2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bana herkes erkek diyor ben de öyle tahmin ediyorum ama ikili testi yapan doktor kıza yatkın demişti...belki de benimdir o nazlı kız...3 hafta sonra öğreneceğim inşallah opuyorumnanaktan

Hadi hayırlısı canım, Allah gönlüne göre versin. Keşke ben gittiğimde hemen öğrensem zaten hiç sabrım yok. Kız erkek farketmez hemen belli etsin kendini, sonra ismiyle çağırayım onu.

doğru haklısın hep Allahım sağlık ver diye dua ediyorum...gerisi boş...Raabim hepimizin bebeğine her anlamda sağlık versin onları bizlere bağışlasın :)

valla kussebfinal bir çoğumuzun başına gelebilio heralde bu, aniden bozulan sinirler filan. insallah bu hormonal denge etrafı kırıp geçirmeden normale döneriz:)

bu arada bir arkadaş tavsiye etmişti, reflü sorunu da bende yıllardır var. bulantı başladığında sadece bir kaşık süt iç bi süre bekle demişti. çoğu zaman bende işe yarıyor.
kızlar bişey daha demeden geçemeyeceğim, maşallahınız var ne kadar hızlı ilerliyor forum ya. takip etmek imkansız.:)

Sağolun yaa içim rahatladı biraz.Tövbe yarabbim her hamileliğimde bir sorun oluyo nedense kızımda 16 haftalık down sendromu olabilir demişlerdi allaha çok şükür sağlılıklı oldu.Bunda SAT uyumsuz solda ağrı 15 eylülde ense kallınlığı ölçülecek inşallah bir sorun çıkmaz ha bide bu gebeliğimde testlerde tsh düşük çıktı guatr olabilir dedi buyur burdan yak yani

Yok yazmıştım arada kaynamış :)

Hadi hayırlısı canım, Allah gönlüne göre versin. Keşke ben gittiğimde hemen öğrensem zaten hiç sabrım yok. Kız erkek farketmez hemen belli etsin kendini, sonra ismiyle çağırayım onu.

sağol canım ben iyiyim ama çok uyuyorum çalışmaya başladım şimdilik kısa süreli gidip geliyorum ama ilk haftalarda düşük tehlikesi geçirdiğimiz için yol konusunda endişeliyim...dediğin gibi ben de hemen öğreneyim istiyorum ama ablamın kızı 5.ayda göstermişti...hiç belli olmuyor ne yapacakları....senin isimler hazır galiba...inşallah en yakın zamanda ismiyle çağırmaya başlarsın :)

büyük küçük herkeste sorunlar oluyor ama Allah ne derse o luyor sen içini ferah tut Allahın izniyle hiçbir şey olmaz...benim de sat uyumsuz bir hafta geriden geliyor gebeliğim....

Ben hamilelikte daha bir mülayim oldum sanırım. Normalde herkesin sinirini bozacak kadar müdahaleci ve sinirliyim. Her yere laf yetiştiririm, paldır küldür konuşurum. Eşimde diyor. Pek çıtım çıkmıyor, yüzümde genelde bir tebessüm cicibiri oldum sanırım. Ters etki yapıyor olabilir mi.

Ben 3 senedir reflü hastasıyım. Süt laktozsuz olmadıkça beni öldürüyor.

kussebfinal bu arada ağrıların için sıkma canını. ultrasonda zaten takip ediolar. hatta şöle bişey benim böbrekte 15 gün önce 9 cmlik bi kist buldular. yani rahatsızlığın olmamasına rağmen kaçmıo bişey gözlerinden:) içini ferah tut, iyi düşün.

Yok yazmıştım arada kaynamış :)

Ya o acı hissi bendede vardı bikaçgündür neolduysa geçti sanki.Neyesem saman gibiydi hani grip olursunda hiçbişeyin tadını alamazsın aynen öyle.Canım yemek yemek bile istemiyodu zaten tavuğa ve etede tiksindim.İnşallah biran önce geçer canım vardır bir hal çaresi

çok güzel bi etki olmuş, hepimizin başına böylesi:)

Sağolasın canım allah yardımcımız olsun.Sanada geçmiş olsun allahtan erken farkedilmiş şanslıymışın

Benimde kanamam olmuştu hemde oldukça çok ama ben işe yürüyerek gidip geliyorum. Sabah 45 dk, akşam 45 dk yürüyorum. Hamilelik öncesi de böyleydi doktor bırakma dedi. Kanamam olunca biraz ara ver dinlen, risk azalsın devam edersin demişti. 2 haftalık tatilde dinlendim yattım hep. Pazartesi yine başlarım yürümeye.

İnşallah canım. Ağrıya dayanamıyorum sanırım canım çok tatlı.

çok güzel bi etki olmuş, hepimizin başına böylesi:)

Eşim memnun ama ben kendimi eski halimle daha güçlü hissediyordum. :) Savulun ben geldim diye dalıyordum ofise. Şimdi mıy mıy mıy

ne kadar tatli.. tebrikler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…