2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende iki akşamdır dokuza doğru uyutuyorum emerek uyuyoo memeyi alıp hemen emziği sokuşturuyorum uyuyo ama saat 3 te sabah oldu sanıp uyanıyo oyun arıyo dün gece 3 te emzirdim yatağına koYDUM kendi kendine uyumuşşş sabah 7 buçukta kalktı 10 da tekrar uyudu

hatçem aradı (wadideki zambak) ohh yarım saatten fazla şakıdık walla canım benim inşallah taşınırda hayırlısıyla kurtulur.. ben kurtulamıyom bari o kurtulsun..
kızlar alp in ateşi 37 derece şuan dahada yükselmeden calpol versemmi?
pislik kadın ateş yapmaz demişti birde.
bize yapmamıştıbilmiyorumkismile
gamze kim la?

tahammül edicem ama nereye kadra bn çok sabırlı bir insan dğeilim maalesef burnuma kötü kokular gelio yakın zamanda ortalık fena karışacaklmaz: yine huzurumu kaçırıyolar
off bu kocam werem etti beni 25 dakikadır telde waaz werio offf barana yazıkmış (bizde kalan yeğeni) baran bizim elimzde olsa okuturmuşuz onu en iyi şekilde delimidir nedir yaa kendi dötümüzü kurtardık baran kaldı yeter yaa ice şımardı yürü git dedim işine asabımı bozma sanki yetimmi öksüzmü herkesin ana babası war çalışsın okutsunlar da baksınlarda benim kendi çocuumun geleceği meçhul onu mu düşüncem!!!!

bazen bizimki de yapıo öle dengesizlikler neyseki fazla sorun çıkarmıyo... 10 dauyudu bu gece banyo falan ancak oldu.. emzirdim artı süt sağmıştım 160ml buzluğa attım 60mlde kıza içirdim şimdide mama wereceğim we uyuyacağım 2 gecedir sabah 6ya kadar deliksiz uyuyo inşallah bugünde uyanmaz beynim yorgun kafam uyuşuyoooooo
kocama küstümmmmm

nie kızzz

vay anam bu saatte kimse kalmamıştır diyodum ama kalabalığız bakıyoumzemuszemus Hasret nettin kız kaynanayı, bi okuyayım bakiim neler kaynattınız

vay anam bu saatte kimse kalmamıştır diyodum ama kalabalığız bakıyoumzemuszemus Hasret nettin kız kaynanayı, bi okuyayım bakiim neler kaynattınız

allahından bulsun dilerim
gitti.. bu sabah çıktı gitti akşam geldi işte cengiz kızdı burda kaç kişiyiz yemk hazırlamadan gidiosun dedi.. budas hastaneye gittim oğlum dio acıntırak bi ses tonuyla oysa çıkmadan önce torununa gültepeye gidiorum işim war diodu.. işi gücü duygu sömürüsü bnde söledim cengize yalan sölüo dedim o da ben bilirim neyin n olduunu boşwer dedi
boşwer boşwer dio yine dötümüzden ayırmıyo onları yaaaaa((

ondan sonra durdu 2 saat kadar aldı görümcemin kızını gitti eminim öbürgüne damlar yine napcam bilmiyorum

ayy şitim yine okuyunca heee. kız hasret bu kadından bu kez kurtuluşun zor görünüyo. ayrıca şu yeğen için de çok doğru söylemişsin kocana, sanki yetim çocuk, babası anası baksın size mi düşer yaaa
gamze dimplehawk cnm, o da taşınıyomuş

ya onun da anası işte cnm ne yapsın adam da, görse bile yanlışlarını başından atamaz ki. bi şekilde orta yolu bulmalısınız ama nasıl olcak o iş bi fikrim yokbilmiyorumkismile

günaydın.
kızlar ben sinir harbi yaşamaya devam ediyorum. gece uyku arasında da emmedi. mecburen yine mama. nedense hep galip gelen defne hanım oluyor. çok yoruldum artık.
mama verenler günde kaç defa kaç ml veriyorsunuz.
biberona alıştı galiba. başlayana kadar ayrı bir dertti. tatil olduğu için evdeyim.çalışıyor olsaydım mecbur başlayacaktı biberona. okullar açılınca orluk çekmeyelim alışsın hem de mamayla toparlansın biraz istemiştim ama küçük cadı olayı abarttı. ne yapacağımı şaşırdım.ne kadar ısrarcı olursam olayım fark ettiği anda memeyi kafasını çeviriyor.lmaz:

boşver sen...
benim ne annem ne kayınvalidem yanımda.Allah a emanetiz.yalnızım burda...bişey olsa ilk komşularım var..Allah razı olsun onlardan....

Mamayla başlamakla büyük hata yapmışsın bence. 600 gr normaldi aslında ama... neyse olan olmuş. seninki birebona değil mamanın tadına alıştı heralde. yada biberonun delikleri büyüktü çabuk doymak istiyor hanfendi. çocuktan cocuğa değişir kaç ml içeceği. doktoruna sor istersen canım...

Ay maşş. benimki 1 e doğru uyanıo tekrar emio. sonra sabah 5 yada 6.da tekrar emio 7ye doru zor bela duruo sonra uyanıo 9gibide uyuo. doymuo muki yaa . ama 7de uyanınca emmio bidaa 9a dooru uyicaa zmn emio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…