2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy kızlar çok canım sıkılıyo bana bi akıl verin buün annem ve kayınvalidem sinir ettiler ev tuttum ya bn biraz uzak iki taraftanda yok çok uzak biz gelemeyiz sen evde hastalanırsın allah korusun baylırsn faln yada çocuğa bişi olur uzak nasıl olcak içime kurt üşürdüler sanki böyle gelip gidiyoda annemkayınvalidemde vardiyeli çalışıyo

boşweeeeerrrr herkes gurbette oturuyo anadan babadan ayrı sen kendi huzuruna bakyerimseniben

kızlar alp in ateşi 37 derece şuan dahada yükselmeden calpol versemmi?
pislik kadın ateş yapmaz demişti birde.

ayyyyy okuldaykende cok tembeldim hep son güne kalırdı yine kaldı cd yii bulamadım yenidogan fot orda :KK43:(((((((((((( ama dur hanife yeni dogan hariç yolluyom şimdi

ayy kızlar çok canım sıkılıyo bana bi akıl verin buün annem ve kayınvalidem sinir ettiler ev tuttum ya bn biraz uzak iki taraftanda yok çok uzak biz gelemeyiz sen evde hastalanırsın allah korusun baylırsn faln yada çocuğa bişi olur uzak nasıl olcak içime kurt üşürdüler sanki böyle gelip gidiyoda annemkayınvalidemde vardiyeli çalışıyo
Aman bırak ne derlerse desinler sen kendi ayakların üzerinde durabilirsin benim annem samsunda kaynanam amasyada doğumdan 15 gün sonra ikisinide yolladım kendim baş etmeliyim ben anneyim herşeyi yaparım inan bana sen en güzel şekilde bakarsın bebeğine çoookta mutlu olursun ailenle
kızlarrrrrrr pirinç unu verebilirmiyiz arı mamanınkini
canım ben bebelac pişirilen sütlü pirinçli mamasını aldım aynı muhallebi oluyo devam sütü var içinde inek sütü değill ondan alabilirsin bide herobaby nin süttü maması var pişmeden yapılıyo buda aynı pirinçli dene derim
bide bide evde çorap giydiriyonuzmu bebişlere
sabahları ve akşam saattlerinde giydiriyorum
korkutuyolar be hasret içime kurt düşürdüler delircem
korkmaaaaaaaaaa
kızlar alp in ateşi 37 derece şuan dahada yükselmeden calpol versemmi?
pislik kadın ateş yapmaz demişti birde.

verr yaa rahatlar çocukk

ay sümeyra tükettiler beni ya şizofren yaptılar beni ya benim de iki ablam istanbulda hiç onları demiyo annem kayınvalidem başka bi dert ağlıyo yok ben gelemem yok kaçıyonuz falan evet kaçıyorum 1.5 senedir kocamla ylnz bırakmadın bizi hep burdasın bide torun geldi hiç gitmiyon bende kocamla beraber olmak istiyorum aldığım eşyaları daha kullanmadım çünkü ev çok çok çok küçük yeni evli biri kbul edermi ya eşyalarının toplu olmasını ve bi kısmının kayınvalidede olmasını ben kabul ettim yeter ama

bizmki çok yükselmedi ama bn yarımdan biraz fazla fitil verdm

canım sadece facabook da değil...link veririm indirirsin ordan bilgisayarına..istersen yolla fotoları:)
hanife resim yolladim maille. bakabilir misin? geç kalmadim umarim

aldım canım fotoları...bana adını bebişin adını ve d. tarihini de yazar mısın:kedi:
ayyyyy okuldaykende cok tembeldim hep son güne kalırdı yine kaldı cd yii bulamadım yenidogan fot orda :KK43:(((((((((((( ama dur hanife yeni dogan hariç yolluyom şimdi
canım sen de yolladın değil mi?
sen de adını bebişin adını ve d. tarihini yazar mısın:kedi:

ay sümeyra tükettiler beni ya şizofren yaptılar beni ya benim de iki ablam istanbulda hiç onları demiyo annem kayınvalidem başka bi dert ağlıyo yok ben gelemem yok kaçıyonuz falan evet kaçıyorum 1.5 senedir kocamla ylnz bırakmadın bizi hep burdasın bide torun geldi hiç gitmiyon bende kocamla beraber olmak istiyorum aldığım eşyaları daha kullanmadım çünkü ev çok çok çok küçük yeni evli biri kbul edermi ya eşyalarının toplu olmasını ve bi kısmının kayınvalidede olmasını ben kabul ettim yeter ama

bende de yeter canım ne kadar anlayıssız k.valden , hep kaynana olacagız cocukların basına çöreklenmenin bi anlamı yok bence hayatlarını yasasınlar biraz yaaaaa hayat bizlerdenmi ibaret

Saat 9da gittim uyutmaya daha yeni uyudu er yerim tutuldu. uyku saati gelecek diye korkuyorum artık. siz nasıl uyutuyorsunuz yaa. ayagınızda mı göğsünüzdemi yataanda mı
daha biton işim war ben gidyim 12 ye anca yatarım sabahın 5 inde dikilio zaten. herşeyi iyi
hoşda uykusu bi olmadı yaa ufff

birgün girmedim 30 sayfa olmuş maşallah amma çene çalmışınız.
----hatice,gamzeiebru yeni evleriniz hayırlı olsun şimdiden güle güle oturun.
-----yazgı ve hanife maşallah kuzularınıza biraz az olabilir ama olsun bu sıcaklarda sizin bile iştahınız kesilmiştir.
----hatice dömrdüncü aydan sonra pirinç unu verebilirsin suyla yap ama.
------hasret okudukça kendi kaynanamı gördümaynılar valla duygu sömürüsü yapmaya gelince üstlerine yok.torunlarımı özledim diyomuş ay getireni yokmuş düğün bayram olunca gezmeye vakit buluyo ama.hiç unutmam kızımı ağzından öperdi kızdı doktor mikrop kapar dedi dedim.yememiş içmemiş hemen aliye üstüne katarak yetiştirmiş ben onları istemiyomuşum rencide etmişim bağırmışım yanımda allahtan kndi annem babam vardı.şimdi kendi kızının var bebeği öpüyolarmış herkesin kucağına veriyolarmış çocuğu hasta ediyolarmış.benim çocuklarıma gelince hiçbişey olmaz onlarınki can bizimki patlıcan eşim illa gidelim diyo gelmediler yaa ben ayaklarına gidicem.
kısacası hasret kötüde olsa enazından senin değerini anlamış güzel konuşmuş doğru konuşmuş.senin yapıcan aradaki dengeyi korumak.herkes yerini bilicek.eşinde zaten herşeyin farkında gelsin torununu sevsin gitsin sen büyüklüğünü yap ama sana özeline işine karışmaya çalışırsa cengizi öyle bir işlerim de bidaha torunun yüzünü göremezsin de postayı koy.
-----meral süper tarif bende parfe yapıyorum hem pıratik hem yaz aylarında soğuk tatlı.
benden bukadar bugün gezdik dolaştık öptüm herkesi iyi geceler

canım benim kaynana senin evinide ele geçirmiş yönetmek istiyo yeterr bee bırak boşverrr gelmesin zatenn

untmadan ebrucum yağmur çok şeker olmuş canım.
----hayırlı olsun pınarcım sünnetiniz ay kıyamam ya canı yanıyo ama anlatamıyo derdini inşallah çabul atlatır erkek oldu kerata bıcır bıcır maşallah acil şifalar olsun eymen beye

X