-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.281
arkadaşlar oğluşum iki gündür cığlık atarak uyanıo gözünden yaşlar gelio neden acaba yaaa(
Ebru beşik hamaktan memnun musun, bir işe yarıyor mu?
Benim ufaklık tüm gün kucakta ve gündüz ayakta sallarsam max 30 dk 3 uykusu var (şanslı günümdeysem). Böyle bir şey işe yararsa o 30 dk yemek yerim, tuvalete giderim diyorum. Ufaklık esir alıyor beni.
çanım ben çok memnunum..baçakta salladığım zaman emirhan baçaklarımda kaldığı süreçe uyuyordu sonra indirdiğimde hemen uyanıyordu..şimdi onda sallıyorum ..orda uyuyor gündüz..uyanmıyor pek..uyansa bile hiç rahatını bozmadan sallıyorum yine dalıyor...yazlığa giderken falanda yanımda götürdüm ..çok rahat ettim orda..kolay ayrılıyor birbirinden parçaları..çok pratik...birde oyunçak takıyorum bazen kenarına bir yerine..kalıyor orda...
internette 135 liraya satılıyor. Bir umut, inşallah bende de işe yarar. Levent bebe diye bir yerin. Ben siparişini vereyim.
oğluşum dün çok gazlıydı, zaten sat başı emmeye kalkıyor,bu defa her emmeden sonra sancısı arttığından uykuya dalamıyodu uzun süre neredeyse tüm gece ayağımda salladım( ruh gibiyimm. taze fasülye yemiştim yaaa, ama daha önce de yediğim olmuştu hiç böyle sancılanmamıştı. bi de dondurma yedim gece belki de ondan
ben dastininin mağazasından aldım 165 tl ye..uygun fiyatmış...eatları nasıl açaba..küçük lmamasına dikkat et...
ben dastininin mağazasından aldım 165 tl ye..uygun fiyatmış...eatları nasıl açaba..küçük lmamasına dikkat et...
Dastinide herşey illaki 40-50 lira fazla oluo ben ordan ıslak mendil şampuan fln alıom dier gereçlerini başka mağazalardan. kraftın oto koltuğunu 130 a aldım orda 200 dü aynısı.
ölçüler: boy:97 cm eni:60cm kalınlık:15cm 12. aya kadar kullanılır diyor.
Günaydın,
Kayınvalidemlere ek olarak görümcem de gelecekmiş...
Evdeki huzursuz ortam artarak sürüyor.
Doruk hırpalanıp duruyor, sürekli kucaklarında, hijyen desen yok zaten...
Çok gergin ve çaresizim...
Günaydın,
Sağol Ebru'ya inşallah işime yarar önce kocayı arayıp haber verelim de sonra bu ne iş demesin.
Bie de tiny love'ın tekmele oyna oyun halısını almak istiyordum artık ona onay çıkmaz herhalde.
Günaydın,
günaydınnnnn herkese .... kızlar bende levent bebenin hamak beşiği var çok memnunum kızım onda çok rahat uyuyooo çok sevio hamağını ben netten değil mağzadan aldım 100 milyona peşin aldım...ayrıca bi buçuk yaşındaki yiğenim yattı hiç bişi olmadıoda çok sevdi şimdi onada aldık
inşallah yarar canım..ben çok rahat ettim.şimdi uyuttum bende emirhanı onda.uyuyor maşallah içinde...bunu al ,,bu daha önemli senin için...halıyı sonra alırsın inşallah...