2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canlar opuyorumnanaktan
Dün öğleden sonra olan sınavımda iyi geçti sayılır çok şükür :sinifsinif:
Ben de randevu alacağım bugün çarşamba bebikimi göreceğim inşallah çok özledim ben onuu

ay çok zor bir işlem,,,nasıl yna kaydırıyorlarmışki bebişi!

çanım kıyamam sana,ne biçim patronların varmış,biraz düşünli olmaları gerek yaaa,hamile kadına böyle davranılırmı?
birde misafir falan alma artık bol bol dinlenmen lazım..işte çalış gel evde çalış,,,olmaz,,,

hadi çanım gözün aydın...

ÖZEL MESAJDA YAZMIŞTIM AMA YıNEDE YOKUM BU LıSTEDE BENıKABUL ETSENıZDE ETMESENıZDE MARTTA BENDE DOĞUM YAPICAM ıNŞ. klava:

Son düzenleme:

Gönlünü ferah tut canım bak iyi çıkacak sonuçların aminosentez 16 haftada genelde alıyorlar ablamda da öyle olmuştu.Aminosentezde anneyi yan yatırarak plesenta sıvısının içinde olan aminosentez denilen sıvıda alıyorlar.Bebeğin genetik özellikleri hep bunda çıkar ablama 2 gün istirahat verdi sonra ve sonuç süper hiç bir sey çıkmadı ve bu teste bakarak ikili teste de bakarak erkek tanısı kesinleşmişti.Aynı doktora gidiyoruz zaten bak simdi ekim 2 de doğum yapacak hersey yolunda olucak seninde umudunu kaybette.Al tabii kıyafetler ...eee bebeğin karnında büyüyor sıkı şeyler giyme

zelişcim iyi haberlerini bekliyoruz inşallah :Saruboceq:

günaydınlar canımcım,ne güzel bebikini görmeye gideceksin demek,ben cumartesi gittim,.ah ah,artık üç hafta sonra görecem bıdığımımafoldumben mafoldumben

beknurcum sıkma canını değmez bunlara artık ben bazı şeyleri es geçmeye çalışıyorum ama neden senin stüne geliyorlar anlayışlı olmalar gerek canım

günaydın hijyenim
bugün dila
yarın ben
çarşamba senden güzel haberleri bekliyoruz canım

Az önce göbegimi cektim kizlar...
Hala bisey belli degil...azda olsa belirgin olsun diye öne yittim hatta...kaydirigubbakcemile3

Toplam 5 kilo verdim demistimya...gecen haftadan bu yana 500 gram
almissin ona seviniyorum...-tatlicadiarzu-

evet canım birazdan gidiyorum..inşallah güzel haberlerle dönerim...
canım sende eve öyle misafir kabul etme lütfen bebişin daha önemli tamammı?eskisi gibi değilizki hemen yoruluyorum ben..şimdi seni davet etmeleri lazım yapma öyle..işide kafana takma çalış bence hiiç bişe olmaz onları duymazdan gel ama bol bol koştur kilo almazsın hareket etmek çok daha iyi güven bana...
bazen öyle zamanlar geliyoki yan yana olduğun insanlardan nefret ediyorsun ama mecburen katlanıyoruz ben görmüyorum mesela hatta duymuyorum....

kızlar hepinize çok teşekkür ederim inşallah siz arkadaşlarımın duasıyla bunuda hayırlısıyla atlatırım....

canımcım ben göbüş göremiyorum,.:1shok: :1shok: tam olarak kaç haftalıksın:sm_confused: bu arada zaten göbüşler dört ayda tam olarak belirginleşirmiş,.:CüvCüv:

canlarım hepinizi çok çok öpüyorum şimdi gidiyorum nolur dualarınız kalbiniz benimle olsun...
iyi haberlerle döneyim oooyyyyy.....çok fenayım görüşürüs kıslar.(banada bakarmısın sanırsın doğuma gidiyorum)

Mutlu03'cum ve Selkie'cim canlarım çok teşekkür ederim moral verdiğiniz için..
ya salaklar işte patronlar yaa..Ya bunlar benim daha hamile olduğumu bilmiyorlar..1 ay sonra söylemeyi düşünüyorum..Diceksiniz ki hamile olduğunu söyle belki üstüne gelmezler diye..ınanın korkyuyorum ters teper diye..Değil anlayışlı olmak hamile olduğumu bilince daha çok üstüme gelmelerinden korkuyorum..
Mutlu'cum yrn sendemi gidiyorsun doktora?? ay negüzel yaaa bende bir an önce ctesi gelsin istiyorummm

hadi bizde sizi öptük hayırlısı olsun Şeniz

Güle Güle git Güle Güle gel canım
Dualarımız seninle

hani kız göbek...miniik bişey var orda sanki,,,valla bebek olmasa hiç göbek yok sanırım maşallah fiziğin güzelmiş...

çanım güle güle git güle güle gel,,,güzel haberlerle dön inşallah!

haklısın çanım insanların sağı soluda belli olmazki öğreninçe belki daha kötü olur...en daha iyi tanıyorsun onları,,,eğer kötü olur diyorsan söyleme...ne garip insanlar yaaa....

söyle canım tepkiler güzel oluyor herkesin yaklaşımı daha güzelleşiyor ikramlar artıyor bence daha anlayışlı olurlar
ben 2buçuk aylıkken söyledim a niye söylemiyorsun zaten biliyorduk filan oldular bende kendim emin olmadıktan ultrasonda görmedikten sonra söylemek istemedim dedim

Merhaba arkadaşlar, geçmişi pek okuyamadım, herkes iyidir umarım...

Ben pek iyi haberlerle gelmedim malesef, bana da doktor amniyosentez yapalım dedi, kafam çok karışıktı hafta sonu boyunca, ama karar verdim, ben yaptırmayacam bu testi, hem çok pahalı hemde riskli bir test, üstelik doktor sonuç temiz çıkacak eminim ama yine de yapalım dedi, bana biraz özel hastane olduğu için para almaya çalışıyorlar gibi geldi...

Bunun dışında hafta sonu küçük bir kaza atlattım, sol ayak bileğim ve ayağım zedelendi, yürürken çok zorlanıyorum, doktora gittik ama kırık çıkık var mı diye bakamadılar, hamileyim diye röntgen çekemediler, bu ağrıyı ne kadar çekecem bilmiyorum, hem yara, hem şişlik hemde morluk var ayak bileğimde, en çokta kemik ağrısı çekiyorum, umarım en kısa zamanda düzelir, bana dua edin..

Zelişcim, senin ikili test sonucuna göre çok mu riskli çıktı da amniyosentez istediler, biraz anlatabilir misin bana?

Benim sadece free b-hgc biraz yüksek çıkmış, hepsi bu, bunun için benim içime korku kuşku saldı doktor.. Kızlar yaptıranlar test sonuçlarınıza bi bakr mısınız rica etsem, sizlerin sonucunda free beta-hcg ile ilgili ne yazıyor, yüksek düşük gibi bir ibare var mı?

Tek iyi haberim, bulantılarım azaldı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…