- 8 Temmuz 2009
- 788
- 4
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.261
Saat 9da gittim uyutmaya daha yeni uyudu er yerim tutuldu. uyku saati gelecek diye korkuyorum artık. siz nasıl uyutuyorsunuz yaa. ayagınızda mı göğsünüzdemi yataanda mı
daha biton işim war ben gidyim 12 ye anca yatarım sabahın 5 inde dikilio zaten. herşeyi iyi
hoşda uykusu bi olmadı yaa ufff
bize yapmamıştıbilmiyorumkismilekızlar alp in ateşi 37 derece şuan dahada yükselmeden calpol versemmi?
pislik kadın ateş yapmaz demişti birde.
gamze kim la?birgün girmedim 30 sayfa olmuş maşallah amma çene çalmışınız.
----hatice,gamzeiebru yeni evleriniz hayırlı olsun şimdiden güle güle oturun.
-----yazgı ve hanife maşallah kuzularınıza biraz az olabilir ama olsun bu sıcaklarda sizin bile iştahınız kesilmiştir.
----hatice dömrdüncü aydan sonra pirinç unu verebilirsin suyla yap ama.
------hasret okudukça kendi kaynanamı gördümaynılar valla duygu sömürüsü yapmaya gelince üstlerine yok.torunlarımı özledim diyomuş ay getireni yokmuş düğün bayram olunca gezmeye vakit buluyo ama.hiç unutmam kızımı ağzından öperdi kızdı doktor mikrop kapar dedi dedim.yememiş içmemiş hemen aliye üstüne katarak yetiştirmiş ben onları istemiyomuşum rencide etmişim bağırmışım yanımda allahtan kndi annem babam vardı.şimdi kendi kızının var bebeği öpüyolarmış herkesin kucağına veriyolarmış çocuğu hasta ediyolarmış.benim çocuklarıma gelince hiçbişey olmaz onlarınki can bizimki patlıcan eşim illa gidelim diyo gelmediler yaa ben ayaklarına gidicem.
kısacası hasret kötüde olsa enazından senin değerini anlamış güzel konuşmuş doğru konuşmuş.senin yapıcan aradaki dengeyi korumak.herkes yerini bilicek.eşinde zaten herşeyin farkında gelsin torununu sevsin gitsin sen büyüklüğünü yap ama sana özeline işine karışmaya çalışırsa cengizi öyle bir işlerim de bidaha torunun yüzünü göremezsin de postayı koy.
-----meral süper tarif bende parfe yapıyorum hem pıratik hem yaz aylarında soğuk tatlı.
benden bukadar bugün gezdik dolaştık öptüm herkesi iyi geceler
bazen bizimki de yapıo öle dengesizlikler neyseki fazla sorun çıkarmıyo... 10 dauyudu bu gece banyo falan ancak oldu.. emzirdim artı süt sağmıştım 160ml buzluğa attım 60mlde kıza içirdim şimdide mama wereceğim we uyuyacağım 2 gecedir sabah 6ya kadar deliksiz uyuyo inşallah bugünde uyanmaz beynim yorgun kafam uyuşuyoooooobende iki akşamdır dokuza doğru uyutuyorum emerek uyuyoo memeyi alıp hemen emziği sokuşturuyorum uyuyo ama saat 3 te sabah oldu sanıp uyanıyo oyun arıyo dün gece 3 te emzirdim yatağına koYDUM kendi kendine uyumuşşş sabah 7 buçukta kalktı 10 da tekrar uyudu
kocama küstümmmmm
vay anam bu saatte kimse kalmamıştır diyodum ama kalabalığız bakıyoumzemuszemus Hasret nettin kız kaynanayı, bi okuyayım bakiim neler kaynattınız
ayy kızlar çok canım sıkılıyo bana bi akıl verin buün annem ve kayınvalidem sinir ettiler ev tuttum ya bn biraz uzak iki taraftanda yok çok uzak biz gelemeyiz sen evde hastalanırsın allah korusun baylırsn faln yada çocuğa bişi olur uzak nasıl olcak içime kurt üşürdüler sanki böyle gelip gidiyoda annemkayınvalidemde vardiyeli çalışıyo
günaydın.
kızlar ben sinir harbi yaşamaya devam ediyorum. gece uyku arasında da emmedi. mecburen yine mama. nedense hep galip gelen defne hanım oluyor. çok yoruldum artık.
mama verenler günde kaç defa kaç ml veriyorsunuz.
biberona alıştı galiba. başlayana kadar ayrı bir dertti. tatil olduğu için evdeyim.çalışıyor olsaydım mecbur başlayacaktı biberona. okullar açılınca orluk çekmeyelim alışsın hem de mamayla toparlansın biraz istemiştim ama küçük cadı olayı abarttı. ne yapacağımı şaşırdım.ne kadar ısrarcı olursam olayım fark ettiği anda memeyi kafasını çeviriyor.lmaz:
bende iki akşamdır dokuza doğru uyutuyorum emerek uyuyoo memeyi alıp hemen emziği sokuşturuyorum uyuyo ama saat 3 te sabah oldu sanıp uyanıyo oyun arıyo dün gece 3 te emzirdim yatağına koYDUM kendi kendine uyumuşşş sabah 7 buçukta kalktı 10 da tekrar uyudu