- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.241
kızlarrrrrrr pirinç unu verebilirmiyiz arı mamanınkini
ayy kızlar çok canım sıkılıyo bana bi akıl verin buün annem ve kayınvalidem sinir ettiler ev tuttum ya bn biraz uzak iki taraftanda yok çok uzak biz gelemeyiz sen evde hastalanırsın allah korusun baylırsn faln yada çocuğa bişi olur uzak nasıl olcak içime kurt üşürdüler sanki böyle gelip gidiyoda annemkayınvalidemde vardiyeli çalışıyo
ben weriom arada bir cnm suyla yapiorum
çorabıda ayak sıcaklıına göre çıkaryorum, ama genelde war çorap ayaktan üşütüyolar hemen
kızlar alp in ateşi 37 derece şuan dahada yükselmeden calpol versemmi?
pislik kadın ateş yapmaz demişti birde.
Aman bırak ne derlerse desinler sen kendi ayakların üzerinde durabilirsin benim annem samsunda kaynanam amasyada doğumdan 15 gün sonra ikisinide yolladım kendim baş etmeliyim ben anneyim herşeyi yaparım inan bana sen en güzel şekilde bakarsın bebeğine çoookta mutlu olursun ailenleayy kızlar çok canım sıkılıyo bana bi akıl verin buün annem ve kayınvalidem sinir ettiler ev tuttum ya bn biraz uzak iki taraftanda yok çok uzak biz gelemeyiz sen evde hastalanırsın allah korusun baylırsn faln yada çocuğa bişi olur uzak nasıl olcak içime kurt üşürdüler sanki böyle gelip gidiyoda annemkayınvalidemde vardiyeli çalışıyo
canım ben bebelac pişirilen sütlü pirinçli mamasını aldım aynı muhallebi oluyo devam sütü var içinde inek sütü değill ondan alabilirsin bide herobaby nin süttü maması var pişmeden yapılıyo buda aynı pirinçli dene derimkızlarrrrrrr pirinç unu verebilirmiyiz arı mamanınkini
sabahları ve akşam saattlerinde giydiriyorumbide bide evde çorap giydiriyonuzmu bebişlere
korkmaaaaaaaaaakorkutuyolar be hasret içime kurt düşürdüler delircem
bizmki çok yükselmedi ama bn yarımdan biraz fazla fitil verdm
hanife resim yolladim maille. bakabilir misin? geç kalmadim umarim
canım sen de yolladın değil mi?ayyyyy okuldaykende cok tembeldim hep son güne kalırdı yine kaldı cd yii bulamadım yenidogan fot orda(((((((((((( ama dur hanife yeni dogan hariç yolluyom şimdi
ay sümeyra tükettiler beni ya şizofren yaptılar beni ya benim de iki ablam istanbulda hiç onları demiyo annem kayınvalidem başka bi dert ağlıyo yok ben gelemem yok kaçıyonuz falan evet kaçıyorum 1.5 senedir kocamla ylnz bırakmadın bizi hep burdasın bide torun geldi hiç gitmiyon bende kocamla beraber olmak istiyorum aldığım eşyaları daha kullanmadım çünkü ev çok çok çok küçük yeni evli biri kbul edermi ya eşyalarının toplu olmasını ve bi kısmının kayınvalidede olmasını ben kabul ettim yeter ama
ay sümeyra tükettiler beni ya şizofren yaptılar beni ya benim de iki ablam istanbulda hiç onları demiyo annem kayınvalidem başka bi dert ağlıyo yok ben gelemem yok kaçıyonuz falan evet kaçıyorum 1.5 senedir kocamla ylnz bırakmadın bizi hep burdasın bide torun geldi hiç gitmiyon bende kocamla beraber olmak istiyorum aldığım eşyaları daha kullanmadım çünkü ev çok çok çok küçük yeni evli biri kbul edermi ya eşyalarının toplu olmasını ve bi kısmının kayınvalidede olmasını ben kabul ettim yeter ama