2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımcım ben göbüş göremiyorum,.:1shok: :1shok: tam olarak kaç haftalıksın:sm_confused: bu arada zaten göbüşler dört ayda tam olarak belirginleşirmiş,.:CüvCüv:

Tam olarak 13 hafta 5 günlügüz Nilüferim...:CüvCüv:

Normalde ben hafif göbekli biriydim oda gitti...
hala göbüs felan yok bide öne yittigim halde...diyorukafamçokkarıştımya 5 kilo verdim
ve gecen haftadan bu yana 500 gram aldigima seviniyorum...

Pantolonlarim resmen belimden düsüyor artik...
Ama sanirim önümüzdeki aydan itibaren iyice sismeye baslarim...kaydirigubbakcemile3

Dilacim hayirli ve güzel haberlerle dönersin insallah...
hepimiz merakla bekliyoruz canim...

canım aynen düşündüklerimi yazmışın..bende takmamaya çalışıyorum ama yapı olarakta haksızlığa tahammil edemiyorum içim içimi yiyo soraaa...evet bazen etrafımdakilerden nefret ediyorum :)
ya ben kendim kaşındım gelin dedim millete ama bi daha bana ders oldu kimseyi almıycam gelselerde yemekleri siz yapın dicem valla..
hadi canım benim dualarımız seninle biran önce hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

benimde göbüşümde herhangi birşey belli değil ama senin hiç belli değil yani
yavaş yavaş çıkacak annesi o minik daha
opuyorumnanaktan

Canım öncelikle geçmiş olsun dikkat et kendine ve bileğinide fazla zorlama kırıkta zaten yürüyemezsinde çıkık için korumalı bilek sargı bezi al ki kaynasın nasıl yaptın böyle bir kazayı hem yara hem ezik var diyorsun....bence sen yine de görün doktora rontgen çekilmeden de anlarlar yaaa .
Bebişin içinde üzülme doktor söylemiş zaten iyi çıkıcak dye evet bazı özle durumlara istinaden aminosentez gerekiyor fbhcg: göre seninde raporunda buna benzer bisey yazması lazım...Bu bir örnek
ense kalınlığı :1.2
kombine risk : 1/281
ikili test: 1/50
yaş riski : 1/759
trisomy18 + NT : 1/10000

hani kız göbek...miniik bişey var orda sanki,,,valla bebek olmasa hiç göbek yok sanırım maşallah fiziğin güzelmiş...

benimde göbüşümde herhangi birşey belli değil ama senin hiç belli değil yani
yavaş yavaş çıkacak annesi o minik daha
opuyorumnanaktan

Cok tsk ederim canlarim...:1hug:
Hamile kiyafetleri almak icin sabirsizlaniyorum birazda...
Göbek daha hic cikmayinca cesaret edemiyor insan,
olurmu olmazmi diye...

Simenaycııımm, şaşırdım kaldım canım yaa... Ense kalınlığı normaldi bebeğin, tek bir değerle amniyosentes istenmesi normal mi acaba? Zamanında Zeliş'e söylediklerimi söyleyeceğim sana da, bir doktora daha görünmeyi düşünmez misin canım?

Benim free Bhcg değerim 43,080, yanında yüksek düşük falan yazmıyor. Ama doktor risk 1/1100 çıkmış, gayet normal demişti bana, ben de daha fazla araştırmadım açıkçası.

Ayağın için de çok geçmiş olsun, umarım ciddi birşey değildir ve en kısa zamanda geçer. Birkaç gün rapor alma imkanın yok mu?

Bütün dualarım seninle, kalbini ferah tut, ben kötü birşeye hiç ihtimal vermiyorum... Allah kuvvet kolaylık versin arkadaşım...

Ben kızımdahem 2lı hem 3lÜ test yaptırmadım bı tanıdıĞımızın 2lı ve 3 lÜ testı kÖtÜ ÇıkmıŞtı amnıyosentez ıstedıler bebeĞı kaybetme rıskı olduĞu ıÇın yaptırmadı Çok zor bır hamılelık dÖnemı geÇırdı moral bozukluĞuyla ama Çok saĞlıklı sıhatlı bır oĞlu oldu.

canım bende yaptırmadım.
o testlerde ozurlu degıl deyıp ozurlu dogan
ozurlu olabılır denılıpde saglam dogan bebkler tanıyorum
psıkolojımı bozmamk ıçın yaptırmadım
doktorumda haklısın dedı

Kızlarrrr hepinize günayın ya da tünaydın.
Benimde tatilim bitti, mesaim başladı. Öğleden sonra bir değerlendirme toplantımız vardı. Nasıl üzülmüştüm "hemen sinir, stres yapacak bir iş bulurlar, haftaya böyle mi başlanılır" diyordum. Bizi değerlendirme toplantılarımız çok zorlu geçer, herkes kalaylanır. Neyse çok şükür iptal oldu. Sabah kalkmak değil ama bir şey yemek çok zordu. Kahvaltıyı yapabilmek için 1 saat boğuştum. Yutamıyorum hiçbir şeyi.

Kızlar cumartesi günü bir itara davetliydik. İftar yemeğinde benden 3 hafta geide hamile olan bir anne daha vardı. Oruç tutuğu ya da aç kaldığı günler daha çok kustuğunu farketti. Bende araştırdım. Hakikaten böyleymiş. Ne kadar açlık çekerseniz mide bulantınız o kadar fazla olurmuş. Hafif şeyler, az az ve yavaş bir şekilde yiyecekmişsiniz. Yani yavaş çiğnemek e önemliymiş.

TABURCU nasılsın bugün canım ? bugün pek bir tenha burası

Canım dün de keyfm yoktu, paso yattım, uyudum. Arada foruma yazdım. Eylemsizlik günümdü.

Buna benzer hikayeler bende de çok var. Eşim ya sabır çekip duruyor ama sağolsun kaprisimi de çekiyor.

... ayrintili sonuclar en erken 2-3 haftada cikiyormus, ama dr. ultrasonda da birseyler soyler heralde, 15i doldurmus olacagim artik. herseyin hayırlisi insallah. hepimiz icin..

Canım hayırlısı. 2-3 hafta beklemek bile ne kadar zor. Allah sabrını versin ve çok çok güzel haberler alırsın inşallah.

bende balık yiyemiyordum istavrit cıkmış taze taze kızarttım cok güzel oldu....

Ben balıktan rahatsız oluyorum ama senbunu yazdın şimdi benim canım çekti. Yiyebilir miyim acaba. Malum can çekmesi ile yiyebilmek yanı değil bende.

Kaderdaşım tatilden sonra mesai hiç çekilmiyor :)
İkili test, üçlü test neys yaptırıp yaptırmamak anne ve babanın kararı lbet sadece yanlış anlama olmasın; bebek anomalilerinin tespitide 2li test 3'lü teste oranla çok daha başarılı sonuçlar veriyor dye biliyorum. İkiliyi yaptırmayayım 3'lü yaptırırım diyen varsa doktorundan bilgi alsın.

Hadi hayırlısı Dilacım dört göz sonuçlarını bekliyoruz. Güzel haberlerle gel inşallah.

Allah hepimize nasip etsin, çok sevindim senin adına. Şahsen ben kendimi iyi hissedeceğim günleri merakla bekliyorum.

arkidişler,çıtçıtlı badi giymek zararlımı_?aslında fazla sıkmıyo,ama tedirgin oldum,bugün işe giderken giyeyim dedim,.şimdi huzursuzum.:sm_confused:

Bana belini tutar, şöyle iyi olur böyle pratik diye çok önerdiler sağolsunlar ama onun çıtçıtını açmak kapamak hele bu kadar wc'ye giderken beni deli etti. Bir de bedenini iyi ayarlayamamışım azıcık sıktı. Zararı olacağını sanmıyorum ama ben rahat edemedim.

Sana da günaydın canım. Ben karnımda haraketler hissediyorum ama onun bebeğim olmadığının farkındayım. Hamilelik ilerledikçe karın bölgesine giden damarlar genişliyor, kan akışı artıyor. Eşim elini karnıma koyuyor bak kımıldıyor diyor. Bende yok canım o benim damalarım pıt pıt atıyor diyorum. Ben de sizin gibi bebeğim hissetmek istiyorum ühühühühüh

Bende de sanırım gündüzleri çok yattığım için son 2 gecdi rahatsız bir uygu hali var. Uyku ile uyanıklık arasında bir yerdeyim. Papatya ıhlamır çayını ben de deneyeyim.

Zelişcm çok dua ediyorum. Rabbim yardım etsin. İnşallah bayram sonrası da güzel haberle bayram gibi olur.

Ah canım ya iş yerinde stres maalesef çok can sıkıcı, ne anayışsız bu insanlar. Günah hamile bir bayana bu eziyet. İnan bana bizde de durum öyleydi ama ben hamile olduğumu söyledikte sonra o eski eziyet eden halleri kalmadı. Yani sıcak değiller ama tersleme, bağırma, gergilik yaratmada kalmadı. Allah korkusu var herhalde bizimkilerde.

Gözünaydın. Sonucuda iyi geir inşallah.

ÖZEL MESAJDA YAZMIŞTIM AMA YİNEDE YOKUM BU LİSTEDE BENİKABUL ETSENİZDE ETMESENİZDE MARTTA BENDE DOĞUM YAPICAMklava:

Ay ne demek kabul etmemek. Tabi ki kabul ederiz. Malum hamilelik pek çoğumuzda dalgınlık, unutkanlık yapıyor. Gözden kaçmıştır özel mesajınız. Nilüfer ekler sizi de.

herkese günaydin iyi haftalarrr
Sana da günaydın, sana da iyi haftalar :)

Pancubencim, sağolasın arkadaşım, doktora gittik zaten, röntgen çekemedikleri için elle muayene ettiler, kırık-çıkık yok çok şükür, ama kemikte incinme var, sargıya aldılar, yara içinde merhem verdiler, bakalım daha kötü olursa tekrar gidecem doktora artık.. Yazdığın değerlerin benzerleri de benim sonucumda yazıyor ama sırf beta hcg değeri için bana amniyosentez yapmak istiyor doktor, o yüzden kafam karıştı benimde, ben başka bir doktora daha göstereyim en iyisi..

Bosnacım, iyi dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım, benim kan testi sonucu kağıdının en altında koyu siyah renkle yazılmış bir sonuç kısmı var, orada yazıyor free beta-hcg yüksek diye, ama ben şimdiye kadar kimseden böyle bişey duymadım, diğer risk değerlerimde düşük değil kesinlikle, 3 gündür araştırıyorum, kimseye beta-hcg değeri yüksek diye amniyosentez yapılmamış, benim değer de 93,21 , ondan sordum aranızda bu değer civarında çıkan var mı diye..?

Ayağım içinde, dediğin gibi rapor alacam sanırım, şirkete çok zor geldim sabah çünkü, şirketin içinde de gezinemiyorum, doktor da demişti zaten, üstüne fazla basma, uzat ayağını dinlendir diye..

Simenaycım geçmiş olsun canım inşallah ağrıların tez zamanda geçer...
Amniyosentez kararı için bende aynı fikirdeyim inşallah bebişlerimiz sağlıkla gelecek bize canım
Moralini yüksek tut olur mu dualarımız seninle

Teşekkür ederim Hijyanim, moralim yüksek aslında, ama doktorun tavrından rahatsız oldum, ona canım sıkıldı. Kesinlikle amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorum ama..

Canım çok geçmiş olsun. Bu kondua tecrübem yok ama doktorunun tavrı akıl karıştırma yeter. İyi çıkacağındna emin isen neden amniyosentez isityorsun. Yok istiyorsan haklı bir sebebin varsa neden anneyle açıkça konuşmuyorsun. Bu önemli bir karar canım, ben de test sonuçlarını al, aklındaki tüm sorularıda belirle, git başka bir doktora derim.

simenayım çok geçmişler olsun..bol bol istirahat et emii,.:1hug:bu arada taburcu canım sende işbaşı yapmışsın,.bugünü atlatsak diğer günler kolay,ilk gün çok zor geçiyo,.offffkafamçokkarıştı

Sağolasın Nilücüm, sende işbaşı yapmışsın, hoşgeldin, özletmiştin kendini..

aynen ben de senin gibiyim. meraklandırıyor bu durum beni. aslında arkadaşların yazdığı hamileleik belirtilerinin hiç birini de yaşamadım. belki ondandır diyorum. :uhm:

Selam kızlar, bebecikleriniz ve sizler iyisinizdir umarım. Geçmişi pek okuyamadım, son birkaç sayfaya bakabildim sadece.
Simenay geçmiş olsun sana canım.
CatladaPatla göbüşün benimki gibi küçükmüş senin de, benimki de senden 1 cm daha dışarıdadır herhalde:)) Amaaan büyürler nasıl olsa..
Benim bulantılarım iki gündür tekrar başladı, kan ilacı kullanmaya başlamıştım, ondan olabilir mi acaba kızlar? İlacı bir kez içtim ama ara verdim şimdi bu yüzden. Sizde de oldu mu böyle bir şey??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…