2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canlar opuyorumnanaktan
Dün öğleden sonra olan sınavımda iyi geçti sayılır çok şükür :sinifsinif:
Ben de randevu alacağım bugün çarşamba bebikimi göreceğim inşallah çok özledim ben onuu :emir_bebek:

şimdi bi arkadaşa sordum,.doktor ona şöyle söylemiş,.yapılacak işlemi,,bebikin kesesinden şırınga yoluyla sıvı alıyolarmış,yalnız bebike iğne denk gelmesin diye,yan tarafa çekiyolarmış,.kıpırdatarak,.:uhm:
ay çok zor bir işlem,,,nasıl yna kaydırıyorlarmışki bebişi!

Kızlar merhabalar herkese günaydın..ben bugün ve birkaç gündür pek iyi değilim..
İşyerinde inanılmaz yoğunum afedersiniz eşek gibi çalışıyorum..Ama görünmüyor yani..Yaptıklarımı değilde eksik yaptıklarımı görüyorlar..Benim dengesiz patronlarım var kızmak için abartısız söylüyorum verdiğim raporda nokta koymassam bile söyleniyor..illa kızacak yani..Onların yüzünden işten işyerinden soğudum bebeğimi bile düşünemez oldum napıo ne edio diyeee...
Ay öyle doluyumki sizinle paylaşmak istedim..
Birde haftasonu misafirim vardı çok yoruldum..Belim resmen koptu ağrıdan..Bundan sonra kalabalık misafir almıcam..Gelselerde kendimi parçalamıcam türlü çeşit yemek yaparak..
Dila'cım sen bgn kontrole gidiyosun dimi??? Hadı hayırlısı olur inşallah bende ctesi gidecem kısmetse..

çanım kıyamam sana,ne biçim patronların varmış,biraz düşünli olmaları gerek yaaa,hamile kadına böyle davranılırmı?
birde misafir falan alma artık bol bol dinlenmen lazım..işte çalış gel evde çalış,,,olmaz,,,

Ben de randevu alacağım bugün çarşamba bebikimi göreceğim inşallah çok özledim ben onuu :emir_bebek:

hadi çanım gözün aydın...

ALLAH HAMıŞLERıMıZı NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLı KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASıB ETSıN ıNŞALLAHHH...
:nazar::nazar::nazar::nazar:
]
:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|simenay |32|05 Haziran|28 Şubat|50| erkek |13+4 hafta & 73 mm
2|gulencim |22|29 Mayıs|01 Mart|54| erkek |13 hafta+4 & 7,6 cm :emir_bebek:
3|corde |33|25 Mayıs|01 Mart|72|
4|...nur...| |08 Mayıs|01 Mart|50| |pıt pıt atıyor kalbi
5|LIMBURG1985|22|19 Mayıs|1 Mart| | T-E |12+2 & 5.84 cm:emir_bebek:
6|DenizveYildiz |35|23 Mayıs|1 Mart|66| |14 hafta+2 &pıtpıt
7|essemayit |27|25 Mayıs|02 Mart|50| |kese görüldü
8|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| erkek |14 hafta & 4 93 gr :ecrin_bebek:
9|eseda |25|26 Mayıs|02 Mart|58| erkek |pıt pıt atıyor kalbi
10|candy |26|14 Mayıs|02 Mart| | |pıt pıt atıyor kalbi
11|elitu |27|01 Haziran|02 Mart|72| |pıt pıt atıyor kalbi
12|pembedusler |27|27 Mayıs|03 Mart|70| |13 hafta & herşey yolunda :lepi: :emir_bebek:
13|Beyzade123 |32|27 Mayıs|03 Mart|76|
14|burçinn |27|28 Mayıs|3 Mart|51| |hemide ikiz pıt pıtlar
15|TOPRAK 28 |29|28 Mayıs|04 Mart|65| |herşey yolunda:nazar:
16|czk06 |26|28 Mayıs|04 Mart|..| |pıt pıt atıyor kalbi
17|Totem |25|30 Mayıs|06 Mart|52| |pıt pıt atıyor kalbi
18|terazi_5 |26|30 Mayıs|6 Mart|67|
19|papatya 61 |23|02 Haziran|07 Mart|52| T-E |hemide iki pıt pıt
20|zeliş82 |27|01 Haziran|08 Mart|70| T-E |pıt pıt atıyor kalbi
21|sinannuray |24|01 Haziran|08 Mart|65| T-E |pıt pıt atıyor kalbi
22|xemrevin |23|2 Haziran|08 Mart|52| |hemide ikiz pıt pıtlar
23|odette |27|02 Haziran|09 Mart|56| |pıt pıt atıyor kalbi
24|ayşe_42 |28|03 Haziran|09 Mart|57,4|
25|Pinar 54 |22|3 Haziran|9 Mart|66| erkek |13 hafta+1 &1,5 cmgamyoncuiremsu
26|Gelincik001 |24|03 Haziran|10 Mart|61,5| erkek |pıt pıt atıyor kalbi
27|ezgim29 |29|03 Haziran|10 Mart|55| T-K |12 hafta &4.65 cm
28|fty |30|01 Haziran|10 Mart|52| |pıt pıt atıyor kalbi
29|zuzumkuzum |26|03 Haziran|10 Mart| | |pıt pıt atıyor kalbi
30|mehtapgülü |35|04 Haziran|11 Mart|75| erkek |pıt pıt atıyor kalbi
31|shivaree | |04 Haziran|11 Mart| | |pıt pıt atıyor kalbi
32|neslihan 28 |24|04 Haziran|11 Mart|55|
33|NILUFERSAHH |28|05 Haziran|12 Mart|60| T-E |10 hafta & 3 cm:ecrin_bebek:
34|Bosna |29|05 Haziran|12 Mart|51| T-K |6 cm kaydirigubbakcemile2
35|polenss |35|05 Haziran|12 Mart|75| |pıt pıt atıyor kalbi
36|emine038 |22|05 Haziran|12 Mart|60| T-K |pıt pıt atıyor kalbi
37|SnowwhiteQuen |25|29 Mayıs|12 Mart| | T-E |herşey yolunda:nazar:
38|edebiyatci222|27|06 Haziran|13 Mart|80| erkek |ense 1.2cm & boy 5.6 cm:nazar:
39|_jale_ |27|06 Haziran|13 Mart|56| T-K |pıt pıt atıyor kalbi
40|aaayyşşee |23|10 Haziran|14 Mart|73| |pıt pıt atıyor kalbi
41|frambuaz |29|06 Haziran|14 Mart|62,5| |12 haftaboy:57,3mm &ense 2.4mm:emir_bebek:
42|elif_ba |22|22 Haziran|15 Mart|58| |kese görüldü
43|kussebfilal |29|21 Haziran|15 Mart|60| T-E |pıt pıt atıyor kalbi
44|tırtıl kelebek |23|09 Haziran|16 Mart|59| |pıt pıt atıyor kalbi
45|pancuben |30|09 Haziran|16 Mart|60| |10 hafta+4 & 3,5 cm :emir_bebek:
46|bozkan |28| |17 Mart|62| |herşey yolunda:lepi:
47|becadef |28|11 Haziran|18 Mart|57|
48|yaz34 | |11 Haziran|18 Mart|56| |11 hafta+5 & 4,5 cmkaydirigubbakcemile2
49|efecrin |25|11 Haziran|18 Mart|58| T-E |10+4 & 34.70 mm :ecrin_bebek:
50|mede |30|11 Haziran|18 Mart|47|
51|pamukege |28|13 Haziran|20 Mart|54| T-E |pıt pıt atıyor kalbi
52|tinsel |28|13 Haziran|20 Mart|58| |kese görüldü
53|leylaaa07 |25|13 Haziran|21 Mart|56| |pıt pıt atıyor kalbi
54|emelistan |29|15 Haziran|22 Mart|55| |kese görüldü
55|Sinpac |30|15 Haziran|22 Mart|67| |pıt pıt atıyor kalbi
56|dila06 |27|15 Haziran|22 Mart|57| T-K |pıt pıt atıyor kalbi
57|DENıZDıR |27|15 Haziran|22 Mart|54| |pıt pıt atıyor kalbi
58|ugurZ |33|15 Haziran|22 Mart|75| |pıt pıt atıyor kalbi
59|alevalevalev |29|22 Haziran|22 Mart|65|
60|serifemre |25|15 Haziran|22 Mart|60|
61|hijyenim |23|16 Haziran|23 Mart|68| T-E |pıt pıt atıyor kalbi
62|periwinkle |28|16 Haziran|23 Mart|62| |kese görüldü
63|serapsenem |30|16 Haziran|23 Mart|64| |pıt pıt atıyor kalbi
64|yaşamak_hayat | |16 Haziran|23 Mart| | |pıt pıt atıyor kalbi
65|kuusuum |27|14 Haziran|23 Mart|66|
66|taburcu |31|17 Haziran|24 Mart|60|
67|elff |24|17 Haziran|24 Mart|58| |pıt pıt atıyor kalbi
68|blueangel42 |27|18 Haziran|25 Mart|52| |pıt pıt atıyor kalbi
69|dimplehawk |23|18 Haziran|25 Mart|61| |9+4 & 2,48 cm:ecrin_bebek:
70|babylove |25|18 Haziran|25 Mart|62| T-K |10+4 & 3.6 cm:emir_bebek:
71|kornelya |26|19 Haziran|26 Mart|72|
72|siendrunce |29|19 Haziran|26 Mart|60| T-E |9 hafta & 32 mm:emir_bebek:
73|korkuts |29|19 Haziran|26 Mart|56|
74|Skorpion 74 |31|20 Haziran|27 Mart|55| |10 hafta & 3 cm:ecrin_bebek:
75|gül,beyazgül |28|20 Haziran|28 Mart|75|
76|nilsu24 | |22 Haziran|29 Mart|52| |pıt pıt atıyor kalbi
77|MYDAıSY2602621|29|22 Haziran|29 Mart|62| T-K |pıt pıt atıyor kalbi
78|burcuuuk |29|23 Haziran|30 Mart| | |kese görüldü
79|beknur |26|23 Haziran|30 Mart|57| T-E |pıt pıt atıyor kalbi
80|haceroguz |26|08 Temmuz| |78| T-K

NOT:bebiklerin haftaları ve kaç çm oldukları her doktora gittikten sonra güncellenecektir.:lepi:vede kilolarımız nasıp olursa doğum yaptıktan sonra kaç kilo olursak,karşılaştırma babında olacak.değiştirilme yapılmadı,hamile kaldığımız andan itibaren.:CüvCüv:

ÖZEL MESAJDA YAZMIŞTIM AMA YıNEDE YOKUM BU LıSTEDE BENıKABUL ETSENıZDE ETMESENıZDE MARTTA BENDE DOĞUM YAPICAM ıNŞ. :eek:klava:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar ..ben geldim moral olarak biraz daha iyiyim bende bugün doktora gittim bebişim napıyo bakıyım dedim 71 mm olmuş doktorum gelişimi gayet güzel dedi ama amniyosentezden kaçış yok bayramdan sonra mutlaka yaptırıcaz..ikili testlerini ve ense kalınlığını ölçtürmeyen arkadaşlara bence çok iyi yapıyorsunuz keşke bende yaptırmasaydım o bebeğim hasta olacakmı duygusuyla yaşamak çok kötü ben oğlumda bu testlerin hiçbirini yaptırmamıştım keşke bundada yaptırmasaydım ama olacakla öleceğe çare bulunmaz derler şimdi sabırsızlıkla bayramdan sonrasını bekliyorum inşallah sonuçlarımda temiz çıkar benimde karnım bu arada aldı başını gidiyo bugün bir hamile tuniği aldım rabbim inşallah hepimizin yavrularını kucağına almayı nasip eder....

Gönlünü ferah tut canım bak iyi çıkacak sonuçların aminosentez 16 haftada genelde alıyorlar ablamda da öyle olmuştu.Aminosentezde anneyi yan yatırarak plesenta sıvısının içinde olan aminosentez denilen sıvıda alıyorlar.Bebeğin genetik özellikleri hep bunda çıkar ablama 2 gün istirahat verdi sonra ve sonuç süper hiç bir sey çıkmadı ve bu teste bakarak ikili teste de bakarak erkek tanısı kesinleşmişti.Aynı doktora gidiyoruz zaten bak simdi ekim 2 de doğum yapacak hersey yolunda olucak seninde umudunu kaybette.Al tabii kıyafetler ...eee bebeğin karnında büyüyor sıkı şeyler giyme:nazar:

günaydın arkadaşlar ..ben geldim moral olarak biraz daha iyiyim bende bugün doktora gittim bebişim napıyo bakıyım dedim 71 mm olmuş doktorum gelişimi gayet güzel dedi ama amniyosentezden kaçış yok bayramdan sonra mutlaka yaptırıcaz..ikili testlerini ve ense kalınlığını ölçtürmeyen arkadaşlara bence çok iyi yapıyorsunuz keşke bende yaptırmasaydım o bebeğim hasta olacakmı duygusuyla yaşamak çok kötü ben oğlumda bu testlerin hiçbirini yaptırmamıştım keşke bundada yaptırmasaydım ama olacakla öleceğe çare bulunmaz derler şimdi sabırsızlıkla bayramdan sonrasını bekliyorum inşallah sonuçlarımda temiz çıkar benimde karnım bu arada aldı başını gidiyo bugün bir hamile tuniği aldım rabbim inşallah hepimizin yavrularını kucağına almayı nasip eder....

zelişcim iyi haberlerini bekliyoruz inşallah :Saruboceq:

günaydınlar canımcım,ne güzel bebikini görmeye gideceksin demek,ben cumartesi gittim,.ah ah,artık üç hafta sonra görecem bıdığımımafoldumben mafoldumben

beknurcum sıkma canını değmez bunlara artık ben bazı şeyleri es geçmeye çalışıyorum ama neden senin stüne geliyorlar anlayışlı olmalar gerek canım

günaydın hijyenim
bugün dila
yarın ben
çarşamba senden güzel haberleri bekliyoruz canım

Az önce göbegimi cektim kizlar...
Hala bisey belli degil...azda olsa belirgin olsun diye öne yittim hatta...kaydirigubbakcemile3

Toplam 5 kilo verdim demistimya...gecen haftadan bu yana 500 gram
almissin ona seviniyorum...-tatlicadiarzu-

gbegim.png

Kızlar merhabalar herkese günaydın..ben bugün ve birkaç gündür pek iyi değilim..
İşyerinde inanılmaz yoğunum afedersiniz eşek gibi çalışıyorum..Ama görünmüyor yani..Yaptıklarımı değilde eksik yaptıklarımı görüyorlar..Benim dengesiz patronlarım var kızmak için abartısız söylüyorum verdiğim raporda nokta koymassam bile söyleniyor..illa kızacak yani..Onların yüzünden işten işyerinden soğudum bebeğimi bile düşünemez oldum napıo ne edio diyeee...
Ay öyle doluyumki sizinle paylaşmak istedim..
Birde haftasonu misafirim vardı çok yoruldum..Belim resmen koptu ağrıdan..Bundan sonra kalabalık misafir almıcam..Gelselerde kendimi parçalamıcam türlü çeşit yemek yaparak..
Dila'cım sen bgn kontrole gidiyosun dimi??? Hadı hayırlısı olur inşallah bende ctesi gidecem kısmetse..

evet canım birazdan gidiyorum..inşallah güzel haberlerle dönerim...
canım sende eve öyle misafir kabul etme lütfen bebişin daha önemli tamammı?eskisi gibi değilizki hemen yoruluyorum ben..şimdi seni davet etmeleri lazım yapma öyle..işide kafana takma çalış bence hiiç bişe olmaz onları duymazdan gel ama bol bol koştur kilo almazsın hareket etmek çok daha iyi güven bana...
bazen öyle zamanlar geliyoki yan yana olduğun insanlardan nefret ediyorsun ama mecburen katlanıyoruz ben görmüyorum mesela hatta duymuyorum....

kızlar hepinize çok teşekkür ederim inşallah siz arkadaşlarımın duasıyla bunuda hayırlısıyla atlatırım....

Hala bisey belli degil...azda olsa belirgin olsun diye öne yittim hatta...kaydirigubbakcemile3

gbegim.png

canımcım ben göbüş göremiyorum,.:1shok: :1shok: tam olarak kaç haftalıksın:sm_confused: bu arada zaten göbüşler dört ayda tam olarak belirginleşirmiş,.:CüvCüv:

canlarım hepinizi çok çok öpüyorum şimdi gidiyorum nolur dualarınız kalbiniz benimle olsun...
iyi haberlerle döneyim oooyyyyy.....çok fenayım görüşürüs kıslar.(banada bakarmısın sanırsın doğuma gidiyorum)

Mutlu03'cum ve Selkie'cim canlarım çok teşekkür ederim moral verdiğiniz için..
ya salaklar işte patronlar yaa..Ya bunlar benim daha hamile olduğumu bilmiyorlar..1 ay sonra söylemeyi düşünüyorum..Diceksiniz ki hamile olduğunu söyle belki üstüne gelmezler diye..ınanın korkyuyorum ters teper diye..Değil anlayışlı olmak hamile olduğumu bilince daha çok üstüme gelmelerinden korkuyorum..
Mutlu'cum yrn sendemi gidiyorsun doktora?? ay negüzel yaaa bende bir an önce ctesi gelsin istiyorummm

canlarım hepinizi çok çok öpüyorum şimdi gidiyorum nolur dualarınız kalbiniz benimle olsun...
iyi haberlerle döneyim oooyyyyy.....çok fenayım görüşürüs kıslar.(banada bakarmısın sanırsın doğuma gidiyorum)

hadi bizde sizi öptük hayırlısı olsun Şeniz

Güle Güle git Güle Güle gel canım
Dualarımız seninle

gbegim.png

hani kız göbek...miniik bişey var orda sanki,,,valla bebek olmasa hiç göbek yok sanırım maşallah fiziğin güzelmiş...

çanım güle güle git güle güle gel,,,güzel haberlerle dön inşallah!

ya salaklar işte patronlar yaa..Ya bunlar benim daha hamile olduğumu bilmiyorlar..1 ay sonra söylemeyi düşünüyorum..Diceksiniz ki hamile olduğunu söyle belki üstüne gelmezler diye..İnanın korkyuyorum ters teper diye..Değil anlayışlı olmak hamile olduğumu bilince daha çok üstüme gelmelerinden korkuyorum..
Mutlu'cum yrn sendemi gidiyorsun doktora?? ay negüzel yaaa bende bir an önce ctesi gelsin istiyorummm

haklısın çanım insanların sağı soluda belli olmazki öğreninçe belki daha kötü olur...en daha iyi tanıyorsun onları,,,eğer kötü olur diyorsan söyleme...ne garip insanlar yaaa....

ya salaklar işte patronlar yaa..Ya bunlar benim daha hamile olduğumu bilmiyorlar..1 ay sonra söylemeyi düşünüyorum..Diceksiniz ki hamile olduğunu söyle belki üstüne gelmezler diye..İnanın korkyuyorum ters teper diye..Değil anlayışlı olmak hamile olduğumu bilince daha çok üstüme gelmelerinden korkuyorum..

söyle canım tepkiler güzel oluyor herkesin yaklaşımı daha güzelleşiyor ikramlar artıyor bence daha anlayışlı olurlar
ben 2buçuk aylıkken söyledim a niye söylemiyorsun zaten biliyorduk filan oldular bende kendim emin olmadıktan ultrasonda görmedikten sonra söylemek istemedim dedim

Merhaba arkadaşlar, geçmişi pek okuyamadım, herkes iyidir umarım...

Ben pek iyi haberlerle gelmedim malesef, bana da doktor amniyosentez yapalım dedi, kafam çok karışıktı hafta sonu boyunca, ama karar verdim, ben yaptırmayacam bu testi, hem çok pahalı hemde riskli bir test, üstelik doktor sonuç temiz çıkacak eminim ama yine de yapalım dedi, bana biraz özel hastane olduğu için para almaya çalışıyorlar gibi geldi...

Bunun dışında hafta sonu küçük bir kaza atlattım, sol ayak bileğim ve ayağım zedelendi, yürürken çok zorlanıyorum, doktora gittik ama kırık çıkık var mı diye bakamadılar, hamileyim diye röntgen çekemediler, bu ağrıyı ne kadar çekecem bilmiyorum, hem yara, hem şişlik hemde morluk var ayak bileğimde, en çokta kemik ağrısı çekiyorum, umarım en kısa zamanda düzelir, bana dua edin..

Zelişcim, senin ikili test sonucuna göre çok mu riskli çıktı da amniyosentez istediler, biraz anlatabilir misin bana?

Benim sadece free b-hgc biraz yüksek çıkmış, hepsi bu, bunun için benim içime korku kuşku saldı doktor.. Kızlar yaptıranlar test sonuçlarınıza bi bakr mısınız rica etsem, sizlerin sonucunda free beta-hcg ile ilgili ne yazıyor, yüksek düşük gibi bir ibare var mı?

Tek iyi haberim, bulantılarım azaldı :))

X