2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar, bebecikleriniz ve sizler iyisinizdir umarım. Geçmişi pek okuyamadım, son birkaç sayfaya bakabildim sadece.
Simenay geçmiş olsun sana canım.
CatladaPatla göbüşün benimki gibi küçükmüş senin de, benimki de senden 1 cm daha dışarıdadır herhalde:)) Amaaan büyürler nasıl olsa..
Benim bulantılarım iki gündür tekrar başladı, kan ilacı kullanmaya başlamıştım, ondan olabilir mi acaba kızlar? İlacı bir kez içtim ama ara verdim şimdi bu yüzden. Sizde de oldu mu böyle bir şey??
selam canımcım,.bende demir ilacı elevit kullanıyorum,.bağırsaklarımı mahfetti..afedersiniz kabız oldum,.doktoruma sordum ilaç yapabilir hemen kes dedi..:sinifsinif: :sinifsinif:

Merhaba,
Az önce doktordan geldim...
Ense kalınlığı 0,9 mm yani 1 mm den bile düşük çıktı... alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Doktor kan testi sonucunu haftaya alabileceğimizi söyledi...
Bu arada benimki galiba kız!!!!!!hihoyyythihoyyyt
Birkaç haftaya kadar doktor daha netleşeceğini ama şimdilik kız gibi olduğunu söyledi...hihoyyythihoyyythihoyyyt
Benim mercimek büyümüş, kocaman olmuş...
Biz ona bakınca önce sırtını döndü, öyle komikti ki poposuyla dönüyor; ben de öyle dönerim... Zaten hareketi görünce eşim kahkaha krizine girdi... Ufaklık sana çekmiş, hareket bile aynı diyor...
Gerçekten çok güzeldiiii....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şimdi kan testi sonucunu bekliyoruz ama yine de içim daha rahat...

Referans Klinik Laboratuvar Yazılar

Canım yukarıdaki linkte max:%80-90 diyor ama bunun yanılma payıda var hesaplamalarda
o yüzden içini ve içinizi ferah tutun....

Dediğim gibi ben ablamda yaşadım ama hersey normal çıktı 3 lü teste bile gerek kalmadı ....ama İçiniz rahat olsun diye yaptırmayın hiç bir zararı yok bebeğe bide sunu düşünün aminosentez fazla salgılandığında bebeğin hareketleride yavaşlıyor o yüzden bir enjektör bile almak bebeği rahatlatıyor demişti doktor.

Selam kızlar, bebecikleriniz ve sizler iyisinizdir umarım. Geçmişi pek okuyamadım, son birkaç sayfaya bakabildim sadece.
CatladaPatla göbüşün benimki gibi küçükmüş senin de, benimki de senden 1 cm daha dışarıdadır herhalde:)) Amaaan büyürler nasıl olsa..
Benim bulantılarım iki gündür tekrar başladı, kan ilacı kullanmaya başlamıştım, ondan olabilir mi acaba kızlar? İlacı bir kez içtim ama ara verdim şimdi bu yüzden. Sizde de oldu mu böyle bir şey??

hoşgeldin Odette... ben kan ilacı kullanmıyorum henüz. ama bulantılar bir gidip bir geliyor. bir gün iştahım açılıyor, silip süpürüyorum ne var ne yok, ertesi günse bulantıdan ne gözümü ne de ağzımı açabiliyorum...

gördüm canım, okudum hepsini, sağol. yazık, nasıl korkmuş, bir terslik yoktur inşallah...

Merhaba arkadaşlar, geçmişi pek okuyamadım, herkes iyidir umarım...

Ben pek iyi haberlerle gelmedim malesef, bana da doktor amniyosentez yapalım dedi, kafam çok karışıktı hafta sonu boyunca, ama karar verdim, ben yaptırmayacam bu testi, hem çok pahalı hemde riskli bir test, üstelik doktor sonuç temiz çıkacak eminim ama yine de yapalım dedi, bana biraz özel hastane olduğu için para almaya çalışıyorlar gibi geldi...

Bunun dışında hafta sonu küçük bir kaza atlattım, sol ayak bileğim ve ayağım zedelendi, yürürken çok zorlanıyorum, doktora gittik ama kırık çıkık var mı diye bakamadılar, hamileyim diye röntgen çekemediler, bu ağrıyı ne kadar çekecem bilmiyorum, hem yara, hem şişlik hemde morluk var ayak bileğimde, en çokta kemik ağrısı çekiyorum, umarım en kısa zamanda düzelir, bana dua edin..

Zelişcim, senin ikili test sonucuna göre çok mu riskli çıktı da amniyosentez istediler, biraz anlatabilir misin bana?

Benim sadece free b-hgc biraz yüksek çıkmış, hepsi bu, bunun için benim içime korku kuşku saldı doktor.. Kızlar yaptıranlar test sonuçlarınıza bi bakr mısınız rica etsem, sizlerin sonucunda free beta-hcg ile ilgili ne yazıyor, yüksek düşük gibi bir ibare var mı?

Tek iyi haberim, bulantılarım azaldı :))
çok geçmiş olsun. yüreğini ferah tut. stres çok önemli bir faktör

Merhaba,
Ense kalınlığı 0,9 mm yani 1 mm den bile düşük çıktı... alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Birkaç haftaya kadar doktor daha netleşeceğini ama şimdilik kız gibi olduğunu söyledi...hihoyyythihoyyythihoyyyt
Biz ona bakınca önce sırtını döndü, öyle komikti ki poposuyla dönüyor; ben de öyle dönerim... Zaten hareketi görünce eşim kahkaha krizine girdi... Ufaklık sana çekmiş, hareket bile aynı diyor...

Hadi bakalımmmm hayırlısı inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn:nazar::nazar::nazar:

Merhaba,

hoşgeldiiinnn :)
ne güzel haberlerle gelmişsin, çok sevindim, gözün aydın...
eee ilk kız haberi senden geldi sayabilir miyiz artık :)

selam canımcım,.bende demir ilacı elevit kullanıyorum,.bağırsaklarımı mahfetti..afedersiniz kabız oldum,.doktoruma sordum ilaç yapabilir hemen kes dedi..:sinifsinif: :sinifsinif:
Geçmiş olsun canım. Benim doktor bana elevit de verdi, ayrıca kan ilacı da.Demir ikisinde de varsa belki de beni aşırı demir yüklemesi bozmuştur:)) Olabilir valla??

Merhaba,

merhaba bayanlar :)

canım hayırlı olsun çok sevindim benimkinin de 0.7 çıkmıştı :) kıza yatkın demişti doktor...son 3 hafta kaldı cinsiyetini öğrenmeye 16. haftayı beklicem tekrar gitmek için....hadi herkes için hayırlısı :ecrin_bebek:

arkidişler GÜLEN den haberiniz varmı,.son durumundan..merak ettim..:sinifsinif: :sinifsinif:

Evet maalesef o gün morali bozuldu ama baktım başlığa da oldukça sert yanıtlar gelmiş. Ben de oradaki bazı yanıtları gereksiz sert bulduğumdan o başlığa yazmak yerine yanıtımı yine buraya yazdım. Onlarda moralini bozmuş olabilir. Bizi habersiz bırakmaz birazdan şen şakrak gelir inşallah.

Merhaba,
canımcım çok sevindim,herşey yolundaymış demek,.kaydirigubbakcemile2 :teytey:eee şimdi listeye ekleyimmi,kız diye,.yoksa kesinleşincemi ekleriz hımm,,?

Evet maalesef o gün morali bozuldu ama baktım başlığa da oldukça sert yanıtlar gelmiş. Ben de oradaki bazı yanıtları gereksiz sert bulduğumdan o başlığa yazmak yerine yanıtımı yine buraya yazdım. Onlarda moralini bozmuş olabilir. Bizi habersiz bırakmaz birazdan şen şakrak gelir inşallah.

çok kötü cevaplar yazmışlar,.bende şaşırdım kaldımm:sm_confused: :sm_confused:

kızlar bugün bende doktora gidiyorum. ılk muayeneye gittiğimde bile bu kadar heyecanlı değildim. ınşallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Annelerimiz hiç doktor yüzü görmeden doğurmuşlar. ınşallh bizim de iyi olur....

Valla herşey olabilir. Hamilelikle ilgili hormonnun yükslemesi ide bulantısına sebep oluyormuş. Bu hormanun max yaptığı nokta 20. hafta imiş. Sebep bu hormonsa 20. haftaya kadar çekilecek demektir.

Ya kızlar bısıy sorucam bana gun olarak yakın olan arkadaslar bu zamanlarda karında kahverengı cızgı cıkabılır goguslerden sıvı gelebılır dıyo ınternette ama bende ıkısıde yok sızlerde varı merak ettım cok

Göğüslerden sıvı gelmesi için henüz erken değil mi? Ben ouson 3 ayda olabili diye biliyorum. Bir de her hamilenin göğsünden sıvı gelecek diye bir şey yok bazısında hiçbir şey olmuyormuş.

Merhaba,

Aha kızımız belli oldu :) Hadi hayırlısı canım. Çok sevindim güzel haberlerine. Gözün aydın.

hoşgeldiiinnn :)
ne güzel haberlerle gelmişsin, çok sevindim, gözün aydın...
eee ilk kız haberi senden geldi sayabilir miyiz artık :)

Çok teşekkür ederim Bosna,
Darısı teste girmemişlerin başına...
Henüz %100 değil... Bekliyoruz ufaklık karar verecek diye... Ama eşimin işinden dolayı zaten %90 kız olması gerkiyor laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

X