2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dilacım bende sınava girdim ama pek çalışamadığım için umutlu değilim zaten çok ta önemsemiyorum :umursamaz: ikinci üniversitem benim :kedi: .canım bebişler martta doğcak biz nisanda sınava gircez (ki beni taaa nerelere gönderiyorlar hep) nasıl yapıcaz arkadaşım kafama takılıyor acaba diyorum dondursam mı bir sene ayy bilemedim valla :bbo: kafamçokkarıştı

kızlar birde gündüz uyuyolarmış gece uyanıklarmış bebişlerimiz çünkü kese biz yürüdükçe sallanıyomuş vee onlarda beşik etkisi yaratıyomuş...bende diyorum niye sabahları kalkınca karnım ağrıyo..durmuyomuşki gece veledim...

dondurma yaa git boşver bir iki saat sütünü sağar bırakırsın..geçebildiğin kadar ders geçersin en azından sonra büyüyünce seni hiç bırakmaz sınavlara.zaman aşıındada soğursun derslerden...

aaaa bak benimde sabahları acaip karnım ağrıyo demek muzur içerde taklalar atıyormuş haberimiz yok kaydirigubbakcemile2

evet canım bende öyle diyorum ama bide haziran var yaa bebişler 3 aylık olcak buarada ne ders çalışabilicem nede uyuyabilicem a.s amaaan bilmiyorum valla kafam çok karıştı o zamana kadar karar veririm artık :1hug:

kızlar bende açık öğretime kıyıtlıydım oğlumda ve devam edemedim,,yakınızda bebeğinize bakaak birileri varsa siz sınavdayken girersiniz sınava ama çalışmak çok güç olaçak,,bebek insanın bütün zamanını alıyor....ders hiç alışmamamıştım ben...bebek ayaklandıka daha da zorlaşıyor...sürekli onun peşinden koşmak durumunda kalıyorsunuz.

günaydın arkadaşlar,
herkese iyi haftalar...
Nilüfercim, izin bitmiş, gelmişsin, özledik valla :)
Simenay, nerdesin, test sonuçlarını bekliyorum :)

Bulantılarım biraz hafifledi galiba benim, 2 gündür iştahım azıcık açılmış gibi... Bir de zorluyorum kendimi yiyebilmek için, zor oluyor ama yarıyordur bebişime :)

Uzun süredir geceleri uyuyamıyorum arkadaşlar, gecede en fazla 2-3 saat. Perişan ediyor bu durum beni. Doktora sordum, ilaç falan veremiyor doğal olarak. Papatya çayı, ıhlamur falan dene dedi. ıyi uyumayı sağlayan birşey biliyor musunuz?

günaydın arkadaşlar ..ben geldim moral olarak biraz daha iyiyim bende bugün doktora gittim bebişim napıyo bakıyım dedim 71 mm olmuş doktorum gelişimi gayet güzel dedi ama amniyosentezden kaçış yok bayramdan sonra mutlaka yaptırıcaz..ikili testlerini ve ense kalınlığını ölçtürmeyen arkadaşlara bence çok iyi yapıyorsunuz keşke bende yaptırmasaydım o bebeğim hasta olacakmı duygusuyla yaşamak çok kötü ben oğlumda bu testlerin hiçbirini yaptırmamıştım keşke bundada yaptırmasaydım ama olacakla öleceğe çare bulunmaz derler şimdi sabırsızlıkla bayramdan sonrasını bekliyorum inşallah sonuçlarımda temiz çıkar benimde karnım bu arada aldı başını gidiyo bugün bir hamile tuniği aldım rabbim inşallah hepimizin yavrularını kucağına almayı nasip eder....

inşallah iyi olur hayatım rabbim meleklerimizi korusunnnn...
benim içime doğuyo temiz çıkacak seninki...ya bilmiyorum yaptırmasamda onca ay kafamda acabayla gezicem bir iki günlük sıkıntı çekmek sorun değil bence...aylarca yaşamaktansa

Zelişcim, biraz daha iyi hissetmene sevindim.
Bence de iyi çıkacak sonuçlar, inşallah bayramdan sonra, bir bayram da yapıcaz burada...
Dualarımız seninle canım...

bende sizi özledim canım benim,.:1hug:

zelişcim bende seni merak ediyodum,kaç gündür aklımdasın canımcım,.ALLAHIN izniyle bebikin sağlıklı bi şekilde inş dünyaya gelecek,.:Saruboceq: :Saruboceq:fazla kafana takma diyecem,ama biliyorum,insanın elinde olan bi durum değil,ALLAH yardımcın olsun arkadaşım:Saruboceq:

zeliş çanım,,bak bebş iyi gidiyor..ne güzel büyümüş,,inşallah amnisentezde temiz çıkaçak ,,dualarımız seninle...sen içini ferah tutmaya çalış yeterki,,,

zelişcim moralinin iyi olmasına sevindim zaten ne demişler iyi düşün iyi olsun dimi arkadaşım herşey iyi olacak allahın izniyle canım ben inanıyorum buna :Saruboceq:

Kızlar merhabalar herkese günaydın..ben bugün ve birkaç gündür pek iyi değilim..
İşyerinde inanılmaz yoğunum afedersiniz eşek gibi çalışıyorum..Ama görünmüyor yani..Yaptıklarımı değilde eksik yaptıklarımı görüyorlar..Benim dengesiz patronlarım var kızmak için abartısız söylüyorum verdiğim raporda nokta koymassam bile söyleniyor..illa kızacak yani..Onların yüzünden işten işyerinden soğudum bebeğimi bile düşünemez oldum napıo ne edio diyeee...
Ay öyle doluyumki sizinle paylaşmak istedim..
Birde haftasonu misafirim vardı çok yoruldum..Belim resmen koptu ağrıdan..Bundan sonra kalabalık misafir almıcam..Gelselerde kendimi parçalamıcam türlü çeşit yemek yaparak..
Dila'cım sen bgn kontrole gidiyosun dimi??? Hadı hayırlısı olur inşallah bende ctesi gidecem kısmetse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…