunu yoksa kullan ama için rahat etmeyecekse de hiç kullanma. İlacın adını verir misin sakıncası yoksa?

Çekmecesinden çıkarmıssa ilaç mümessili gelmiştir tanıtıma ondan vermiştir.
Dr'un erkek mi? bayansa o kullanıyor mu diye soracaktım.İlacı adı ne birde ben bakayım?

nilüferşah'cım bebişim bir hafta önden gidiyo çok sağlıklıymış çok hareketliydi onu görünce kilosunu boyunu sormak aklıma gelmedi.doktorum kıza benziyo ama kesin bir ay sonra söylerim dedi.listeye 13hafta 2 gün olarak eklermisin

canım cok gecmıs olsun bılegın ıc ın amnıosentez ıle bı bılgım yok hıc ama ınsallah hersey temız cıkar canım

Evet canım yaa...hemde bunu söyleyen ssk da bir doktor değil koskoca acıbadem hastanesinde uzm.doktor..
Canım sana verdiği ilaç passiflora dimi?
evet o ilaç bitkisel ama hamilelerde kullanımı bilmiyorum açıkçası..
bence doktoru ara bi sor bakalım ne dicek??

nilufersahh senin iğnenin adı cleaxen mi? bana eşim vuruyo ne yalan söliyim bıktım artık belki bu hafta son olacak inşallah

ben geldim janlarıııııııımmmmmmm...
çok çok güzel haberlerle geldim hepinize teşekkür ederim ki biliyorum dualarınız benimleydi...
ense kalınlığı 1 mm yani çok iyi...
kan tahlili verdik perşembe günü çıkacak cinsiyet konusuna gelinceeeeee...kesin olmamakla birliktee kız....
pembişler geliyo teyzeleri...cumartesi gel kesin söylicem sonra aradan bi pipi çıkarsa şok olmayalım ne olur ne olmaz 12 yi accık geçsin dedi cumartesi sabahın köründe hoop gidicem...
yaa çok seviyorum sizi ben...

canlarım ilacın adı alora, passifloranın hap olanıymış sanırım.
doktorum erkek, kullandığını sanmıyorum. dediğin gibi, belli ki mümessil getirmiş, numune kutusuydu zaten.

Dilacım, gözün aydın, çok sevindim güzel haberlere.
bugün hep pembelilerin haberlerini alıyoruz, sağlıkla gelsinler inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…