- 28 Şubat 2010
- 4.988
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.201
Şeftali-muz kabız yapar kaka probleminiz varsa vermeyin ya da çok az verin.
Bir de pnomokok aşısı da sağlık ocaklarında vuruluyor .Toplam 4 doz
şeftali kabız yapmaz bebeklere werilecek ilk meyweler arasındadır elma- şeftali- armut!
yine geldi bu kadın ya hastaneye gitmiş szöde allahım bu gecde burdalar sanırım allahım kadın dioki cengiz beni kowsada sen kowsanda gelirim 60yaşıma gelmişim oğluma hasretlik çekemem dio offfffffffffffffffffffffffff
napmalıyım allahım ben gidicem sonunda
kaydirigubbakcemile3 her eve bi Furkan lazım
canım bizim doktor su vermene gerek yok dedi ben vermiyorum ama ben de düşünmüyorum değil ersem mi acaba diye. banyo yaparken resmen yalanıyo çocuk çünkü, gelen suları emmeye çalışıyo
oturtma konusunda da sen ona destek olduğun sürece oturtmanda sakınca yok dedi yine aynı şekilde doktorumuz
Anne sütünün içinde su da var ayrıca su sütün mide etrafında sardığı koruyucu tabakayı kaldırıyormuş bence vermeyin
canım senin ismin neydi? bi de neden profilinde bişi görünmüyo? hangi şehirdesin ve ne iş yapıyosun?
hahhah şimdi görüeü tekirdağ ve mühendisvereliniortak
yaa vallahi bilmiyorum doyuyor mu aç mı kilosu iyi mi kötü mü diye düşünmekten yoruldum ilk fırsatta alp i kendi doktoruna götüreceğim gerçi adam telde ver meyve suyu falan dedi.%90 başlayacağım bende.oku oku sonunu getiremedim yaaa amma kaynatmışsınız
yazgı ne yapmayı düşünüyorsun kilo konusunda?
meralcim aaynen öyle susuyorum ama gelip üzerime çöreklenmesinede göz yummayacağım!
bendim canım doktora gitmedim de alp birazda kudurukluğundan yapıyor.kucağa alınıp ayağa kalkılınca susuyor gülüyor gayet keyifli yani.sürekli ilgi odağı olsun onunla konuşulsun oynansın istiyor sırtı yer görmeyecek beyimizin.:))) çok geldi kuzuya demekki. Ya yaz senmiydin tam hatırlamıyorum birimizin bebeği hiç durmadan ağlıyordu bagırıyordu böyle bende rahatsızmı ki doktora sor fln demiştim. takip edemiyorum pek fazla??
yok meralcim sen dene genede bizim alp emdikten sonrada çıkarır zaten gazla birlikte.püreden olduğunu sanmam.fazla geldi heralde.ya ben de almıştım bi meyve püresi şeftali-muz bende mi denesem acaba yaaCADIARZU hepiniz bişiler deniyosunuz hevesleniyorum ben de
yok ben denemeyeyim o halde
ben arada 5-6 kaşık veriyorum önceleri denediğimde almıyordu yavrum şimdi yanıyor heralde içiyor bence ver birkaç kaşık çocuğa.kaydirigubbakcemile3 her eve bi Furkan lazım
canım bizim doktor su vermene gerek yok dedi ben vermiyorum ama ben de düşünmüyorum değil ersem mi acaba diye. banyo yaparken resmen yalanıyo çocuk çünkü, gelen suları emmeye çalışıyo
oturtma konusunda da sen ona destek olduğun sürece oturtmanda sakınca yok dedi yine aynı şekilde doktorumuz
kardelen ayşe diye bir şarkı varya onu alp e uyarladımsempatiksalakcinnio ne len?
bu halleyleri ne kadard büyüklükte kırcaz geçen sefer yaptım hiç güzel omadı ya hepsini ben yedimsempatiksalakcinni
heh iyi hatırlattın bnde yapcem bu akşam sağılmış sütle
yine geldi bu kadın ya hastaneye gitmiş szöde allahım bu gecde burdalar sanırım allahım kadın dioki cengiz beni kowsada sen kowsanda gelirim 60yaşıma gelmişim oğluma hasretlik çekemem dio offfffffffffffffffffffffffff
napmalıyım allahım ben gidicem sonunda
Bizimki de bugün babasının arkasından kaıya bakarak ağladı, büyüdü artık mart bebekleri :ecrin_bebek:Ayak baş parmaanı emiyor yicem ben bu sıpamı
Bizimki de bugün babasının arkasından kaıya bakarak ağladı, büyüdü artık mart bebekleri :ecrin_bebek:
kızlar oğluşum 20 mart doğumlu, ben 18 temmuzda tatile gidiyorum. 4. ay aşısını ayın 16 veya 17'sinde yapsam bişi olmaaz di mi?
bn gldim ve her yerimtutulmuş bide bnde omirilik kaymaı var onu bağlıolarak fıtıkbaşlangıcı ölcemoffff
allah kolaylık versin cnm,bende de fıtık var zor walla
Hatice senin ismin de yok listede, hanifeye foto yollamıcan mı?