Kızlarrrr hepinize günayın ya da tünaydın.
Benimde tatilim bitti, mesaim başladı. Öğleden sonra bir değerlendirme toplantımız vardı. Nasıl üzülmüştüm "hemen sinir, stres yapacak bir iş bulurlar, haftaya böyle mi başlanılır" diyordum. Bizi değerlendirme toplantılarımız çok zorlu geçer, herkes kalaylanır. Neyse çok şükür iptal oldu. Sabah kalkmak değil ama bir şey yemek çok zordu. Kahvaltıyı yapabilmek için 1 saat boğuştum. Yutamıyorum hiçbir şeyi.
Kızlar cumartesi günü bir itara davetliydik. İftar yemeğinde benden 3 hafta geide hamile olan bir anne daha vardı. Oruç tutuğu ya da aç kaldığı günler daha çok kustuğunu farketti. Bende araştırdım. Hakikaten böyleymiş. Ne kadar açlık çekerseniz mide bulantınız o kadar fazla olurmuş. Hafif şeyler, az az ve yavaş bir şekilde yiyecekmişsiniz. Yani yavaş çiğnemek e önemliymiş.
TABURCU nasılsın bugün canım ? bugün pek bir tenha burası
Canım dün de keyfm yoktu, paso yattım, uyudum. Arada foruma yazdım. Eylemsizlik günümdü.
Selam kızlar..İyi pazarlar..
Aynı şey bende de var... Hamilelikle alakalı bişey bu cerenora... Dengesizlikle falan alakası yok..
Geçen eşimle markete gittik. Meyve reyonunda kavun gördüm. Ağzım sulandı birden..Kavun alalım canım çok istedi dedim...Adamcağız kavunu alıp da sepete koyacağı sırada bi baktım midem kalktı!!! Yok vazgeçtim, canım istemiyo dedim.. :CüvCüv:
Yazık eşim kucağında kavunla bakakaldı. kafamçokkarıştı Alıcam mı koyucam mı diye.. delikafadulden
Hamilelik böyle bişey..
Buna benzer hikayeler bende de çok var. Eşim ya sabır çekip duruyor ama sağolsun kaprisimi de çekiyor.
... ayrintili sonuclar en erken 2-3 haftada cikiyormus, ama dr. ultrasonda da birseyler soyler heralde, 15i doldurmus olacagim artik. herseyin hayırlisi insallah. hepimiz icin..
Canım hayırlısı. 2-3 hafta beklemek bile ne kadar zor. Allah sabrını versin ve çok çok güzel haberler alırsın inşallah.
bende balık yiyemiyordum istavrit cıkmış taze taze kızarttım cok güzel oldu....
Ben balıktan rahatsız oluyorum ama senbunu yazdın şimdi benim canım çekti. Yiyebilir miyim acaba. Malum can çekmesi ile yiyebilmek yanı değil bende.
günaydın arkidişler,.bugün işe başladım maalesefki,iznim bitti,vede normal olarakta tembellikmafoldumben mafoldumbenne güzel alışmıştım 11-12 de kalkmaya,bugün çok zor geçecek benim için bu arada cumartesi bebikimi görmeye gittim,delikafadulden annesine bigüzel el salladı,maşallah kıpır kıpırdıcanım benim yaaa:ecrin_bebek:bu arada doktorum ikili test yaptırıp yaptırmak istemediğimi sordu,bende yaptırmak istemiyorum dedim,.sonuçta ALLAH korusun bebikim hasta olsa,aldırırmıyım,.aslaaalmazyüzden yaptırmak istemedim,.herşeyin hayırlısı.ALLAH yardımcımız olsun.:Saruboceq: :Saruboceq:
Kaderdaşım tatilden sonra mesai hiç çekilmiyor :)
İkili test, üçlü test neys yaptırıp yaptırmamak anne ve babanın kararı lbet sadece yanlış anlama olmasın; bebek anomalilerinin tespitide 2li test 3'lü teste oranla çok daha başarılı sonuçlar veriyor dye biliyorum. İkiliyi yaptırmayayım 3'lü yaptırırım diyen varsa doktorundan bilgi alsın.
evet kızlar ben geldiim hepinize günaydın..bir an önce öğlen olsunda gidelim doktorumuza cinsiyetimizi öğrenelim testlerimizi yaptıralım...listeye baktım maşallah hepside erkek yaw...
acaba listenin ilk kız haberi bendenmi gelecek?
oyy oyy çok heyecanlıyım lütfen dualarınız benimle olsun...
espiri yapamıyorum dikat ettiyseniz gayet ciddi bir anne oldum bu günlük öğleden sonra döndüğümde uzuun uzuun yazarım janlarım...
Hadi hayırlısı Dilacım dört göz sonuçlarını bekliyoruz. Güzel haberlerle gel inşallah.
Günaydin Kizlar,
iyisinizdir insallah...
Ben bi kac gündür cok iyiyim Allaha sükür...
kendimi cok iyi hissediyorum...:lepi:
Bulantim felan zaten yoktu ama acayip bir yorgunluk ve halsizlik
vardi üzerimde...bi kac gündür cok sükür bomba gibiyim...sositososito
Hele bide etrafimdan iltifatlar aliyorumki, simariyorum :asigim:
tabiki her kadin kendini o zmn otomatikman daha iyi hisseder...
Hamile oldugun hic belli degil ama cok güzellesmissin diyorlar...:1rolleyes:
Persembeyi iple cekiyorum, doktorda randevumuz var,
Bebegimin yatis sekli uygun olursa belki cinsiyetinide ögreniriz... :CüvCüv:
Allah hepimize nasip etsin, çok sevindim senin adına. Şahsen ben kendimi iyi hissedeceğim günleri merakla bekliyorum.
arkidişler,çıtçıtlı badi giymek zararlımı_?aslında fazla sıkmıyo,ama tedirgin oldum,bugün işe giderken giyeyim dedim,.şimdi huzursuzum.:sm_confused:
Bana belini tutar, şöyle iyi olur böyle pratik diye çok önerdiler sağolsunlar ama onun çıtçıtını açmak kapamak hele bu kadar wc'ye giderken beni deli etti. Bir de bedenini iyi ayarlayamamışım azıcık sıktı. Zararı olacağını sanmıyorum ama ben rahat edemedim.
... Kızlar bide ben dün gece bebeğimi hissettim.Kanepe de uzanıyordum ses yok bisey yok ve hafif hafif karnımda kıpırtılar filan elimi götürdüm karnıma 1 saniye bile sürmedi. ama değişik bir duyguydu.Cmrt gününü sabırsızlıkla bekliyorummm bebeğimi görmek için:Saruboceq:
Sana da günaydın canım. Ben karnımda haraketler hissediyorum ama onun bebeğim olmadığının farkındayım. Hamilelik ilerledikçe karın bölgesine giden damarlar genişliyor, kan akışı artıyor. Eşim elini karnıma koyuyor bak kımıldıyor diyor. Bende yok canım o benim damalarım pıt pıt atıyor diyorum. Ben de sizin gibi bebeğim hissetmek istiyorum ühühühühüh
günaydın arkadaşlar,
herkese iyi haftalar...
Nilüfercim, izin bitmiş, gelmişsin, özledik valla :)
Simenay, nerdesin, test sonuçlarını bekliyorum :)
Bulantılarım biraz hafifledi galiba benim, 2 gündür iştahım azıcık açılmış gibi... Bir de zorluyorum kendimi yiyebilmek için, zor oluyor ama yarıyordur bebişime :)
Uzun süredir geceleri uyuyamıyorum arkadaşlar, gecede en fazla 2-3 saat. Perişan ediyor bu durum beni. Doktora sordum, ilaç falan veremiyor doğal olarak. Papatya çayı, ıhlamur falan dene dedi. İyi uyumayı sağlayan birşey biliyor musunuz?
Bende de sanırım gündüzleri çok yattığım için son 2 gecdi rahatsız bir uygu hali var. Uyku ile uyanıklık arasında bir yerdeyim. Papatya ıhlamır çayını ben de deneyeyim.
günaydın arkadaşlar ..ben geldim moral olarak biraz daha iyiyim bende bugün doktora gittim bebişim napıyo bakıyım dedim 71 mm olmuş doktorum gelişimi gayet güzel dedi ama amniyosentezden kaçış yok bayramdan sonra mutlaka yaptırıcaz..ikili testlerini ve ense kalınlığını ölçtürmeyen arkadaşlara bence çok iyi yapıyorsunuz keşke bende yaptırmasaydım o bebeğim hasta olacakmı duygusuyla yaşamak çok kötü ben oğlumda bu testlerin hiçbirini yaptırmamıştım keşke bundada yaptırmasaydım ama olacakla öleceğe çare bulunmaz derler şimdi sabırsızlıkla bayramdan sonrasını bekliyorum inşallah sonuçlarımda temiz çıkar benimde karnım bu arada aldı başını gidiyo bugün bir hamile tuniği aldım rabbim inşallah hepimizin yavrularını kucağına almayı nasip eder....
Zelişcm çok dua ediyorum. Rabbim yardım etsin. İnşallah bayram sonrası da güzel haberle bayram gibi olur.
Kızlar merhabalar herkese günaydın..ben bugün ve birkaç gündür pek iyi değilim..
İşyerinde inanılmaz yoğunum afedersiniz eşek gibi çalışıyorum..Ama görünmüyor yani..Yaptıklarımı değilde eksik yaptıklarımı görüyorlar..Benim dengesiz patronlarım var kızmak için abartısız söylüyorum verdiğim raporda nokta koymassam bile söyleniyor..illa kızacak yani..Onların yüzünden işten işyerinden soğudum bebeğimi bile düşünemez oldum napıo ne edio diyeee...
Ay öyle doluyumki sizinle paylaşmak istedim..
Birde haftasonu misafirim vardı çok yoruldum..Belim resmen koptu ağrıdan..Bundan sonra kalabalık misafir almıcam..Gelselerde kendimi parçalamıcam türlü çeşit yemek yaparak..
Dila'cım sen bgn kontrole gidiyosun dimi??? Hadı hayırlısı olur inşallah bende ctesi gidecem kısmetse..
Ah canım ya iş yerinde stres maalesef çok can sıkıcı, ne anayışsız bu insanlar. Günah hamile bir bayana bu eziyet. İnan bana bizde de durum öyleydi ama ben hamile olduğumu söyledikte sonra o eski eziyet eden halleri kalmadı. Yani sıcak değiller ama tersleme, bağırma, gergilik yaratmada kalmadı. Allah korkusu var herhalde bizimkilerde.
Günaydın canlar opuyorumnanaktan
Dün öğleden sonra olan sınavımda iyi geçti sayılır çok şükür :sinifsinif:
Ben de randevu alacağım bugün çarşamba bebikimi göreceğim inşallah çok özledim ben onuu
Gözünaydın. Sonucuda iyi geir inşallah.
ÖZEL MESAJDA YAZMIŞTIM AMA YİNEDE YOKUM BU LİSTEDE BENİKABUL ETSENİZDE ETMESENİZDE MARTTA BENDE DOĞUM YAPICAM
klava:
Ay ne demek kabul etmemek. Tabi ki kabul ederiz. Malum hamilelik pek çoğumuzda dalgınlık, unutkanlık yapıyor. Gözden kaçmıştır özel mesajınız. Nilüfer ekler sizi de.
herkese günaydin iyi haftalarrr
Sana da günaydın, sana da iyi haftalar :)