2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

beknur foto göndermemiş mi? haberi olmamıştır. gülencimin de haberi olmamıştır. ege43'te resim arıyodu bugün. iyi toplamışsın ama:emir_bebek: sen nereye gidecektin hanifecim tatil için?

walla burda mümkün olduğunca yazdım fazebooktan da mesaj attım herkese haberlei olsun diye ama:uhm:
ne tatili Meralim yaaa memleket ziyaretleri bizimkisisempatiksalakcinniönce düzceye gitcez ay sonu buraya döncez zorunlu seminer var sonra trabzona gidicez...tatil bu yanisempatiksalakcinni

biliyon bayadır yoktum bn ne içib bu resimler

canım hanife bize bi slayt hazırlayacak, bebeğin ilk doğduğu zamanki,şimdiki hli ve bi de anne ile fotoğrafı yolluyoruz ona

walla burda mümkün olduğunca yazdım fazebooktan da mesaj attım herkese haberlei olsun diye ama:uhm:
ne tatili Meralim yaaa memleket ziyaretleri bizimkisisempatiksalakcinniönce düzceye gitcez ay sonu buraya döncez zorunlu seminer var sonra trabzona gidicez...tatil bu yanisempatiksalakcinni

e olsun yine de bi değişiklik olacak sizin içinyerimseniben

kızlar oğluşum 20 mart doğumlu, ben 18 temmuzda tatile gidiyorum. 4. ay aşısını ayın 16 veya 17'sinde yapsam bişi olmaaz di mi?

canım bizimde 2. ay aşısında benzer bi durum oldu hemşire sonra yapılabilir aşılar ama 1 gün bile olsa önce yapamıyoruz dedi gittiğin yerde yaptıramazmısın bi sağlık ocağında misafirim desin daha iyi olur bence.

canım bizimde 2. ay aşısında benzer bi durum oldu hemşire sonra yapılabilir aşılar ama 1 gün bile olsa önce yapamıyoruz dedi gittiğin yerde yaptıramazmısın bi sağlık ocağında misafirim desin daha iyi olur bence.

hadi yaaaa:uhm: ya ben armutlu tatil köyüne gidiyorum, orda yok ki, ben doktora danışayım bu durumu hemen yarın olmadı 2 gün sonra giderim artık

0
hadi yaaa, muzu biliyorum da şeftali de mi yapar ki?

ok, sağol

,
bence de. ya ben bi tane de sebze almıştım onu da taza fasülyeli almışım. o da gaz yapar di mi ay salak kafam hiç düşünmeden elime geçeni almışım işte

ya bu kadın bu defa sanki hırs yapmış gibime geldi. özellikle yapıyo gibi. e bunun kızı taşınmayacak mıydı ne işi var hala sizde, niye ona yardım etmiyor?
yok cnm şeftali yapmaz
bnde weriorum taze fasulyeli hiç yapmadı ama bbekten bbeğe deişir herhalde
ewet kadın aştı kendini işi çirkefliğe döktü dur bakalım dewam ederse çok sürmez cengize patlarım
kızı taşınmış işte işi gücü bitti kocasının yanına dönmüyo köye daha burda şaşmışki kimin üzerine tünese/B]
Anne sütünün içinde su da var ayrıca su sütün mide etrafında sardığı koruyucu tabakayı kaldırıyormuş bence vermeyin
heyyy bunu bende duydum eweeettttt
Hasretcim bence sükunetini koru, o nasıl bazen geri vites yapıyosa sen de yap. ne bileyim sen de onun gibi konuş, işte evet elbette burası oğlunun ei bazen geleceksin torununu sevmeye ama herkesin bi düzeni var bunu koruyalım falan gibi konuş. hatta ona ben artık cengiz için seninle iyi geçinmek istiyorum, aramızdaki saygıyı koruyabilmek için de biraz mesafeleri korumalıyız de. ben bazı şeyleri unutamıyorum şu anda ama belki aramızdaki mesafeyi belli bi sınırda tutarsak aramızdaki saygıyı bundan sonrası için koruyabiliriz de. konuş yani, hep içine atarsan kendi kendini yok yere yiyip bitirmiş olursun
cnm bugün tartıştık we en sonunda dedimki sırf annelik hatırın için gelirsin torununu oğlunu görürsün ama herkes ewini bilecek dedim
zamanında kendi bana anlatıyodu ben kaynanam yüzünden birgün gecelik giyemedim ewimde diyodun dedim aynısını bana yaşatmaya hakkın yok dedim
o da ben kimseyle kalmam zaten kesinlikle ben ona karşıyım diyo
15dakka sonrada nerde kalıcam gidi kızmda kalacak halim yok öleceksem oğlumun kapısında ölürüm diyo bn anlamadım ne ayak:umursamaz:

Ayak baş parmaanı emiyor yicem ben bu sıpamı
bizimkideeeeeeeeeeee
yaa vallahi bilmiyorum doyuyor mu aç mı kilosu iyi mi kötü mü diye düşünmekten yoruldum ilk fırsatta alp i kendi doktoruna götüreceğim gerçi adam telde ver meyve suyu falan dedi.%90 başlayacağım bende.

bendim canım doktora gitmedim de alp birazda kudurukluğundan yapıyor.kucağa alınıp ayağa kalkılınca susuyor gülüyor gayet keyifli yani.sürekli ilgi odağı olsun onunla konuşulsun oynansın istiyor sırtı yer görmeyecek beyimizin.

yok meralcim sen dene genede bizim alp emdikten sonrada çıkarır zaten gazla birlikte.püreden olduğunu sanmam.fazla geldi heralde.

ben arada 5-6 kaşık veriyorum önceleri denediğimde almıyordu yavrum şimdi yanıyor heralde içiyor bence ver birkaç kaşık çocuğa.

kardelen ayşe diye bir şarkı varya onu alp e uyarladımsempatiksalakcinni
halleyleri bayağı bir ufalıyorum elimle ufalayabildiğim kadar ufak işte yaa neden cıvık olduki benimki öyle olmuyor hiç.buzluğa koydun değil mi???sen yoğurdu yap banada ölçüsünü sölersinkaydirigubbakcemile5

kızım deli mi bu karı kabus gibi :1shok:yapıştı sülük gibi oğluna hasretlik çekmek istemiyorsa adam gibi dursun delirtmesin insanı.ahhh hasret ah ne diyeyim ki cengiz yüzlemeyecekti bunu.yapacak çok bişeyin yok alan razı satan razı anladığım kadarıyla :eek:klava::eek:klava:

bncede wer artık yawaş yawaş 4aydan sonra sütteki değerler azalıyor

du bakalım bu aKŞAM İYOĞURDUDA HALLEYİDE DENİCEM SÜTÜMÜ SAĞDIM 60 ML İLE YOĞURT YAPCEM

deli ewet yüzüme bakarak bütün yaptıklarını sölediklerini bir bir inkar ettikafamçokkarıştı
beni deli yerine koyduy nresmen
allahım kapımdan sürsün götürsün dilerim.. kız cengiz yüzlesede önemli değil karı göze almış kowsanızda yawrularıma hasret ölemem dio bi 60sene daha ömrüm yok diyo...
yani sallamıyo sıçsanda kowsanda kurtuluş yok zırt pırt burda gitti 1 saat önce gitti..
ewiniz war diorum alın istemioruz gidin oturun o nada burun kıwırıyo diğer oğlunu oturtacak ya... şerefsizzz

15 gün cnm, bi devremülk kiraladık ablamlarla

kızlar oğluşum 20 mart doğumlu, ben 18 temmuzda tatile gidiyorum. 4. ay aşısını ayın 16 veya 17'sinde yapsam bişi olmaaz di mi?

hiç bişşicik olmas cnmmmm

ohh negüzel gidin walla sözde bnde bu ay sonuna doğru gidecem erdek tarafına bakalım bekliyorum
n zamn gidiosun
kociş işe geç kaldı ben kaçar.. çok işim war yine offffffffff

ayy kızlar çok canım sıkılıyo bana bi akıl verin buün annem ve kayınvalidem sinir ettiler ev tuttum ya bn biraz uzak iki taraftanda yok çok uzak biz gelemeyiz sen evde hastalanırsın allah korusun baylırsn faln yada çocuğa bişi olur uzak nasıl olcak içime kurt üşürdüler sanki böyle gelip gidiyoda annemkayınvalidemde vardiyeli çalışıyo

X