- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.921
ya bide ben bu ramazan kimsei iftara dvt etmiom evime ayıpmı ediom bilmiom ama kendiem bilem ymk hazırlayamıomki.hem iş hem gebelik bu sene yatıştayım(abartıom galiba)
herkese merhabalar kizlar insallah herkesin keyfi yerindedir
her ne kdr dr erkek dedi isede burda yazanlara göre benimki kıza benziohihoyyyt
kızlar yhaa benim başım dün öğlen ağrımaya başladı ve hala dvm edio.minoset hiç bi işe yaraamdığı için içmiorum(geçen denemiştim kesmedi)sanki beynimde kocaman bi damar atıyo nasıl zonkluo anlatamam senağlama
Merhaba kızlar bugün açıköğretim sınavım var öğleden sonra ve akşamada abimleri iftara davet ettim bugün sınav olduğunu unutmuşum mafoldumben
Neyse herşeyi hazırladım sayılır ama şimdiden yoruldum da dua edin bana e mi cici annişler...
Hoşcakalın...
Merhaba bu siteyi tesadüfen buldum ve aranıza yeni katıldım.
30 yaşındayım. İzmir'de yaşayan bir güzellik uzmanıyım.
Eylül 2007 doğumlu güzeller güzeli bir kız annesiyim. Kızımın 2. doğum gününe 13 gün var. ben onun kutlama hazırlıkları ile ilgileniyorum.
Ve şuanda 14+0'da bir anne adayıyım. önceki hamileliğimde ikili test sonucum 1/85 çıkmış ardından amniyonsentez yapılmıştı. Çok şükür ki kızım çok sağlıklı.
Bu seferde risk 1/340 çıktı. yine amniyosentez yapılacak inşallah yine güzel sonuçlar ve sağlıklı bir bebişe kavuşuruz.
Herkese sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum.
hosgeldin :) kizinin dogumgunu simdiden kutlu olsun:1hug:
ben de amniyosentezi bekliyorum, seninki ne zaman kismetse? benim 11eylulde, 16. haftama girmis olacagim.
ben diger ense testi, ikili test vs hicbirini yaptırmadim, yasim 35, direk buna giricem ve hersey cikacak. oldukca heyecanliyim. tekrar hosgeldin a.s.
slmm HOKRAK hoşgeldin ...Merhaba bu siteyi tesadüfen buldum ve aranıza yeni katıldım.
Eylül 2007 doğumlu güzeller güzeli bir kız annesiyim. Kızımın 2. doğum gününe 13 gün var. ben onun kutlama hazırlıkları ile ilgileniyorum.
Ve şuanda 14+0'da bir anne adayıyım. önceki hamileliğimde ikili test sonucum 1/85 çıkmış ardından amniyonsentez yapılmıştı. Çok şükür ki kızım çok sağlıklı.
Bu seferde risk 1/340 çıktı. yine amniyosentez yapılacak inşallah yine güzel sonuçlar ve sağlıklı bir bebişe kavuşuruz.
Kızlar dinlediğim haber keyfimi kaçırdı. Çalışma bakanlığı ile sağlık bakanlığı ayrı ayrı bir yasa teklifi üzerinde çalışıyormuş. Ocak 2010'da meclise sunulacakmış. Özel hastanelerde şu an %30 ödediğimiz para, minimum %70'e çıkacak yönde bir çalışma imiş. Düşünün minumum %70 ödeme ihtimalimiz var üst limit de yok. Bu durumda muayene ücretlerinin, doğum ücretlerinin nasıl bir tavan yapacağını hesap edebiliyor musunuz?
Daha ortada kesin bir şey yok tasarının amacının bu olduğu kesin. Haberi hazırlayanlar net bilgi almak için çalışma bakanlığını aramış onlar sağlık bakanlığına topu atmış, sağlık bakanlığı çalışma bakanlığına... Özel hastaneler birliği ise bu konuda konuşmayı reddetmiş. Hadi hayırlısı yapacak bir şey yok, sabırla tasarının netleşmesini birilerinin konuşup bilgi vermesini bekleyeceğiz
selam kızlar... ben 2009 mart annesiyim... inşallah sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi... hepinize sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik diliyorum...
30 yaşındayım. ızmir'de yaşayan bir güzellik uzmanıyım.
Kızlar dinlediğim haber keyfimi kaçırdı. Çalışma bakanlığı ile sağlık bakanlığı ayrı ayrı bir yasa teklifi üzerinde çalışıyormuş. Ocak 2010'da meclise sunulacakmış. Özel hastanelerde şu an %30 ödediğimiz para, minimum %70'e çıkacak yönde bir çalışma imiş. Düşünün minumum %70 ödeme ihtimalimiz var üst limit de yok. Bu durumda muayene ücretlerinin, doğum ücretlerinin nasıl bir tavan yapacağını hesap edebiliyor musunuz?
Daha ortada kesin bir şey yok tasarının amacının bu olduğu kesin. Haberi hazırlayanlar net bilgi almak için çalışma bakanlığını aramış onlar sağlık bakanlığına topu atmış, sağlık bakanlığı çalışma bakanlığına... Özel hastaneler birliği ise bu konuda konuşmayı reddetmiş. Hadi hayırlısı yapacak bir şey yok, sabırla tasarının netleşmesini birilerinin konuşup bilgi vermesini bekleyeceğiz
Sınavdan döndüm annişler çok şükür iyi geçti dualarınız iyi geldi yarında var sınavım yarın da dua bekliyorum sizden :)
Bu arada benimde başım çok ağrıyor ama normalmiş özellikle adet günlerimiz yaklaştığında daha çok ağrırmış diyor tecrübeliler...
Ben şimdi mutfağa gidiyorum akşam için hazırlığa...
Tekrar hoşcakalın canlar...
selam kızlar... ben 2009 mart annesiyim... inşallah sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi... hepinize sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik diliyorum...