2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ebru beşik hamaktan memnun musun, bir işe yarıyor mu?
Benim ufaklık tüm gün kucakta ve gündüz ayakta sallarsam max 30 dk 3 uykusu var (şanslı günümdeysem). Böyle bir şey işe yararsa o 30 dk yemek yerim, tuvalete giderim diyorum. Ufaklık esir alıyor beni.

oğluşum dün çok gazlıydı, zaten sat başı emmeye kalkıyor,bu defa her emmeden sonra sancısı arttığından uykuya dalamıyodu uzun süre neredeyse tüm gece ayağımda salladım:KK43:( ruh gibiyimm. taze fasülye yemiştim yaaa, ama daha önce de yediğim olmuştu hiç böyle sancılanmamıştı. bi de dondurma yedim gece belki de ondan

Ebru beşik hamaktan memnun musun, bir işe yarıyor mu?
Benim ufaklık tüm gün kucakta ve gündüz ayakta sallarsam max 30 dk 3 uykusu var (şanslı günümdeysem). Böyle bir şey işe yararsa o 30 dk yemek yerim, tuvalete giderim diyorum. Ufaklık esir alıyor beni.

çanım ben çok memnunum..baçakta salladığım zaman emirhan baçaklarımda kaldığı süreçe uyuyordu sonra indirdiğimde hemen uyanıyordu..şimdi onda sallıyorum ..orda uyuyor gündüz..uyanmıyor pek..uyansa bile hiç rahatını bozmadan sallıyorum yine dalıyor...yazlığa giderken falanda yanımda götürdüm ..çok rahat ettim orda..kolay ayrılıyor birbirinden parçaları..çok pratik...birde oyunçak takıyorum bazen kenarına bir yerine..kalıyor orda...

çanım ben çok memnunum..baçakta salladığım zaman emirhan baçaklarımda kaldığı süreçe uyuyordu sonra indirdiğimde hemen uyanıyordu..şimdi onda sallıyorum ..orda uyuyor gündüz..uyanmıyor pek..uyansa bile hiç rahatını bozmadan sallıyorum yine dalıyor...yazlığa giderken falanda yanımda götürdüm ..çok rahat ettim orda..kolay ayrılıyor birbirinden parçaları..çok pratik...birde oyunçak takıyorum bazen kenarına bir yerine..kalıyor orda...

internette 135 liraya satılıyor. Bir umut, inşallah bende de işe yarar. Levent bebe diye bir yerin. Ben siparişini vereyim.

oğluşum dün çok gazlıydı, zaten sat başı emmeye kalkıyor,bu defa her emmeden sonra sancısı arttığından uykuya dalamıyodu uzun süre neredeyse tüm gece ayağımda salladım:KK43:( ruh gibiyimm. taze fasülye yemiştim yaaa, ama daha önce de yediğim olmuştu hiç böyle sancılanmamıştı. bi de dondurma yedim gece belki de ondan

Bende akşam taze fasulye yedimmm bende diyorum bu cocuk nie deliler gibi ıkınıo
şimdide uyumuo dalamıo bi türlü. yawrum benimm boşuna kızıyorum cocuuma ya. ama ne yicemde iyi artık onu yeme bunu yeme. çok kaka yapıo die özgür özgür meyvede yiyemiom zaten üff be. şu 6 ay bi sağ salim dolsaydı.

ben dastininin mağazasından aldım 165 tl ye..uygun fiyatmış...eatları nasıl açaba..küçük lmamasına dikkat et...

Dastinide herşey illaki 40-50 lira fazla oluo ben ordan ıslak mendil şampuan fln alıom dier gereçlerini başka mağazalardan. kraftın oto koltuğunu 130 a aldım orda 200 dü aynısı.

Dastinide herşey illaki 40-50 lira fazla oluo ben ordan ıslak mendil şampuan fln alıom dier gereçlerini başka mağazalardan. kraftın oto koltuğunu 130 a aldım orda 200 dü aynısı.

bende beşiği burda başka yerde bulamadığım için ordan aldım....normalde ordan hiç bişey almam ben....çoğunluk jokerden alıyorum.orası bile daha uygun ordan....bazen mert bebe falan...burdaki bebe magazalarından....

ölçüler: boy:97 cm eni:60cm kalınlık:15cm 12. aya kadar kullanılır diyor.

benimkinide 12 ay demişl3erdşi..benimkinin ölçülerine ne acaba..bnimkide aşağı yukarı öyle..ölçtüm karışla boy 4 buçuk karış...yaklaşık bir metre oda..ama emirhan içinde ançak 2-3 ay daha yatar...sonra yatamaz gibi geliyor..şıkışır içinde...bebeğinin yapısına bağlı kaç ay kullanacağın...

Günaydın,
Kayınvalidemlere ek olarak görümcem de gelecekmiş...
Evdeki huzursuz ortam artarak sürüyor.
Doruk hırpalanıp duruyor, sürekli kucaklarında, hijyen desen yok zaten...
Çok gergin ve çaresizim...

günaydınn..
c22bf705bf363adf091e2cd315b7753d.gif

Sağol Ebru'ya inşallah işime yarar önce kocayı arayıp haber verelim de sonra bu ne iş demesin.
Bie de tiny love'ın tekmele oyna oyun halısını almak istiyordum artık ona onay çıkmaz herhalde.

Günaydın,

Ya öyle deme onlarında sevmeye artı doruk'unda babanne hala sevgisi tatmaya ihtiyacı var. hırpalansın oynasınlar bol bol sevgi içinde büyür işte. öyle uzakta yata yata durmasından iyidir. bi rahatsızlıkları yoksa hijyende o kadar önemli değil. tamamen steril bi dünya yaratamayız sonuçta bebeklerimize.anne sütü alıyor bağışıklığı demir gibidir inş. Sen içini ferah tut Allah onu korur merak etme..

Günaydın,

bi o eksikti,yol geçen hanımı senin evin...
sen sakin olmaya çalış..doruk hisseder sendeki gerginliği,eşinle onuş,biraz daha dikkatli olmaları için...hasta olursa sen uğraşıcan,kimse uğraşmayaçak...

günaydınnnnn herkese .... kızlar bende levent bebenin hamak beşiği var çok memnunum kızım onda çok rahat uyuyooo çok sevio hamağını ben netten değil mağzadan aldım 100 milyona peşin aldım...ayrıca bi buçuk yaşındaki yiğenim yattı hiç bişi olmadı :KK70: oda çok sevdi şimdi onada aldık

Sağol Ebru'ya inşallah işime yarar önce kocayı arayıp haber verelim de sonra bu ne iş demesin.
Bie de tiny love'ın tekmele oyna oyun halısını almak istiyordum artık ona onay çıkmaz herhalde.

inşallah yarar canım..ben çok rahat ettim.şimdi uyuttum bende emirhanı onda.uyuyor maşallah içinde...bunu al ,,bu daha önemli senin için...halıyı sonra alırsın inşallah...

Günaydın,

Burcu Allah sabır versin başka ne denir bilmem. Ben biri gelse de kızımı oyalasa diye boş yere dua ediyorum. Sizin aileniz kalabalık, geleniniz çok ama onun da sıkıntısı başka oluyor demek ki. Ben halime şükredip susayım.

Bu arada sana da günaydın Ebru.

günaydınnnnn herkese .... kızlar bende levent bebenin hamak beşiği var çok memnunum kızım onda çok rahat uyuyooo çok sevio hamağını ben netten değil mağzadan aldım 100 milyona peşin aldım...ayrıca bi buçuk yaşındaki yiğenim yattı hiç bişi olmadı :KK70: oda çok sevdi şimdi onada aldık

Ben çıkıpda mağazada buamam herhalde en ucuz 125 TL'ye buldum internette Ankarada olsam 80 milyona gidip mağazadan alabilirmişim ama Ankara'da değilim :)

inşallah yarar canım..ben çok rahat ettim.şimdi uyuttum bende emirhanı onda.uyuyor maşallah içinde...bunu al ,,bu daha önemli senin için...halıyı sonra alırsın inşallah...

Haklısın Ebru kocam açsa da telefonu bir söylesem hemen sipariş vereceğim.

Son düzenleme:
X